Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

RT3 - nedrží hodiny a další věci

Recommended Posts

Odesláno

Mě se taky při startování RT3 restartuje, takže to nejspíš bude v pořádku.

Pravděpodobně se jedná o ochranu při kolísání napětí u startování.

Odesláno

U mě to byla odpálená epromka která drží paměť rádií a času... bohužel neopravitelná věc.. nakonec jsem auto prodal i s touhle vadou... ale na vrakáči za funkční RT3 chtěli asi 6 tisíc... Akorát to pak někdo musí předělat, protože je snad prej spojená s VINkem auta...Takže prostá výměna rádia za nový by neměla cenu.. ale chlápek z http://www.deamotor.cz/ by to uměl..umí i další libůstky s ŘJ na francouze...

• O 2 roky později...
Odesláno

Tak mám také problém s pamětí hodin a rádia u mé RT3... nastavím čas a jak vypnu zapalování, čas se zase rozbliká a je na něm 02:02 leden 2000. Neudrží ani nově naladěné stanice rádia, vždy se vrátí do nějakého nastavení stanic z dřívější doby... už někdo tento problém dokázal vyřešit?

• O 3 roky později...
Odesláno

Jak se tak dívám, řešení zatím žádné. Fakt se tím nikdo nezabýval. Po odpojení autobaterie mám stejný problém. Nemá RT3 ještě nějakou baterii na zálohování hodin jako PC na desce mimo té 9V na telefon (ta je OK). Nechce se mně objevovat ameriku pokud je již objevená. Vzhledem k tomu, že ten samý problém má víc lidí tak bych tipoval, že někdo ví čím to je.

• O 2 roky později...
Odesláno

Ahoj. Jelikož jsem dal skromný dotaz v sekci auto Hi-Fi a nemám ani Peugeot vůz, ale Citroen C8, dovolil bych se jestě pozastavit nad tímto tématem. S RT3 mám tento problém (nedrží čas, nastavení audia, barvy displeje, atd.) prakticky od koupě vozu. (Původní majitel po komunikaci samozřejmě nic netušil a nevěděl). V dobré víře, jsem si sehnat totožné rádio i s barevným displejem. Obě součásti fungují, samozřejmě rádio pípá, ale jinak se vše chová naprosto stejně. Pokud je problém v oné EEPROM, je tedy vadná i v druhém rádiu? Respektive, je známo řešení tohoto problému? Chtěl bych už konečně toto vyřešit, vše nastavovat, přelaďovat mě už nebaví.

Již dávno bych měl jiné rádio, ovšem pak přijdu o veškeré informace, které vidím na displeji. 😞

Odesláno

nema rt3 vlastni baterii na zaliohovani dat ?
mas v aute spravne zapojene kabely k radiu ?
je potreba jak stale napeti tak napeti po klicku
pokud to sdtale chybi neudrzi to pamet
muze byt jinac zapojena pojistka v BSI jednotce
muze byt spatny kabel atd

Odesláno

Lukáši, děkuji za rady i v jiném tématu. RT3 má baterii, ale ta údajně slouží jen pro nouzové volání. Jistě to ale nevím, navíc rádio ukazuje stále 100% stav této baterie. Což ale nechápu, po těch letech provozu. (Pochybuju, že byla někdy měněná).

O stálém napětí jsem zase četl, že RT3 nic takového nemá. Jestli je to pravda, ale nevím....

Ostatní věci budu muset zkontrolovat, zda je něco špatně jinde teď nevím...

• O 5 let později...
Odesláno

Ahojte,

Koukam, ze par lidi tady melo stejny problem jako ja.

Mam RT3, ktera si nepamatuje po zhasnuti motoru hodiny, nastaveni radia(rozlozeni zvuku atd..)

Koukam, ze par lidi v tematu se toho zbavilo, ale nikde nevidim zadne reseni.

Nepovedl se prosim nekomi vyresit tento problem?

Je to problem primo nekde v te RT3 nebo nekde v aute?

Dekuji

Odesláno

Tak problem jsem vyresil. Restartoval jsem RT3 podrzenim tlacitka DARK na ztmaveni disleje. Taky jsem vytahnul CD s nahranyma mapama a vratil zpet. Jedno z toho fungovalo a tezko rict, co to bylo...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...