Hamin Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Čau, doteď bylo vše ok, ale jak teď trvale uhodily silné mrazy, tak pokaždé, když jedu, tak se zamlží zevnitř boční okna a za chvilku normálně namrznou, přitom klima je zapnutá na AUTO na 22 a v autě je pohoda a příjemné teplo.... přesto mám boční okna zevnitř namražené. U předních oken není námraza akorát v místě pohledu do bočních zrcátek, kam je nasměrovaný výdech topení.... Doteď za deště a za lehké zimy bylo vše ok a žádné okno se zevnitř nenamlžilo.... Čim to může být? Máte s tímto také někdo problém ?? Nemůže být někde něco špatně, že se i při zapnuté klimě boční okna zamlží ??? Citovat
Brizan Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Co pylový filtr klima, měnil jsi ho? Citovat
jofo Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 RFiadne sio treba oklepavat topanky od snehu ked nestupujes. V aute sa ti to roztopi a koberceky to nasaju a potom sa to postupne odparuje ked kuris. Niekedy sa takymto veciam nevyhnes. Citovat
jofo Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 A dalsia vec treba riadne ocistit od snehu aj miesto kde parkuju stierace. Ak tam mas nasnezene tak ventilator ti vlhobu zo snehu moze nasavat dnu. Citovat
Hamin Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 Pylový filtr je vyměněn. Ten má ještě dlouhou životnost. Také jsem si říkal, že by to mohl být odpařující se sníh z bot a koberců v autě....Ale když je venku jen mokro a prší, tak z bot je v autě také voda a to nikdy zamlžená okna nemám a také se ta voda odpařuje... Citovat
AnotherOne Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Mne to tiež robí, okná sú jednoducho veľmi studené. Stačí, že dnu sande niekoľko ľudí z tepla, nemusí sa ani roztopiť ľad na koberčekoch. Je to proste veľký tepelný rozdiel a voda sa na skle vyzráža a hneď zamrzne. Citovat
Ku8icek Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Čaute, mne se to stávalo také, klima na AUTO 22°C- a vše se mlžilo, pak mne napadlo, že by mohlo docházet k velkým výměnám teplot z důvodu velké plochy skel.... Tak jsem zkusil zatáhnout roletu panoramatické střechy, a vše se odmlžilo (podotýkám na delší trase cca 100km kdy se auto příjemně celé protopí) a od té doby mi to nedělá, pokud nevytáhnu roletu pan. střechy. Možná je to jen mé vsugerování , ale vážně mi to tak šlape... Možná to za pokus stojí... Citovat
elton Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Škoda, že nemám panoramatickou střechu:aut Citovat
Ku8icek Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Původně zaslal: elton Škoda, že nemám panoramatickou střechu:aut Hmm, asi je to vážně nesmysl to co jsem napsal... Citovat
HandBrake Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Aj mne to včera namrzlo. Išli sme včera pri -17°C a okná na zadných dverách boli namrznuté. Nakoľko bolo vnútri príjemne, nechcel som viac fúkať alebo nahrievať. Ešte že také mrazy nie sú často. Citovat
patko79 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Mne to doteraz nerobilo, lebo jazdím sám.Dnes som však mal plné auto a tiž sa mi okna začali zahmlievať. Vyskúšal som pustiť ventilátor na max a zapol som vonkajšiu regeneráciu vzduchu a ono to ppomohlo:papa Citovat
jofo Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Dalsia vec je ze ked zapnes klimu tak sa ti vysusi vzduch a ta vyzrazana vlhoba zostane vo vyparniku. Potom ked zapnes kurenie tak ti hned zacne fukat cez ten vlhky vyparnik a zahmlie ti okna. Odporuca sa raz za cas pustit teply vzduch bez klimy aby sa to vysussilo. Ked niekto dlhsi cas nepouzival klimu a zapne sa tak je citit hrozny puch. To smrdi ta vyzrazana voda co tam zostala cez zimu a nestihla sa vysusit. Citovat
Hamin Odesláno 22. prosinec 2009 Autor Odesláno 22. prosinec 2009 Já jezdím na klimu AUTO pořád. V létě i zimě, takže jí vlastně téměř nevypínám. Citovat
Knedla Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 staci si obcas prehodit na vonkajsi okruh a nebudu sa ti zamlzovat okna Citovat
Hamin Odesláno 23. prosinec 2009 Autor Odesláno 23. prosinec 2009 No vidíš. To mě nějak ani nenapdlo. Přepínání venkovního/vnitřního okruhu jsem použil za celou dobu co mám 407mu asi 2x.... Nechávám to na automatice. Ale jak vysoké mrazy polevily a je teď kolem nuly a v noci něco pod nulou, tak už se mi okna zase nemlží.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.