Guest Chozeluizskuner Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Zdravíčko..omilem se mi na auto dostalo čelní sklo s dešťovím senzorem a tak mi napadá že bych ho zapojil...mechanik co mi předělával z manual na digi klima mi říkal že mi to mohl připojit...nemáte s tim někdo skušenost? stačí natáhnout nějakej drát do bsi? předem děkuji podíval bych se sám do zapojení akorád tomu teda vůbec nehovim těm plánkům [upravil dne 27/12/09 Chozeluizskuner] Citovat
Přema Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Člen Pe.tr ho ted nedávno dodělával........ale na old modelu...... Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: Přema Člen Pe.tr ho ted nedávno dodělával........ale na old modelu...... Tam to bude asi o trošku něčem jinym ... podle mě asi budestačit nějakej káblík zase do bsi,podstatně jako se všim..teploměr,PP a tak Citovat
Edison Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Něco o tom ví taky Ferry. Taky jsem nad tím uvažoval. Old a new model se ale kapku liší. A ty naše, z r. 2k jsou v tomhle nejasný. Já na to kašlu, koupím programovatelný cyklovač pro feldu a zapojím tam to. Citovat
Medvěd Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Edisone - i ten \"cizí\" cyklovač Ti (podle mého názoru) může udělat v elektrice bordel. Citovat
Edison Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Myslím, že ne. Odpojím normální pevný výstup z páčky na cyklování, to zapojím jako vstup do cyklovače. Navíc tam přijde připojit vstup (asi přes diody, se musím kouknout) z jednoho setření. A výstup zapojím na výstup z páčky na pomalý stírání. Vše řešeno na páčce, takže by to mělo fachat. Jen nměkde najít schema z feldy - někde ho možná i ještě mám... Na pažouta schemata mám. [upravil dne 27.12.2009 Edison] Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 tusim že rozdil oproti old verzi bude jen v tom ze misto casovych rele je bsi. u tebe bude dulezite -umi povolit bsi funkci snimac deste? -mas pod volantem kulate nebo uz ovalne packy?pokud kulate tak ok pokud ovalne tam bych videl problem -schema pro new model mam Citovat
Edison Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Pokud si pamatuji info od Ferryho, tak i ty dešťáky se lišej... Jelikož nejmíň v počtu drátů, tak zřejmě i ve funkci - ovládání... Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 no jasne to sem nepsal to je jasny Citovat
Dave_k Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Tady máš schémata. Snad to pomůže. Ze senzoru (5001) jdou 3 káble. 1 na napájení (pojistka 22), 2 na kostru a 3 do BSI na modrej konektor. [upravil dne 27/12/09 Dave_k] Citovat
Edison Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Tak... schemata z feldy mám... teď to vymyslet a naroubovat na moje vozítko... ;-) Asi zítra zajdu nakupovat... Taky tam chci dát zpětnej ventil na ostřiky. Jen nevím, jak se dostanu k hadičce co nejblíž k nádobce... :-( Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 tri srubky na nadkoli a krasnej pristup ale uz jsem to videl namontovany u pantu kapoty a pokud mas rozprasovace a ne ostrikovace tak to bude stacit Citovat
Edison Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Mám prášítka. Když najdu kousek hadičky, zkusím to dát teda tam. Ale i tak bych to radeji viděl dole. Dík za info... :-) Citovat
Edison Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Sakra... pro mý auto nemám schema vlastního páčkovýho přepínače stěračů. :-( Citovat
kobr Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Schéma páčkového přepínače máš asi o 4 příspěvky výše, elektroniku Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: Pe.Tr tusim že rozdil oproti old verzi bude jen v tom ze misto casovych rele je bsi. u tebe bude dulezite -umi povolit bsi funkci snimac deste? -mas pod volantem kulate nebo uz ovalne packy?pokud kulate tak ok pokud ovalne tam bych videl problem -schema pro new model mam bsi by to asi měla umět a páčky mám kulaté...tak snad ok.jen nevim jak zjistit tu bsi skusim podle toho schematu a uvidim..už se mi to bsi nechce moc vyndavat pač tam mam jen nastrčenej drat k PP Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: Dave_k 2. a čeho je tohle schema? tamto celkem chapu asi to zvladnu i sam zapojit Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: HonzaZ To je kabeláž. jo táák už to chapu..tak to bude brnkačka.. v nejbliší době uskutenčnim tak nafotim a umistim na forum... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.