Sobull Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 ZeldaJ: No vidíš, já ti to říkal s tou cenou:nevim. Jsou to parchanti. jen mi řekni, maj ty auta vyplněný servisky? To bývá první podezřelá věc, proč by auto ze západu po prvním majiteli a 4 roky starý nemělo servisku... Pokud mají, tak o to hůř. Citovat
ZeldaJ Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 Údajně servisní knížku mají, podle nabídky bazaru, ale já jí neviděl. Zítra si jí nechám ukázat. Achjo, teď abych hledal jinde Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 si to muzes porovnat s tema datama ode mne , podle dat a km Citovat
honzza407sw Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Raději hledej dál ať si pak netrháš vlasy, že si koupil vyjetej pelech byť na pohled pěknej. Jak se zde psalo v současné době jich je na trhu ojetin spousty. Mě se líbí jak mají všechny ojetiny ve stáří kolem 5-6let najeto kolem 120tkm. Samozřejmě najdou se vyjímky, kdy má skutečně najeto kolem deklarovaných 120tkm, ale většina tak kolem 200tkm. Střední třída je kupována především na ježdění a to znamená 30tis km a víc za rok. Citovat
Sobull Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Žádný achjo, buď rád že to takhle dopadlo. Taky sis to mohl prověřit až po koupi a to by teprv bylo ach jo. Vytiskni si to tady a nech si to od nich okomentovat, pokud už tam jedeš, tak ať je aspoň proč. Aut je dost, neboj se že nenajdeš. Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 a kruci to abych se přestěhoval , nic neukazovat , jen porovnat Citovat
ZeldaJ Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 Pe.Tr, neboj :-) Já zítra pojedu do Peugeot servisu, kde je chci požádat ofiko o tuhle historii, je možný že mi jí nedají, ale co už. Taky přemýšlím, co s tím autem, protože se mi fyzicky líbí, nikde ani škrábanec, karosérie super, stočeno má podle mě tak 40 tkm, otázka jestli to tolerovat, a jestli to tak dělá každej nebo ne. Po koupi chci stejně vyměnit kapaliny, filtry, rozvody a řemeny. Víc mě trápí otázka původu - jestli to není čórka, nebo co já vím ... Citovat
Přema Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Pokud se ti auto líbí a je pro tebe za rozumnou cenu a nevadí ti že to je stočené tak si to kup.......je to jen na tobě......to auto tím že má víc najeto neztratilo na kráse......jen počítej i s nějakýma opravama v těchto km, spíš to chce zjistit co se na tom autě opravdu opravovalo a ne co ti řekne prodejce který stejně bude kecat aby sis to auto koupil..... Citovat
Sobull Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Pokud seš ochotnej ty km tolerovat, tak není o čem. Jestli má to o auto o 50 tis víc, tak pokud je o něj pečovaný není v žádným případě za zenitem. Akorát bych s papírem z peugeotu v ruce po nich požadoval slevu úměrnou stočenejm km, přece jen budeš asi něco muset povyměňovat, rozvody asi udělat... A každopádně vzít před podpisem do Peu na diag, já už bych bez toho auto nekoupil. Citovat
ZeldaJ Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 Přemo, přesně takhle to beru ... jen mě to strašně sejří :-D Šmejdi mizerný. Citovat
HonzaZ Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 To druhé auto s uvedením do provozu 10. leden 2005 bylo vyrobeno 28.11.2004. Citovat
Sobull Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Zas ale na druhou stranu... Neunáhluj se, neber ho jen proto že pěkně vypadá, to 407 všechny:). Nevím co je to za bazar, ale dost podezřelej, dvě ze dvou... Aut je spousta, vybírej, seš z Mostu, máš to kousek do němec. Zvaž možnosti. Citovat
ZeldaJ Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 To jo, ale za ty prachy ho fakt jinde neseženu ... všechno je to minimálně za 200. Já do toho chci vrazit tak těch 180 Citovat
honzza407sw Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Taky by se mohlo stát, že najděš nějakou za 180tis korun a pak v zápětí do ní nasypeš hromadu peněz. Já si myslím, že je lepší si připlatit za nějakou lepší s prověřenou historií u které víš co se na ní dělalo a tak. No nic no, hlavně štastný výběr ať pak nelituješ - pak už se toho budeš blbě zbavovat a s velkou finační ztrátou. Mějse. Citovat
P607Olda Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 honzza407sw: plný souhlas Podívej, kolik stojí seriozní 407 SW: http://www.domansky.cz/ojete-vozy/peugeot-407-sw-1-6-hdi Já bych bral raději toto, a za ušetřené peníze si něco pořídil: http://www.domansky.cz/ojete-vozy/peugeot-307-sw-2-0-hdi-6-mist Už jsem koupil auto se stočeným tachometrem, které skrývalo několik na první pohled nezjistitelných vad. Tak bych volil raději nižší kategorii, ale pokud možno jistý původ. Citovat
HonzaZ Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Nikdy do auta nevidíš. Jde o to mít hlavně kliku. A to platí dvojnásob u ojetiny. Můžeš koupit levně a bude bez problémů. Koupíš dražší a klidně můžeš mít haldu problémů. Tady je každá rada drahá. Citovat
P607Olda Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Zkus ještě vrácené a zabavené leasingy - cac, csob atd. Už jsem tak koupil tři solidní auta, za průměrnou cenu, s dobrým původem. Citovat
ZeldaJ Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 P607Olda -> a měl bys nějakej šikovnej odkaz? Citovat
P607Olda Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Já už teď vypínám počítač - mrkni na CAC leasing, ČSOB leasing a jiné leasingy (google). Citovat
honzza407sw Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Mrkni na zabavené lízačky jak tady říká Olda, třeba: http://www.csobleasing.cz/cz/autobazar/osobni-a-uzitkove-automobily-motocykly?act=1&id=16554 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.