Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak a už nám to tu funguje (alebo nefunguje) máme mýtny systém. A čo na to hovoríte?? Aké sú vaše názory? Ja ako bývalí trucker to považujem za likvidačné riešenie pre mnohých dopravcov, a môžme sa pripraviť na nie malé zdražovanie. Prešiel som celú Európu ale takéto problémy som nezažil v žiadnej krajine. Je to hanba ministerstva dopravy a celej vlády. Zišlo by sa im:bacha :bacha:bacha

Odesláno

To neviem ale včera som pozeral tv, a bol tam Rus, alebo Ukrajinec, a ten hovoril že to je v jeho rodnej reči, ale nerozumel polovici výrazov. Ja už teraz nejazdím,ale som v kontakte s truckermi každý deň. A ževraj je to niečo strašné chvílkami to ide potom zase nie.

Odesláno

chapem ze je to strasne ale niekto tie cesty zaplatit bude musiet.kazdy chce dialnice ale zadara.jasne nie je to len o dialniciach.

ved taliani,francuzi,chorvati maju tiez masaker poplatky a nik sa tam nestazuje.

som z vychodu a ked jazdim severnou trasou na zapad tak stretavam tolko kamionov z ua,hu a hlavne magorov z pl ze sa na tento system tesim.pl jazdia cez sk z jedineho dovodu a to ze u nas su lepsie cesty ako u nich.zadara si nechat rozmlatit cesty sa mi nikdy nezdalo ako fajn napad.neviem sice kolko to taky kamion bude stat na 1km ale likvidacne to nebude.stale sa najde niekto kto bude jazdit a jazdit lacnejsie.ak si malicka firma dokaze kupit kazdy rok jeden novy kamion pripadne dva tak nech mi nikto nevravi ze nie je z coho platit.zvysovania ceny tovaru sa nebojim.mozno mam nato iny uhol pohladu

preco ti vsetci neplakali uz skor ale az teraz ked uz nam to funguje?

Odesláno

Mne osobne sa zda byt velmi divne ze to neuctuje od poctu najazdenych km, teda ak aj vojdes na cestu prvej triedy a po 20m odbocis na nespoplatneny usek, zarata sa ti cely usek.

Tiez tie problemy a nefunkcnost o ktorej hovoria soferi.

Odesláno

Ja s mytnym suhlasim, ale nesuhlasim s pristupom, ako sa na to zas tato krajina vrhla...navrh kamionistov a dopravcov na odlozenie o 6 mesiacov a dopracovanie bol podla mna dobry, neviem preco na to zrazu tak tlacili...ale bude to ako so vsetkym, ludia si zvyknu:roll

Odesláno

taky si myslím,že co si jako uživatelé nezaplatíme,tak nebudeme mít, jiná věc je,jak se systém mýta uvede v život...,hlavně že to začlo a teď se bude dolaďovat

jiný binec je,že ani po 20 letech nebyli schopni Vaši představitelé spojit dálnicí Blavu s Košicemi,ja ko těm našim deme..ům Prahu s Ostravou (jen částečně):myslim

Odesláno

jáj, kde sú tie časy keď bolo na pi*u. Systém má jednoducho ešte svoje chyby, hlavne čo sa týka administratívy. Kto nemá eurá, ale iba platobné karty tak má jednoducho za debilov smolu.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

taky si myslím,že co si jako uživatelé nezaplatíme,tak nebudeme mít, jiná věc je,jak se systém mýta uvede v život...,hlavně že to začlo a teď se bude dolaďovat

jiný binec je,že ani po 20 letech nebyli schopni Vaši představitelé spojit dálnicí Blavu s Košicemi,ja ko těm našim deme..ům Prahu s Ostravou (jen částečně):myslim

nakolko vlady po revolucii nato kaslali a zacalo sa stavat nedavno tak je to celkom slusne.teraz sa pracuje dost.na porovnavanie to urcite nebude.zober si teren kde na 10 km mas 13 mostov co na sk je uplne bezna vec alebo dlhy tunel atd.

neviem preco si myslis ze u vas sa robi viac.praha brno bola odovzdana v roku 1980 tj este za komancov.ake dialnice na sk v tom roku u nas boli?

v dnesnom case je postaveny usek od vychodu kosice,presov.presov - svinia pred otvorenim.svinia levoca janovce do 3 rokov - prace bezia.janovce spojene uz do ruzomberka cez borik.na obchvate ruzomberka sa zacina pracovat.povazska bystrica vo vystavbe -krasny velky most.

zilina je uz spojena s ba a ostava strecno a prilahle oblasti.

z ba do bystrice ostava uz len usek r1 nitra - tekovske nemce co ma byt za 2 roky hotove a obchvat ziaru nad hronom kde maju byt prace tento rok ukoncene.myslim ze to je dost slusne tempo.

a preto myto musi byt prinosom

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Ono asi veľa peňazí s toho mýta na výstavbu nepôjde najprv sa musí nabaliť

ten skaytoll

Presne tak. To je najlepsi biznis. Stat povie ze to musi mat kazdy zo zkona a sukromnik sa na tom nabali. Presne ako STK. Zo zakona ju musis mat a nabaluju sa sukromnici.

Odesláno

Platí slovenská roční známka do 3,5t do konce ledna?

Peníze na dálnice by byly hezký ale kde je brát, když mýto schlamstne Kapsch (alespoň tady).

Bože, zas výraz \"soukromník\", kterej všechno vyžere a na všechny jenom plive.

Mýto nedělají žádní soukromníci, jde o obrovský akciový společnosti s obrovským vlivem ve vysoké politice. Samozřejmě, že tam jsou jedinci, kteří si napapají bříško, ale žádnej jedinec \"soukromník\" by toto nedokázal.

[upravil dne 5/1/2010 Fusion]

Odesláno

Ono to asi nefunguje preto ze to montoval moj otec :D

Ale ne, oni mali na starosti len upevnit tie skatule na konstrukciu, fungovanie uz ma na starosti spominana firma :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...