Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

někomu přijde vkus mít na autě kdejaký tintítka a někdo má prostě rád 500 koňovou funkční bestii na testování nových svíček. Tedy za mě to sem rozhodně patří:super

Odesláno

Jeny : Dneska jsem to viděla na fejsu zezadu...Nevím no, nějak se mi to nezdá. Vidím v tom fabku ze které se někdo pokusil udělat něco jiného...a nepovedlo se...

Odesláno
Judes:Ber to tak,k jakýmu účelu je auto postaveno :)

To je jedno k akému účelu bolo auto postavené, ten kto ho navrhol nemal vkus. Na môj vkus je to humus.

Odesláno

a F1 se ti líbí? Tohle sou karoserie tvarovaný v aerodinamyckým tunelu a to jak to vypadá je šumák. To že se to alespoň vzdáleně podobá fabii je aby byl poznat +- koncern. Konkrétně tohle auto ve sprintech nakoplo kdejakej supersport.

Odesláno

To máš pravdu s tým aerodinamickým tunelom ale však každá automobilka si testuje karosériu v tom tuneli na meranie odporu vzduchu. Nejedná sa mi o to že aký má to auto výkon či to trhne aj nejaký super športiak, podľa obrázku to hodnotím len výzorovo a to je :blicismajlik, hlavne ten pohľad na zadnú časť.

[upravil dne 27/12/11 17:59 od Judes]

Odesláno
Judes:Ber to tak,k jakýmu účelu je auto postaveno :)

To je jedno k akému účelu bolo auto postavené, ten kto ho navrhol nemal vkus. Na môj vkus je to humus.

To není jedno k jakýmu účelu to je, ty snad řešíš vzhled třeba u traktoru?

A k tomu tunelu, chlapy, nemyslím si, že by zrovna firma jako je brisk, měla na nějaký velký testování v tunelech. Ale jako reklama to auto svůj účel splňuje výborně i když se vám nelíbí, ne nadarmo se říká blbá reklama taky reklama

Odesláno

Fotky toho \"Brisku\" jsou třeba tady: http://www.autodoplnky.cz/tuning-cz/fabia-brisk-rs-01-wrc-a424584 ale je to teda hnus fialovej. Když započítám \"pro jaký účel to bylo postaveno\" tak je to jenom ( ale pořád ještě ) hnus. Miochodem kdo to viděl v akci tka mi dá zapravdu, že to autor asi nemyslel vážně. Třese se to jak sulc, ty plastový vokna za jízdy \"dejchají\" a vypadá to že z toho každou chvíli něco upadne. No a o designu se snad ani nedá mluvit - vezmeš kontejner vyhodíš do něho zbytky z bouraček, zatřepeš a jak to vytahuješ ven tak to lepíš dohromady, linie nelinie tvar netvar :D

Odesláno

ano, člověku zaujatýmu proti fábii se to líbit nebude:papa

koblihu, tak to asi oba koukáme na jiný fotky, protože já tam ty exteriérový návaznosti vidim:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...