Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute,

potrebujem radu. Mám Peugeot 307SW 2,0HDI 66kw r. v. 2002. Už dlhšiu dobu mi ukazuje vonkajšiu teplotu o 7 stupňov nižšiu. Keď je vonku +10 ukazuje mi +3 stupne.Skúšal som hľadať snímač vonkajšej teploty ale neúspešne. Mal som rozobraté obe spätné zrkadlá, ale nič som tam nenašiel. Bolo tam len el.ovládanie zrkadiel a vyhrievanie zrkadiel. Viete mi niekto poradiť, kde ten snímač je schovaný?

Vďaka

[upravil dne 2/1/10 Peugeot 307SW]

Odesláno

Malo by sa to nachádzať vo vnútri späťáku? Priamo na zadnej strane zrkadla je plast a z pravej strany tohoto zrkadla sú konektory na káble na vyhrievanie. Vieš mi to bližšie identifikovať? Už som to mal asi 3krát rozobraté. Už z toho dostávam infarkt.

Odesláno

Vďaka.Konecne som to nasiel. Žiaľ nič som s tým nevyriešil.Nevieš, čo to môže robiť? Snímač zdá sa funguje, len display ukazuje sedem stupňový rozdiel.Nemôže to robiť riadiaca jednotka?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mám podobný problém, při nastartování teplota -10 stupňů, po chvíli teplota stoupne na -2 a při stání na křižovatce se vyšplhá na +10 při jízdě opět klesne na -2. Už jsem kontroloval čidlo jestli nemá upadlý drát, ale vše ok už si nevím rady.

Help pls.

Odesláno

Vonkajsi teplomer ukazuje nespravnu teplotu. Asi chyba cidla.

Otazka pre odbornikov. Neda sa ta mechanicka oprava (pripajkovanie odporu) nahradit softverou opravou (napriklad prekalibrovanim v riadiacej jednotke)?

Teoreticky by to malo ist.... ?

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

nazdar chlapi odporucili ma sem s mojim problemom.... na palubnom pocitaci mi neukazuje vonkajsiu teplotu. V menu je vsetko nastavene tak aby tam udaj o teplote svietil ale nesvieti. Ked prehodim jednotky z farenheit na celsius nic sa nezmeni. Na mieste zobrazenia teploty nie je nic. V pripade znizenej teploty pocitac upozornuje vystrahou ze je nebezpecenstvo poladovice, cize predpokladam ze nejaku teplotu meria. Myslite ze sa jedna o chybne cidlo alebo je problem v palubnom pocitaci? Da sa zistit v com je problem na diagnostike? Dakujem za nazory.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...