Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je úplně jedno, proč to spadlo. tady jde o to, že když zvedám tímto způsobem auto, je třeba, aby tam bylo nějaké další zajištění - minimálně se dává sundané kolo pod kraj podlahy, a to dříve, než tam člověk leze byť jen mrknout.

Odesláno

Smutný :(

Já mám výhodu - pokud neoddělám kola a ležím pod autem, tak mě padající auto neohrozí - vejdu se pod něj :D

Připomíná mi to tu fotku, jak pomové generálkovali bavoroj převodovku (nebo co to tam dělali). A taky to měli podepřený jen nějakým klacekm :D

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Smutný :(

Já mám výhodu - pokud neoddělám kola a ležím pod autem, tak mě padající auto neohrozí - vejdu se pod něj :D

Připomíná mi to tu fotku, jak pomové generálkovali bavoroj převodovku (nebo co to tam dělali). A taky to měli podepřený jen nějakým klacekm :D

Treba si takisto uvedomit, ze aj ked sa pod auto vojdes, pri pade sa trocha stlacia pruziny + tlmice, a auto ide o nieco viac dole ...

Odesláno

Známej taky říkal že to nemuže nikdy bouchnout................. a doneška někde lítá ve vzduchu.............:(

Jinak to byl žigul a byl opřenej o židli, a ne bawo na klacku

[upravil dne 28/12/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

Taky se vždycky bojím když pod auto lezu že to spadne, takže si pod něho dám ještě vždycky panenku a pro jistotu i kolo:)

Ono je totiž na prd to, že většinou ten člověk je pod tím autem sám, takže i když by ho to nezabilo hned, ale jen přimáčklo tak si nemá sám jak pomoct

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Taky se vždycky bojím když pod auto lezu že to spadne, takže si pod něho dám ještě vždycky panenku a pro jistotu i kolo:)

Ono je totiž na prd to, že většinou ten člověk je pod tím autem sám, takže i když by ho to nezabilo hned, ale jen přimáčklo tak si nemá sám jak pomoct

přesně tak,většinou se ti lidé prostě udusí :o--jsou tam sami...,je takový problém si to pořádně podložit???, byl to údajně třicetiletý kluk...

Odesláno

Známýmu takhle spadlo auto na ruce. Jak nedolehlo úplně k zemi, tak mu je to nezlámalo, ale chytilo ho to pěkně, musel počkat, až někdo přijde. Hodně velká klika pro poučení, stačilo by o pár cm...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...