Přejít na obsah

Peugeot 307SW

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Kamenna Poruba
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Peugeot 307SW's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Môžem poprosiť výbavu auta? VF38UAHWTGL024091 Ďakujem
  2. Zdravím, môžem poprosiť výbavu 508ky? VIN VF38UAHWTFL012427 Vďaka
  3. Zdravím, chcem sa spýtať, máte niekto osobné skúsenosti s Peugeot 508 RXH od roku 2015? Po facelifte, žiaden hybrid, čistý diesel? Vďaka
  4. Zdravím, bolo by možné zistiť výbavu 308sw podľa VIN VF3LJAHWWFS01859 Ďakujem
  5. Peugeot 307SW

    307SW neštartuje

    U známeho som to mal už viackrát a bolo všetko v pohode.Ale teraz,keď človek potrebuje auto najviac,tak zlyhá.
  6. Zdravím všetkých, potrebujem poradiť.Mám Peugeot 307sw 2.0 HDi 66kw,r.v. 2002.Zhruba pred mesiacom mi začalo trhať autom,akoby niekde bol vzduch,alebo čo.Myslel som,že to bolo nejaké nepodarené palivo. 20.12.Som sadol do auta a nešlo naštartovať.Po niekolkých pokusoch už nešlo ani zamknúť cez centrál,stále vypisuje ECONOMY MODE,tak som ho dal známemu do servisu.Tvrdí,že je zlá BSI.Káble sú vraj v poriadku,ale keď to napichne na diagnostiku,nejde sa mu spojiť s BSI.Mechanik mi dal číslo BSI,podla ktorej by som ju mal zháňať.Kde by som ju zohnal aj staršiu? Je to vôbec chyba BSI?
  7. Ja som tento problem vyriesil takto.
  8. Peugeot 307SW

    Spínacia skrinka

    Robi mi to aj pri odomknutom volante. Ked mam viac stastia a pri mikani kluca sa mi to dari pootocit a nastartovat.Neviem dokedy.
  9. Caute, mám problém. Mate niekto skusenost so spinacou skrinkou?Po vložení kľúča do spínacej skrinky mi nejde pootočiť kľúčom a naštartovať. Doteraz sa mi to nestalo. Večer som zaparkoval a všetko bolo ok. Ráno som už nenaštartoval. Dá sa to nejako opraviť? Alebo budem musieť kúpiť novú spínaciu skrinku a tým pádom aj nový kľúč? Nerád by som chodil s viacerými kľúčmi od jedného auta.
  10. Konečne to je ok. Napájkoval som tam odpor a zatial to ide. Čas ukáže. Ináč vďaka za pomoc.
  11. Vďaka.Konecne som to nasiel. Žiaľ nič som s tým nevyriešil.Nevieš, čo to môže robiť? Snímač zdá sa funguje, len display ukazuje sedem stupňový rozdiel.Nemôže to robiť riadiaca jednotka?
  12. Malo by sa to nachádzať vo vnútri späťáku? Priamo na zadnej strane zrkadla je plast a z pravej strany tohoto zrkadla sú konektory na káble na vyhrievanie. Vieš mi to bližšie identifikovať? Už som to mal asi 3krát rozobraté. Už z toho dostávam infarkt.
  13. Čaute, potrebujem radu. Mám Peugeot 307SW 2,0HDI 66kw r. v. 2002. Už dlhšiu dobu mi ukazuje vonkajšiu teplotu o 7 stupňov nižšiu. Keď je vonku +10 ukazuje mi +3 stupne.Skúšal som hľadať snímač vonkajšej teploty ale neúspešne. Mal som rozobraté obe spätné zrkadlá, ale nič som tam nenašiel. Bolo tam len el.ovládanie zrkadiel a vyhrievanie zrkadiel. Viete mi niekto poradiť, kde ten snímač je schovaný? Vďaka [upravil dne 2/1/10 Peugeot 307SW]
×
×
  • Vytvořit...