Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak teoreticky je tu moznost udelat jeste druhe kolo objednavky, tentokrat uz bych pohlidal dorucovaci adresu, aby byla spravna do cech, tak by to melo byt rychlejsi ;)

Zatim by mel zajem MJSytic na 406, prida se nekdo dalsi ?

Odesláno

JJ, zájem určitě mám vzhledem k tomu, co mě potkalo a jaký jsou ceny normálních hadic :aut

[upravil dne 29.3.10 MJSytic]

Odesláno

ja bych si taky objednal, ale mam predem par otazek. Je sda vhodna i na coupe 3.0 V6? Muzu si vybrat barvu? Je to vcetne tesneni ktere jsou pri montazi potreba? A cena 1560Kc je vcetne dopravy ke me domu?

Odesláno

kurna mne by sa hodili idem robit brzdy čochvila ale že by som prave prekvital peniazmi prave teraz gumy + poistka + vibraflex + planovane kotuče s platnami akvapalinou :bojim:bojim:bojim:bojim žena ma zabije do kedy sa terba rozhodovať?????

Odesláno

To Ferda: dle serviceboxu jsou na 3,0V6 s Brembama kratsi hadice a maji jina objednaci cislo, vic bohuzel nemohu zjistit.

Ty pancerovky jsou psane pro vsechny modely 406 vcetne coupe. Barva hadic je nerezova, nebot jsou opleteny nerezovym dratem a pokryte plastovou prusvitnou buzirkou s potiskem, jina barva neni.

Hadice jsou pripraveny pro primou montaz, u 306, kde byly potrebny medeny tesnici krouzky byly tyto nasazeny a soucasti baleni, u 406 nejsou zadna tesneni potreba

Odesláno

takze na 205 GTi at uz s ABS nebo bez ABS stoji cca 2200 bez postovneho, pro 307 bohuzel nejsou v nabidce tohodle eshopu, na Ebay jsem je nasel za cca 133Euro

Odesláno

ja to ale jeste neschvalil, musim se poradit doma a hlavne uz to dat na sedana :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...