Edison Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 A to je důvod ve zkoušení 66kW i vynechat. Jestliže na tom neušetří, proč se omezovat, že... ;-) Citovat
martis Odesláno 24. prosinec 2009 Autor Odesláno 24. prosinec 2009 super odpovede,akurat ma zarazilo to slovo fap co to? odchazda to casto?kolko to stoji?? a ako su na tom palivove cerpadla na km zvyknu odchadzat? kazdemu staci nieco ine,ja mam teraz benzin 2.0 16v a nezchcel by som nieco lenivejsie nieco co by sa podobalo tomu motoru,preto uvazujem o 80kw alebo 98kw.lebo som rozmyslal ze kupim bmw e46 320d,ale radsej by som ostal u peugeota,sa mi viac pozdava toto auto,pohodlie,vybava,cena na rocniky a hlavne ludi na fore,na fore bmw nic moc,dufam ze som teraz nikoho teraz neurazil,ale je to moj nazor. [upravil dne 24/12/09 martis] Citovat
dobrmik Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 a na to co je to ti určitě odpoví někdo srozumětelnějs než třeba já..ale je to součástí výfuku...čistí to plyny za pomocí aditiva....respektyvě zachytává saze a po několika xkm se regeneruje že ty saze spálí.. [upravil dne 24/12/09 dobrmik] Citovat
Šalda Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 pokud máš 2,0 benzín tak běž do 80kw a nebo do 2,2, 66kw by byla pro tebe málo:) jinak fap je filtr pevných částich, ale jak psal ozzy tak bys ho tam mít nemusel Citovat
Edison Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 FAP: Filtr pevných částic. Kolega z práce má 307 SW a s FAPem má potíže pořád... Už přemýšlí o jedné ze dvou možností: Vykuchání/nový. Tak to tu taky sleduje... Citovat
ozzy56 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 FAP je filtr pevných částic--nemá ho motor RHZ, naopak motor RHS ho má--je lepší ten FAP nemít čerpadla cca 150-200 tisíc a kaput,ale taky néé každému--jinak ho koupíš za cca 3000 kč,takže to není problém dnes Citovat
martis Odesláno 24. prosinec 2009 Autor Odesláno 24. prosinec 2009 to podla toho co pisete je nieco take ako katalizator?66kw je vyskrtnute zo zoznamu.3000cz stoji cepradlo ci fap? ale asi to cerpadlo? a cena fab? keby tam nahodou bolo tak aby som vedel co by to stalo.diki za vsetky rady [upravil dne 24/12/09 martis] Citovat
dobrmik Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 prohledej si forum..je tu i to že jde vykuchat nebo vyprat wapkou...čerpadlo je kus od kusu..někomu odejde při 150tis a někomu při 300tis...mám 250tis a pořád frčí....takže asi tak...hlavní je nejezdit s práznou nádržej... Citovat
peugeot09 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Dvoulitr v benzínu je na spodek mrtvej, ale jakmile se vytočí nad určitou hranici, tahá jak ďas. Vlastní zkušenost. Citovat
qmysak Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 já mám 2,2 hdi break a su spokojený auto v pohodě a jezdím momentálně za 7,2 trasu 12 km do práce a 12 km z práce takže celkem v pohodě, ale záleží jak tomu šlapeš:-) každé auto má své mouchy ale většinou to sou prkotiny pokud teda nežere nějak významně olej:bacha čerpadlo mám bosch a je prý lepší než siemens co znám lidi co mají siemens tak jen nadávají a s tím fap filtrem bych to nějak neřešil mám ho vykuchaný sice to tehdy stálo 5000,- ale od té doby pohoda a eště se ti sníží spotřeba. už nevím co bych tak dodal snad jen dobře vyber a pak dej vědět cos koupil a pro jakou mototizaci ses rozhodnul:) Citovat
