Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

absolutně nic.... řek sem mu ať to nechá jít do správního řízení že pospíchám domu a nemám čas se vybavovat...... uvidíme, auto je psaný na firmu

Odesláno

necháme se překvapit, sem na to celkem zvědavej......... proč já mám takový štěstí na inteligetní policajty........ třeba jak mě v červnu cytil na bouřňáku že nemám zimní gumy když tam je značka....... taky sem to nechal do správního řízení a pořád nic

Odesláno

no ty gumy tam asi nedal, to by byl těžce za kreténa chtí po někom skoro v létě jedit na zimákách....... navíc pokud vim ta značka platí jenom v období zimního času pokud se nemejlim

Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

vidis, presne proto ji nevypinam...kdyz nevidi ani kamion proti sobe...este snaz prehlidne tebe...muj nazor je nechat ji pustenou

Tak trochu :xvul

Co je to potom za magora (bezmozka) co předjíždí někde kam ani nevidí???????? :bacha:bacha:bacha

Před takovýma Tě neochrání ani kdyby jsi svítil jako polární záře.

Nejedu tam kam nevidím (mlha, horizont, zatáčka) to je snad základní pravidlo. :bojim

Nejlepší je když mlha nikde a před tebou už výše zmíněná felda nebo offroud (světla v úrovni očí) a pálí mlhovkama jako o život a na problikávání nereaguje o předních mlhách nemluvě.

Odesláno
Původně zaslal: wooody

necháme se překvapit, sem na to celkem zvědavej......... proč já mám takový štěstí na inteligetní policajty........ třeba jak mě v červnu cytil na bouřňáku že nemám zimní gumy když tam je značka....... taky sem to nechal do správního řízení a pořád nic

:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

zadní vedne za mlhy mě nevadí ale v noci když ti propaluje oči to bych ho za to zabyl hlavně ve městě kde se jezdí auto na auto

[upravil dne 31/12/09 zzipCZ]

Odesláno

Nedávno mě potkala i jiná lahůdka jedna vesnice za druhou provoz jak sviná v protisměru a předemnou nějaký ford už nevím co to bylo,ale trvale mu svítila všechna tři brzdová světla asi vadný spínač,docela jsem byl hotovej protože nevíš jestli zastavuje nebo opravdu brzdí a ještě to světlo pere do očí.

Odesláno

Brzdovky nejsou tak vostrý, jako mlhy... Z výše popsaných důvodů. Ale jistě jsou nepříjemné... Nemluvě o tom, že jeden neví, kdy ten přede mnou brzdí, nebo ne... Ale horší jsou situace, kdy to funguje a šofér je takový ucho, že si stoupne na brzdu a nebrzdí a nebrzdí... Pak to jen přišlápne a to je o to kouknout se mu do kufru...

Odesláno

S těma mlhovkama to je takový blbý. Člověk ani pořádně neví kdy ji zapnout. Někdo ji zapíná už když je jen trošku \"přičmoudlo\", ale vidět jde v pohodě :bojim Podle mě je 306ka (aspoň ta starší) zezadu celkem dost vidět, protože už obrysovky celkem obstojně svítěj.

:xvul A koho to oslňuje ať zavře oči :blablabla:D

[upravil dne 1.1. 10 dolly1010]

Odesláno

zák. č. 361/2000Sb. § 4

Povinnosti účastníka provozu na pozemních

komunikacích

Při účasti na provozu na pozemních komunikacích je každý povinen

a) chovat se ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, aby nepoškozoval životní prostředí ani neohrožoval život zvířat, své chování je povinen přizpůsobit zejména stavebnímu a dopravně technickému stavu pozemní komunikace,1) povětrnostním podmínkám, situaci v provozu na pozemních komunikacích, svým schopnostem a svému zdravotnímu stavu.

Pokud se jednalo o jízdu v ,,koloně\", tak svícením zadních mlhových světel ohrožuje a ,,rozptyluje\" zaním jedoucího účastníka silničního provozu a to tím, že svícení výše uvedených světel je neobvyklé vzhledem k účinku daného světla ato 12V 21W !! Což je při delší jízde za jedoucím vozidlem opravdu nebezpečné! To vám potvrdí každí lékař optik, ale jistě i vaše zkušenosti. Něco jiného je, pokud jede takové vozidlo za snížené viditelnosti osamoceno!

Odesláno

OK406 Myslím, že tímto bys neuspěl. Z několika důvodů: 1. Tebou uvedená část je obecnou povinností řidiče. v dalších částech je upřesněno, co řidič musí, může, smí, nemusí, nesmí, nemůže... Do této oblasti bych zahrnul i ono povinné svícení zadní mlhou za stanovených podmínek. 2. Podmínky jsou tam stanoveny především s ohledem na konstrukci zadní mlhy (vytvarování světelného kužele světlometem). Tyto světlomety jsou homologovány a pro dané podmínky NEJSOU nebezpečné, proto je tam stanovena ona POVINNOST. Z toho tedy vyplývá, že za \"mlhy\" svícení zadní mlhovkou NENÍ, NESMÍ a NEMŮŽE být nebezpečné. Poslední problém spočívá v pojmu \"mlha\".

Odesláno

když je řeč o mlhách, tak lidi co maj xenon nebo podobnej xindl, těm bych ty lampy rozsekal palicí, to je takovej hnus to ostrý světlo do očí

jinak určitě záleží na podmínkách jestli mlhy zapnout, či ne a každej to odhadne jinak..určitě to ale neni nebezpečná věc, pouze nepříjemná pokud se s tim svítí za ne tak špatné viditelnosti

[upravil dne 1/1/10 Radek 306]

[upravil dne 1/1/10 Radek 306]

Odesláno

proboha co pořád řešíte?,v mlze si zapnu mlhovky (asi proto se tak jmenují) a ten zamnou se nebude lepit na mou prdel--nebude mu tak nic svítit do ksichtu...

Když bude tři metry za mým kufrem,ať oslepne,předjede nebo zastaví

Odesláno
Původně zaslal: Edison

To, co pro někoho mlhou je, pro jiného mlhou být nemusí... V tom vidím nejzákladnější problém.

a pŕávě proto,že se to nedá určit vyhláškou ani zákonem,tak si je jeden zapne a druhý třeba néé a když ten přede mnou svítí v době,kdy mi se zdá,že ještě není třeba a svítí mi do očí--tak si dám mezeru třeba 50 metrů (no podle hustoty mlhy),nebo ho předjedu...

Dnes jsem se vracel 90 km v mlze,chvíli hustá,chvíli méně...,měl jsem pořád zaplé mlhovky (i zadní)--nikdo na mě neblikal,netroubil,prostě no problém...

[upravil dne 1/1/10 ozzy56]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...