Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P406 dodatečné zapojení dešťového senzoru?

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Zdravíčko..omilem se mi na auto dostalo čelní sklo s dešťovím senzorem a tak mi napadá že bych ho zapojil...mechanik co mi předělával z manual na digi klima mi říkal že mi to mohl připojit...nemáte s tim někdo skušenost? stačí natáhnout nějakej drát do bsi? předem děkuji

podíval bych se sám do zapojení akorád tomu teda vůbec nehovim těm plánkům :)

[upravil dne 27/12/09 Chozeluizskuner]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
Původně zaslal: Přema

Člen Pe.tr ho ted nedávno dodělával........ale na old modelu......

Tam to bude asi o trošku něčem jinym ... podle mě asi budestačit nějakej káblík zase do bsi,podstatně jako se všim..teploměr,PP a tak :)

Odesláno

Něco o tom ví taky Ferry. Taky jsem nad tím uvažoval. Old a new model se ale kapku liší. A ty naše, z r. 2k jsou v tomhle nejasný. Já na to kašlu, koupím programovatelný cyklovač pro feldu a zapojím tam to.

Odesláno

Myslím, že ne. Odpojím normální pevný výstup z páčky na cyklování, to zapojím jako vstup do cyklovače. Navíc tam přijde připojit vstup (asi přes diody, se musím kouknout) z jednoho setření. A výstup zapojím na výstup z páčky na pomalý stírání. Vše řešeno na páčce, takže by to mělo fachat. Jen nměkde najít schema z feldy - někde ho možná i ještě mám... Na pažouta schemata mám.

[upravil dne 27.12.2009 Edison]

Odesláno

tusim že rozdil oproti old verzi bude jen v tom ze misto casovych rele je bsi.

u tebe bude dulezite

-umi povolit bsi funkci snimac deste?

-mas pod volantem kulate nebo uz ovalne packy?pokud kulate tak ok pokud ovalne tam bych videl problem

-schema pro new model mam

Odesláno

Tady máš schémata.

Snad to pomůže. Ze senzoru (5001) jdou 3 káble. 1 na napájení (pojistka 22), 2 na kostru a 3 do BSI na modrej konektor.

[upravil dne 27/12/09 Dave_k]

post-0-14109611782558_thumb.jpg

Odesláno

Tak... schemata z feldy mám... teď to vymyslet a naroubovat na moje vozítko... ;-) Asi zítra zajdu nakupovat... Taky tam chci dát zpětnej ventil na ostřiky. Jen nevím, jak se dostanu k hadičce co nejblíž k nádobce... :-(

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

tusim že rozdil oproti old verzi bude jen v tom ze misto casovych rele je bsi.

u tebe bude dulezite

-umi povolit bsi funkci snimac deste?

-mas pod volantem kulate nebo uz ovalne packy?pokud kulate tak ok pokud ovalne tam bych videl problem

-schema pro new model mam

bsi by to asi měla umět a páčky mám kulaté...tak snad ok.jen nevim jak zjistit tu bsi :) skusim podle toho schematu a uvidim..už se mi to bsi nechce moc vyndavat pač tam mam jen nastrčenej drat k PP :)

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

2.

a čeho je tohle schema? tamto celkem chapu :) asi to zvladnu i sam zapojit :D

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

To je kabeláž.

jo táák už to chapu..tak to bude brnkačka.. v nejbliší době uskutenčnim tak nafotim a umistim na forum...:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...