Chepp Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Ja chci jenom dodat ze sem vyjadril muj ososbni nazor, a nikomu ho nevnucuji.. tak to citim ja kdyz to mam v rukach. Samoze 66kw by mi taky asi stacilo, ale sem spokojeny s tim co mam, a sem trosku radsi. Kazdopadne pro info. mam RHZ takze bez FAP takze ti ohledne toho moc neporadim, ale bez toho se zije krasne... to salda: vis pane ja sem to nemyslel tak ze 66kw je malo, ale sefik se dle toho co napsal spis rozhodoval pro neco silnejsiho.. takze lepci nez aby treba potom chipovat nebo to zbytecne nejak upravoval kdyby bylo malo koniku. Ono je to o stylu jizdy... ja treba taky jezdim relax.. ale po dalnici jako dabel... a kdyz v 150-170 predjizdis tak myslim ze by tam ten znatelnej rozdil slapnuti na plynu byl, ale neni to podstatne... tak sem myslel ja... ozzy56: dhyky za podporu martis: ja mam auto poslednich 40tkm... a zatim sem akorat menil altik... drv vetil... a tlumice... a potom takovy ty spotrebni veci. brzdy a tak... kdyz najdes dobry servis budes spokojenej. Jinak je potreba si poslechnout motor jestli neco neklepe, popriapade jak startuje, HDi nemaji problem do -10°C sem nemel problem, ani nezhavim... Byva akorat vetsinou nefunkcni klapka vnitrniho okruhu je tam plastovi mechanismus co umira. 406 je velmi pohodlny auto... tzn neni to tvrdy jak vw nebo oktavka... kdyz s tim pojedes... musis byt ako v perince... zadne mlaceni nebo hopsani. Pazouti moc nereziveji.. tam problem nehledej. Pocitej s tim ze svetla jsou takovy bludicky... i rucni baterka sviti lepe... [nadsazene]. Pokud chces pohodlny auto tak si to kup, hlavne se svez a poradne si vse promysly. Hodne zdaru pri nakupu... uz sem te asi prehltil informacema... vic uz nevim... Citovat
pp205 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 RHZ (80KW) je nejlepsi, nejmin poruchovejsi 98kw se dost sere 66KW taky siemens system je smrt a bosch nejede tez Citovat
Šalda Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Tak uvidíme, zatím jezdím rok a v pohodě Citovat
pavloucha Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 za mě doporučuju RHZ, RHS mám já,jsou to starosti navíc,pokud si ho nenecháš vykuchat Citovat
martis Odesláno 25. prosinec 2009 Autor Odesláno 25. prosinec 2009 ja osobne mam 406 2.0 16v 99 alebo 100kw nviem teraz presne,ale som spokojny,ale ma dost takych blbych poruch,ale to by sa dalo urobit,ale chcel by som tak ako som pisal vyssie diesel lebo ma lepsi krutiaci moment a ktoru aj turbo,cize malo byt to lepsie tahat ako moj benzinak.ja som vzdy myslel ze 406 diezel je leniva,len som zacal patrat potom a som zistil ze som sa mylil.ja som bol v tom je ked je 80kw motor v takej tazkej koze tak ze to je slaby motor,ale hups krutiaci moment je zas o niecom lepsi.ja mam vacsinou pohode jazdu,ale niekedy ked nejaky frajer na felicii alebo na fabii zacne machrovat z 1.4mpi tak vtedy z motora vyzmykam aj kosledny kw inak taka otazka preco sa predavaju 90% diesle potom asi 5% 1.8 a zvysok je 2.0 inak dakujem vsetkym za nazor!!a tak ako bolo pisane vyssie ze 2.2 je ich ovela menej na predaj ako 2.0 hdi,takze budem musiet hladat.chcem sedan bud cierny,tmavo modry,biely.vybava ma netrapy to vsetko dam z mojho mam dost vysoku vybavu.ale asi auto bude mat povod z cz,na slovensku nevedia co pytat! tak ako vzdy! a fap to si dokazem aj sam vykucat nie? nemam dve lave ruky 406 uz som mal skoro celu rozobratu,lebo bolo treba Citovat
oddie Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 2,2 je hlavně podstatně hůř řešitelná, ostatně teď má na toto téma zrovna v sekci servis někdo problém, tak si můžete počíst. Zatímco RHZ prakticky nepadá, a i kdyby, válí se jich všude mraky za hubičku, takže stačí jej přehodit, u těch 2,2 je to o mnoho horší. Na kšeft na díly super, na ježdění bych to nechtěl. Citovat
martis Odesláno 25. prosinec 2009 Autor Odesláno 25. prosinec 2009 oddie preco by si ho na jazdenie nechcel?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.