Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hokej mě nebere, ale i tak bych hokejistům medaili přál. Jaké jsou ale jejich šance je pro mne procházka španělskou vesnicí, tipovat tedy nebudu.

Odesláno

Tak CZ mustvo v tretej tretine uz len branilo no ;)

Inak hokej to bol fajn len zasa CZ muzstvo malo trocha viac stastia, ale na stastie sa nehra. Kazdopadne aj ked sme prehrali zapas pekny...a Jarda je proste Jarda :D

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Tak CZ mustvo v tretej tretine uz len branilo no ;)

Inak hokej to bol fajn len zasa CZ muzstvo malo trocha viac stastia, ale na stastie sa nehra. Kazdopadne aj ked sme prehrali zapas pekny...a Jarda je proste Jarda :D

Omyl, každý sportovní výsledek je z poměrně velké části odrazem právě toho sportovního štěstí - tak to bylo, je a bude a tím je sport jako takový zajímavý.

Odesláno

Ty vole, uz dlho som sa nedival na hokej so zatajenym dychom, srdce mi bije ako o zavod, bolo to nadherne, oplatilo sa vstavat:o

p.s.: Halak, najlepsi hrac zapasu:super

[upravil dne 19/2/10 Qcko]

Odesláno

krasna hra, na rusov to vieme.pred zapasom som myslel ze dostaneme nater.ale hlavne nechapem co to boli za striedania.2 krat na lade v 6 hracoch,ked sa nasi vyvaruju vyluceni tak to moze byt zaujimave

[upravil dne 19.2.10 jozefsv]

Odesláno

Nasi by tam vcera nikdy nehrali, oni maju zahadny respekt pred CZ reprazentaciou, podla mna ked sa rozdelovali krajiny, podpisali nejaku zmluvu alebo co :D:D:D

Odesláno

JJ krasny zaspas, normalne som neveril, a co robil halak, tak to nemalo obdobu ... Keby sme mali horsieho brankara, sme v pecku uplne :D

Uplne super ... A uplne ine, ako predosli zapas ...

Som teraz zvedavy jak dopadne Cesko vs Rusko ... To si tiez asi pozrem :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...