Tom306Sedan Odesláno 20. prosinec 2009 Autor Odesláno 20. prosinec 2009 dik za naory k AAA a ještě k těm přetočeným km na tom tolik zas nezáleží to auto muže mít trebas 300 ticis km a motor jestě jednou tolik zvladne ono záleží na tom kdo auto mel a jak se staral. Když jdu koukat na auto tak vcelku na pocet ujetych km nejak moc nekoukam. Citovat
FrantaCV Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Ahoj. V letos v květnu jsem koupil v \"Áčkách\" v Chomutově svojí 406. Přístup prodejce ve chvíli kdy zavětřil kšeft \"SUPER\" . Nicméně, rozhodně nedej na reklamní tah o 130-ceti nebo kokika kontrolovaných parametrech a poctivě si prolez a zkontroluj to důležité sám, nebo ještě lépe s někým nezujatým a znalým věci. Moje zkušenost: Auto r.v. 2002, najeto (podle tachometru) 125tis cena ve srovnání s ostatními v relaci. Vzhledově auto vypadá dobře (pár povrchových škrábanců a čelní sklo zralé na výměnu není prasklé ale jako po opískování). Motoricky se zdá být vpořádku až na horší starty ale to je problém, který se tady už několikrát řešil a půjde odstranit (ten auťák má 8 let) Co mě ale dostalo, je že jsem málem koupil vozidlo \"Nezpůsobilé pro provoz na pozemních komunikacích\" prakticky bych s ním nesměl odjet ani z toho autobazaru a všiml jsem si toho až když jsem si nechal auto zvednout, abych se podíval na spodek. Ten celkem ušel, ale na levé straně zimní pneu na pravé letní a ještě k tomu každá jiná no prostě \"pamlsek\" pro každého policajta. Smlouva už byla podepsaná a staré auto pryč. Zákon ale říká, že od smlovy lze odstoupit do 24 hod bez udání důvodu. Tak jsem tam udělal trochu \"Cirkus\" a druhý den jsem měl 4 nové gumy na discích. Ber to asi tak, jsou to prodejci a chtějí prodat a jsou pro to ochotní udělat leccos. Je na nás, kupujících, abychom si dávali pozor a raději se třikrát podívali CO kupujeme; u bazarových produktů a aut zvlášt pečlivě. FrantaCV [upravil dne 20/12/09 FrantaCV] Citovat
Tom306Sedan Odesláno 20. prosinec 2009 Autor Odesláno 20. prosinec 2009 no zajimava zkusenost diky. Původně zaslal: FrantaCV Ahoj. V letos v květnu jsem koupil v \"Áčkách\" v Chomutově svojí 406. Přístup prodejce ve chvíli kdy zavětřil kšeft \"SUPER\" . Nicméně, rozhodně nedej na reklamní tah o 130-ceti nebo kokika kontrolovaných parametrech a poctivě si prolez a zkontroluj to důležité sám, nebo ještě lépe s někým nezujatým a znalým věci. Moje zkušenost: Auto r.v. 2002, najeto (podle tachometru) 125tis cena ve srovnání s ostatními v relaci. Vzhledově auto vypadá dobře (pár povrchových škrábanců a čelní sklo zralé na výměnu není prasklé ale jako po opískování). Motoricky se zdá být vpořádku až na horší starty ale to je problém, který se tady už několikrát řešil a půjde odstranit (ten auťák má 8 let) Co mě ale dostalo, je že jsem málem koupil vozidlo \"Nezpůsobilé pro provoz na pozemních komunikacích\" prakticky bych s ním nesměl odjet ani z toho autobazaru a všiml jsem si toho až když jsem si nechal auto zvednout, abych se podíval na spodek. Ten celkem ušel, ale na levé straně zimní pneu na pravé letní a ještě k tomu každá jiná no prostě \"pamlsek\" pro každého policajta. Smlouva už byla podepsaná a staré auto pryč. Zákon ale říká, že od smlovy lze odstoupit do 24 hod bez udání důvodu. Tak jsem tam udělal trochu \"Cirkus\" a druhý den jsem měl 4 nové gumy na discích. Ber to asi tak, jsou to prodejci a chtějí prodat a jsou pro to ochotní udělat leccos. Je na nás, kupujících, abychom si dávali pozor a raději se třikrát podívali CO kupujeme; u bazarových produktů a aut zvlášt pečlivě. FrantaCV [upravil dne 20/12/09 FrantaCV] Citovat
