Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tywoe, to by mě teda zajímalo, kdo utrácí za ty rachejtle ty miliony, když prvních cca. 10 příspěvků píšou všichni, že 0,- ..:myslim:D:D

Já to taky nikdy nekupoval - jenom letos jsem chtěl Kryšťovi udělat radost, tak 24,- za prskavky a 160,- za římské svíce... K těm prskavkám se teda musí ještě připočíst náklady za propálenou plovoučku, když spadla ze stromečku ... :nevim:nevim

Odesláno

Já taky ani vorla - od doby, kdy se lehce připitý kamarád běžel přesvědčit proč ten jeho dělobuch nevypálil a od té doby nemá 4 prsty na ruce nějak nemám k pyrotechnice ten správný vztah.

Jinak ale bývaly roky, kdy jsem Silvestry jezdil slavit s partou a tam byl i jeden nadšenec, který dělal velký ohňostroj. Fungovalo to tak, že ON před Silvestrem nakoupil bouchací blbiny (věděl, že každý dá dejme tomu pětibábu, tak nakoupil podle toho), kolem 23 hodiny pustil slavící dav a všechny ty rachejtle pospojoval, aby je po půlnoci mohl zapálit. On měl radost, že se to lidem líbí - my byli bez práce a i po Silvestru živí a zdraví.

Letos jsem neměl nic - žádnej dělobuch, jen pár prskavek na Vánoce a Silvestr jsem oslavil úplně v pohodě.

Odesláno
Původně zaslal: dobrmik

tak my asi 200Kč...ale za takzv. podpultovky:D :roker škoda že nejdou vkládat videa...:D

Tak to video nahraj na nějaký free server (nebo mi ho pošli a já ho vystavím + dodám sem odkaz).

Odesláno
Původně zaslal: Neon

K těm prskavkám se teda musí ještě připočíst náklady za propálenou plovoučku, když spadla ze stromečku ... :nevim:nevim

Prskavky mi nesmí do bytu od doby, co jsme s bráchou každej dostali metr dlouhou a 1cm tlustou prskavku. Táta nám je zapálil na sporáku a my vyrazili cestu na balkon. Urazili jsme přesně 5 metrů, protože já se zastavil abych otevřel dveře na chodbu a bratr mi píchl jeho prskavku do zad, ve kterých se odlomil cca 1,5 cm toho asi dusitanu barnatýho, co nebyl na drátu a prskalo mi to v zádech, myslel jsem, že se poseru. Brácha byl malej a vůbec nechápal co udělal, no nic je to už dlouho za mnou, ale prskavky NE :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...