keram1979 Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 pezotaci, poradte niekto novacikovi v brozurke co sa dava k autu (manual alebo ako sa to vola) je pekny farebny obrazok motora co mam aj ja, su k nemu sipky a vedla nich cisla, ja ale neviem najst legendu, skratka, nemate niekto obrazok z popismi k tomuto motoru? ze by som aspon vedel kde co je? (pomaly sa ucim ) Citovat
Petrzet Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Ja se ucim rychle,cerpadlo,trubky,trysky,rozvody Prvotni radost z auta je tatam,bude se menit cerpadlo jinak skus pohledat tady ale je to az na novejsi model Citovat
Burisek Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 co konkrétně by tě zajímalo ?? Mám tento motor,ano byly s ním problémy,jak píše kolega nademnou....,čerpadlo je slabý článek,ale je tu možnost náhrady místo drahého servisu,ale to je ta poslední možnost.....,jinak spolehlivé auto Citovat
pavloucha Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: keram1979 pezotaci, poradte niekto novacikovi v brozurke co sa dava k autu (manual alebo ako sa to vola) je pekny farebny obrazok motora co mam aj ja, su k nemu sipky a vedla nich cisla, ja ale neviem najst legendu, skratka, nemate niekto obrazok z popismi k tomuto motoru? ze by som aspon vedel kde co je? (pomaly sa ucim ) podle obrázku je to takhle: 1. Nádržka posilovače řízení 2. Nádržka ostřikovače skel a světlometů* 3. Dolévání chladící kapaliny 4. Dolévání brzdové a spojkové kapaliny 5. Baterie 6. Vzduchový filtr 7. Ruční měrka oleje 8. Dolévání motorového leje 9. ? * dle výbavy pozici 9. nevím,to ti řeknou,ti co ten motor mají Citovat
Petrzet Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 9. je podle me nadoba na kapalinu pro spojku Citovat
Burisek Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 kdepak hoši špatně..... pozice 9 je pojistka aby se přerušil přívod paliva při čelním nárazu ! Občas to někdo nechtěně zmáčkne,to žádná nádobka není,doporučuji vůbec nezkoušet Citovat
pavloucha Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Burisku,v tom manuálu je ten přívod paliva na jinejch motorech kreslenej jinak a není k němu legenda co to je. Podle service boxu je to opravdu něco s hydraulikou,ale jak říkám já to neviděl,nevím co to je Citovat
ozzy56 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 některé modely mají hl.válec spojky,nádobku a vypínací válac jako jeden kus--číslo 4--je to nerozebiratelné, vyměnit lze jen celek č.4 Citovat
gen.Migen Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Mám 2.1 a pozice číslo 9 je určitě nádobka, kde je kapalina pro ovládání hydraulické spojky. How Upozornuji, že nikdy neotvírat. Jak otevřeš, nejde odvzdušnit a nový se to musí koupit jako celek za 7600kč.... Vím o čem mluvím :-D Citovat
Petrzet Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 A jak provadis kontrolu a pripadne doliti??? Na co to tam potom je,kdyz to nemuzes otevirat??? Citovat
pastorek Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: Petrzet Na co to tam potom je,kdyz to nemuzes otevirat??? Je to uzavretý zásobník kvapaliny lebo jej hladina sa mení podľa opotrebenia lamely a ložiska. Citovat
Petrzet Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 To chapu,ale prece nemuze mit vliv otevereni nadobky,kdyz se neslape na spojku,ne? Citovat
gen.Migen Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Když jsem to tenkrát koupil nový (celej hydraulickej systém pro ovládání spojky), tak jsem četl navod a bylo tam napsano, že je to uzavřenej okruh a nemá nebo nesmí se otevírat. Je možný, že by to při otevření nic neudělalo, ale náhoda je blbec a ja bych to neriskoval. To, že je v tomto systemu něco v prde...li se zjistí tak, že začne vyset pedál, nebo naopak nedokáže sešlápnutí pedálu oddálit přítlačnák natolik, aby šlo zařadit. Mě se vada projevovala tím, že mi nešlo zařadit. Když jsem zjistil, že to nový stojí 7600kč, tak jsem to zkoušel ruzně opravit a opravdu to nešlo. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 napíšu ještě jednou--v případě problémů se mění celek,je určeno,že má vydržet X kilometrů,pak se má vyměnit--nic se nedolívá,neodvzdušnuje,neseřizuje,tečka. Citovat
ropak Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 zdravi vas me jednou rikal jeden znamy mechanik ze ta kapalina je v tom systemu po urcitym tlakem nejakeho plynu snad dusiku tak proto se to nesmi otevrit nemam duvod mu neverit Citovat
gen.Migen Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Je to BOMBAAAAAAAAAAAAA :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk :) Citovat
bosslibor Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: ropak zdravi vas me jednou rikal jeden znamy mechanik ze ta kapalina je v tom systemu po urcitym tlakem nejakeho plynu snad dusiku tak proto se to nesmi otevrit nemam duvod mu neverit Tak to určo né bo v tom gumovém víčku je dírka . Já to ted měnil .Pedál prostě zábýrá níž a níž a na pedálu spojky byla kapka tak co:D sem to otevřel a dolil DOTků a nic bezezměny prostě sa to neotvýrá a nedolévá . pokud to uteče někama ven ta kapalina prostě už to dosáhlo konce svojí životnosti a musí se to vyměnit celé a je to za 7230kč tuším . ale novější 406 už to majů normál dělené a na dolévání . takže měníš jen co je špatné je tak kucí Citovat
Burisek Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: pavloucha tady je obojí jj aha,tak omluva.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.