nemec.cb Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 V únoru to budou tři roky co mám od nich auto,a spokojenost.Jen mám podobnou skušenost jako FrantaCV.Jen se nedat a vše prověřit,a vše co ti naslibují nechat stvrdit podpisem.Neboť slibovat to jim jde. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Původně zaslal: FrantaCV Ahoj. V letos v květnu jsem koupil v \"Áčkách\" v Chomutově svojí 406. Přístup prodejce ve chvíli kdy zavětřil kšeft \"SUPER\" . Nicméně, rozhodně nedej na reklamní tah o 130-ceti nebo kokika kontrolovaných parametrech a poctivě si prolez a zkontroluj to důležité sám, nebo ještě lépe s někým nezujatým a znalým věci. Moje zkušenost: Auto r.v. 2002, najeto (podle tachometru) 125tis cena ve srovnání s ostatními v relaci. Vzhledově auto vypadá dobře (pár povrchových škrábanců a čelní sklo zralé na výměnu není prasklé ale jako po opískování). Motoricky se zdá být vpořádku až na horší starty ale to je problém, který se tady už několikrát řešil a půjde odstranit (ten auťák má 8 let) Co mě ale dostalo, je že jsem málem koupil vozidlo \"Nezpůsobilé pro provoz na pozemních komunikacích\" prakticky bych s ním nesměl odjet ani z toho autobazaru a všiml jsem si toho až když jsem si nechal auto zvednout, abych se podíval na spodek. Ten celkem ušel, ale na levé straně zimní pneu na pravé letní a ještě k tomu každá jiná no prostě \"pamlsek\" pro každého policajta. Smlouva už byla podepsaná a staré auto pryč. Zákon ale říká, že od smlovy lze odstoupit do 24 hod bez udání důvodu. Tak jsem tam udělal trochu \"Cirkus\" a druhý den jsem měl 4 nové gumy na discích. Ber to asi tak, jsou to prodejci a chtějí prodat a jsou pro to ochotní udělat leccos. Je na nás, kupujících, abychom si dávali pozor a raději se třikrát podívali CO kupujeme; u bazarových produktů a aut zvlášt pečlivě. FrantaCV [upravil dne 20/12/09 FrantaCV] Občas tvého Peugeota vídám v CV, mám modrou 407, takže až se uvidíme tak se poznáme. http://s2.imgupload.cz/img/--/111686/VWHql/P1040863.JPG už jiná značka Citovat
jofo Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Co mozem povedat na AAA tak maju excelentne vyskolenych predajcov. Takze treba byt opatrny a nedat hned na rychle reci predajcu. Ak mate nejaku pochybnost tak hned riesit a nepodpisovat hned zmluvu, alebo hociaky papier. Citovat
Šalda Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 jofo : s tím souhlasím, kamoša takhle ukecali aby si koupil oktávku i když chtěl jít do 307:D A to si ještě od nich nechal napsat povinný ručení, vychází mu to asi o 2500.- dráž než když by si to udělal sám:grr Takže radši si sebou někoho vzít kdo se nenechá jen tak oblbnout, jinak s kvalitou aut si myslím že je to ve všech autobazarech stejný Citovat
Laďa Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Já jsem u nich koupil Citroen ZX a bez problémů. Dokonce měl manuální klimu a prodejce to ani nevěděl, což bylo asi štěstí jinak by ta cena byla určitě vyšší. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Fakt zalezi, ako som hovoril, na ake auto natrafis. Od svagra kupili krasnu 307 SW, seda metaliza, 1.6 16V, taka bezna vybava, ale bol 1. majitel, a mala jen cca do 50 tisi km, to auto nebolo nijak burane, alebo cokolvek ine,a vsetko na nom bolo tip top Aj to kupili aaacka, sice na nom zarobili, ale ten kto si ho kupil ziadnu pascu urcite nedostal. Odomna zas chceli kupit punto, ktore uz bolo v zalostnom stave, a majitelov malo uz X, dobre to videli, a i tak ho chceli kupit Takze kupuju aj aj Je len na clovekovi, co si u nich vybere ... Citovat
