Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

gratuluju ze se naslo...po tom jak furt ctu kolika lidim ukradli auto, premejslim fakt o nejakem zabezpeceni pro 106. Nejradsi bych gps. U nas v ulici ukradli 3 za jednu noc.

Odesláno

Ale ja psal gps. To by rusit nemelo ne?...myslel jsem neco jako gps vysilac a prijimac...treba i iphone to tak de. Najdes si ho kde je podle internetu..sice okruh asi 15metru...ale u auto by to bylo skveli.

Odesláno

Takisto sou rusicky co rusi aj GPS samotne, a nejsou o moc drahsi :)

Odesláno

Každý zabezpečení snižuje riziko krádeže, ne každej zloděj je vybavenej rušičkama a podobně:P

Jde o to vyloučit krádež auta nějakým ňoumem co se chce jen svézt.

Ten kdo jde pro auto na objednávku tak má pochopitelně vše potřebné sebou:papa

Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

Ale ja psal gps. To by rusit nemelo ne?...myslel jsem neco jako gps vysilac a prijimac...treba i iphone to tak de. Najdes si ho kde je podle internetu..sice okruh asi 15metru...ale u auto by to bylo skveli.

to mi taky někdo říkal že někde shoval pod přístrojovku zapnutý telefon který byl permanentně nabíjen a podle něj se nechá auto dopátrat...když teda koumácui nejsou moc rychlí a nerozeberou vše do šroubku během jedné hodiny...

Odesláno

Salda, jo, kazde zabezpeceni je prinosem ale ...

Mechanicke zabezpeceni predlzuje cas kradeze ... Pretoze jasne, lidi vedi otvorit treba defend lock, ale je treba na to cas .. Napr lidi nevedi otevrit zeder lock, aspom podla dostupnych info, tak jde to auto max nalozit na odtahovku, ale to chce tez cas, a prinasi urcita rizika ...

Kazda jedna drahsi paka a podobne, chce nejaky cas, nez ji odstrani ...

Pokud vsak mas alarm, ktory je obohaceny jen o GSM, tak s rusickou zadny cas navic nepotrebujou :)

Taky sou dost uspesne skryte vypinace, ktere si muze urobit kazdy sam a schovat je na lubovolne miesto :)

Odesláno

Tak už mám foto z tý krádeže, tak to posílám. Ještě bych se zeptal kde sehnat nový zámek,kliku a spínací skříňku,jestli nové nebo na vrakáči nebo má někdo doma

Odesláno

kliku v tehle cervene barve by mohl mit Devils-Night, stejne tak spinacku a zamek dveri, asi bych vymenil komplet sadu (spinacka, oba predni zamky, zamek kastliku spolujezdce a zamek kufru, ja tuhle sadu prodaval za 1500kc i se dvema klici)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...