Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

406 až na to podsvícení je moc pěkná, 206ka taky není muj šálek ale na druhou stranu dobře odvedená práce. a ta 208 ? co dodat prostě pořádnej hatchback :)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

No teď v zimně se asi moc nepohybuje, ale je fakt, že jsem ho taky dlouho neviděl. Musíš mít štěstí jezdí to velice ojediněle. 

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

A to já zvažuji jeho koupi :)

Kolikrát budu všude psát, že přímo předchozí příspěvky se necitují?

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

To snad patri do Nevkusu ne ?  :bojim   To vam nevadi, ze to je barevny jak cirkusovej stan ? Martini mi sice chutna, ale vozit to na aute ? A ta cervena 307 predtim taky hnus. Nejak to tu upada meli bychom se nad tim zamyslet ...

Odesláno

Ano, souhlas...

307 hnusná. Na co žraločí morda a pak ladná haubna - hroznej nepoměr, je to nějaký nedotažený do konce

406C ehm, ty polepy jsou vtip? Stibto má recht, do nevkusu s oběma autama

Odesláno (upraveno)

A ty víš co je pod těma polepama ? Třeba je to doškrábaný jak prase, nebo vyšisovaná barva ..

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

To snad patri do Nevkusu ne ?  :bojim   To vam nevadi, ze to je barevny jak cirkusovej stan ? Martini mi sice chutna, ale vozit to na aute ? A ta cervena 307 predtim taky hnus. Nejak to tu upada meli bychom se nad tim zamyslet ...

Mcheche, nadšenců do tuzingu tady bude určitě víc, než.. ehm, nenadšenců... Pro mě jsou jakékoliv okupantistické pruhy na šoukáru vstupenka do Bohnic...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...