ozzy56 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 osobně tu dávám potřetí podobný příspěvek--ale je to zbytečné asi... http://www.novinky.cz/krimi/187797-v-ceske-lipe-zemrel-muz-spadlo-na-nej-z-heveru-auto.html Citovat
Fr3sh Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 ted de o to proc to spadlo...me predevcirem prasknul hever v pulce a auto spadlo...za vse nemuze jen ten clovek, kterej na to doplatil... Citovat
oddie Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 To je úplně jedno, proč to spadlo. tady jde o to, že když zvedám tímto způsobem auto, je třeba, aby tam bylo nějaké další zajištění - minimálně se dává sundané kolo pod kraj podlahy, a to dříve, než tam člověk leze byť jen mrknout. Citovat
Fr3sh Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 jo beru zpet...chtel jsem napsat ze to treba delal nekde na silnici v provozu...ale delal to v garazi...takze jeho hloupost...je to smnutny... Citovat
dolly1010 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Smutný Já mám výhodu - pokud neoddělám kola a ležím pod autem, tak mě padající auto neohrozí - vejdu se pod něj Připomíná mi to tu fotku, jak pomové generálkovali bavoroj převodovku (nebo co to tam dělali). A taky to měli podepřený jen nějakým klacekm Citovat
domikra Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 tragedie,ale nikdy nevíme kde nas co čeka co nemůžeme ovlivnit,ale lezt pod auto,nezajistit si ho Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: dolly1010 Smutný Já mám výhodu - pokud neoddělám kola a ležím pod autem, tak mě padající auto neohrozí - vejdu se pod něj Připomíná mi to tu fotku, jak pomové generálkovali bavoroj převodovku (nebo co to tam dělali). A taky to měli podepřený jen nějakým klacekm Treba si takisto uvedomit, ze aj ked sa pod auto vojdes, pri pade sa trocha stlacia pruziny + tlmice, a auto ide o nieco viac dole ... Citovat
subin Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 další.Ono si asi pořád říkaj mě se to stát nemůže :(Boužel může komukoliv a kdekoliv Pokud si auto nezajistí! [upravil dne 28/12/09 subin] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Známej taky říkal že to nemuže nikdy bouchnout................. a doneška někde lítá ve vzduchu............. Jinak to byl žigul a byl opřenej o židli, a ne bawo na klacku [upravil dne 28/12/09 Radek Hurvajz] Citovat
praktik Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 U mna je malopravdepodobne aby auto na mna spadlo ked leziem pod auto tak do montažnej jamy ;) Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Taky se vždycky bojím když pod auto lezu že to spadne, takže si pod něho dám ještě vždycky panenku a pro jistotu i kolo:) Ono je totiž na prd to, že většinou ten člověk je pod tím autem sám, takže i když by ho to nezabilo hned, ale jen přimáčklo tak si nemá sám jak pomoct Citovat
praktik Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Aj ked je tam niekto dokial to auto zdvyhne može byť neskoro Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 praktik: může ale nemusí každopádně sem radši když je někdo u mě Citovat
praktik Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Ja som vetšinou sam ked opravujem auto a ako som už pisal pod auto lezioem ked je na jame a nie na zdvyhaku je jasne lepšie ked su dvaja ale čo uš:( Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 ale bohužel ne všichni máme doma jamu;) Takže musíme lízt pod auto když je na heveru a nebo na kozách:( Citovat
ozzy56 Odesláno 28. prosinec 2009 Autor Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: Šalda Taky se vždycky bojím když pod auto lezu že to spadne, takže si pod něho dám ještě vždycky panenku a pro jistotu i kolo:) Ono je totiž na prd to, že většinou ten člověk je pod tím autem sám, takže i když by ho to nezabilo hned, ale jen přimáčklo tak si nemá sám jak pomoct přesně tak,většinou se ti lidé prostě udusí --jsou tam sami...,je takový problém si to pořádně podložit???, byl to údajně třicetiletý kluk... Citovat
peugeot09 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Stačí hever a tři věže z cihel pod zdvihnutou stranou, pak je vše v klidu a bez zbytečných nervů \"co kdyby\". Citovat
oddie Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Známýmu takhle spadlo auto na ruce. Jak nedolehlo úplně k zemi, tak mu je to nezlámalo, ale chytilo ho to pěkně, musel počkat, až někdo přijde. Hodně velká klika pro poučení, stačilo by o pár cm... Citovat
wooody Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 když už musim lízt pod auto tak minimalně kolo, a to i na silnici při defektu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.