Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rád bych se přidal, přeci jenom hadičky jsou zpuchřelý a brzdová kapalina je černá :( už to chce vyměnit

jen se zeptám dopředu, jak je obtížné vyměnit brzdovou kapalinu

ve 406tý s ABS? Kolik je na to potřeba lidí?

Odesláno

já si to myslel, já majitel budu mačkat pedál, bratr bude u odvzdušňováků a táta bude dolívat :D

počítám že jediný uskalí je aby v nádobce pořád byla kapalina

kolik jí mám koupit abych jí ve 406 kompletně vyměnil?

Odesláno

kapalina se mění úplně stejně jako jinde,odsaješ nádobku,naleješ novou kapalinu a odvzdušnuješ--např.manželka šlape a ty jsi u kol s klíčem a hadičkou...:papa

kupuju na výměnu 1,5 litru (obsah systému je cca 0.6 litru)

[upravil dne 31/12/09 ozzy56]

Odesláno

asi se pleteš :D odkaz je tam pouze proto abychom si mohli v češtině přečíst vocogou :) jinak v prvním příspěvku je, že se to bude objednávat z venku (GB) a cena bude o cca 50% nižší

to pak sedí a o poštovný se rozdělíme :papa

Odesláno

ahoj pane Švéde, ty ještě žiješ? :D Přeju tobě, bráchovi a Petře vše nejlepší do nadcházejícího roku a třeba zase na jarním sraze :mrk:papa

Odesláno

ten dotaz myslíš vážně?než vyměníš hadice tak vyteče kapalina...,ono by šlo zabezpečit snad, aby nevytekla,ale kapalina se mění cca co dva tři roky...:myslim

[upravil dne 2/1/10 ozzy56]

Odesláno

Brzdovka nevyteče, když si pod víčko natáhneš kus potravinový fólie. Pokud máš ABS tak rozhodně doporučuju, protože k odvzdušnění zavzdušněné jednotky ABS potřebuješ někoho, kdo má minimálně Planet 2000, nebo jinou originální diagnostiku. Po výměně hadic je samozřejmě potřeba odvzdušnit všechny čtyři brzdy a když už to budeš dělat, tak můžeš zauvažovat nad tím, jak tam máš brzdovku dlouho a případně provést její kompletní výměnu, což není nikdy na škodu. :)

[upravil dne 2/1/10 Fakir]

Odesláno

dá se udělat i s utěsněným víčkem jak píšeš,vyměnit všechny hadice,pak dolít nádobku a začít odvzdušňovat, ale samozřejmě dolívat novou kapalinu a po odvzdušnění vysát nádobku a vyměnit kapalinu:potlesk--ale stalo se mi,že to víčko tak super netěsnilo (s folií),kapalina vytekla a pak se musely přes Planet otevřít ventily ABS,aby se dalo vůbec odvzdušnit

ono je vůbec lepší mít v záloze někoho s Planet 2000--jinak celou dobu výměny hadic běháš kukat na nádobku,zda klesá hladina..:D

lepší je měnit hadice postupně a hned kolo odvzdušnit,většinou diag. nepotřebuješ

[upravil dne 2/1/10 ozzy56]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...