obaf Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Strucny popis AAA: Kolega kupil u nich 407SW 1,6HDi. Zo vstrekovacich trisiek sa doslova liala nafta od coho sa po tyzdni distancovali - nakoniec kolegova chyba, mal si to poriadne pozriet. po dvoch tyzdnoch mu zacali same od seba behat stirace ako sa im zachce - znama choroba 407- ciek. po mesiaci auto nenavratne zmizlo, rano vstal a po aute ani stopy. myslym, ze mal od neho len jedny kluce. Zaver si domyslite sami:papa Citovat
Medvěd Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Jak jsem tu psal minimálně X krát - zásadní rozdíl mezi bazary typu AAA (ESA, Extra Auto apod.) a bazarem typu p. Vomáčka z Horní nad Dolní je v tom, že zatímco první skupina prodá cca 20 aut denně, pan Vomáčka je spokojený, když stejné množství aut prodá za měsíc (prodá - li 20 aut za týden, je přímo na vrcholu blaha). Poměr kvalitních - nekvalitních ojetin je podle mě zhruba stejný (past může být třeba jedno auto z dvaceti), což při počtu prodaných aut vychází u první skupiny jedna past denně, u druhé skupiny jedna past měsíčně - samozřejmě mediálně je mnohem zajímavější hovořit o první skupině, protože tyto bazary spousta lidí zná (i z té Horní Dolní), zatímco bazar p. Vomáčky zná jen několik stovek potenciálních zákazníků z nejbližšího okolí. Jediný - možná ale dost podstatný - klad nákupu v malém bazaru vidím v tom že je zde předpoklad, že si auto mohu prohlédnout ve větším klidu (nevrhne se na mě \"prodejce\" okamžitě po té, kdy u auta zvolním krok) a když auto koupím a následně třeba zjistím nějaký problém, p. Vomáčka mě jen těžko předhodí \"právnickým supům\" takové \"kvality\", jako si platí velké společnosti. Dnes člověk neví, kde ho kdo bude chtít tahat za fusekli a tak se vždycky (kór u nákupu auta, což je pro většinu z nás opravdu podstatný zásah do úspor) vyplatí vzít si s sebou zkušeného mechanika, který ví, na co si u daného auta dát bacha - každý bazar by měl prohlídku mechanikem umožnit bez problému. Citovat
pkr Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Původně zaslal: obaf Strucny popis AAA: po mesiaci auto nenavratne zmizlo, rano vstal a po aute ani stopy. myslym, ze mal od neho len jedny kluce. Zaver si domyslite sami:papa Kdyby po koupi zajel do Peugotu a nechal si přes dia načíst klíč(e),který k autu dostal,tak to jiným nikdo nenatočí. Upozorňují na to i v příručce. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Ahoj,3 měsíce jsem majitelem svého vozítka-miláčka( Peugeot 307 Break 1.6 16V r.v.2006)kupoval jsem ho v AAA auto nemělo jedinou chybičku-když nebudu počítat drobné škrábance.Zatím žádná závada se neprojevila.Když jsem ho koupil měl najeto 73.000 km.Super stav.Kupoval jsem ho a splátky jsem snížil ukecal o 2.000,-Kč což je na 6 let 144.000,-Kč.Do AAA jsem dorazil v 21:00h a odjížděli jsme 23:30h.Zavíračka je o 22:00:myslim.Jediný co mi vadilo bylo čekání na TP který měli poslat do 30 dnů .Po 30 dnech jsem zavolal kde mám TP-potřeboval jsem vycestovat na Slovensko.Paní u telefonu si vzala kontakt t.č. a nějaká druhá paní mi volala že hned pošle obratem TP(za 2 dny byl doma).Jinak OK spokojenost. Citovat
obaf Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 pkr: nie som si s tymi klucmi taki isty, musim sa ho spytat. Kazdopadne, keby nebol taky zbrkli a nenechal sa ukecat ich recami, tak by to auto nemusel vobec kupovat. Citovat
309GT Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Jak už kluci psali,chce to vše projít...Když jsme prodávali Vectru tak se ozvali z AAA že mají vážný zájem a dají požadovanou sumu hned na místě,jeli jsme do Prahy a tam začla typická oblbovačka.Když jsme Vectru kupovali,byla lehoučce havarovaná,měla jen na lak nárazník a blatník,nic víc,nic míň,a bylo to kupované v Německu od soukromé osoby a vše doloženo servisní knihou a účtenkama.V AAA začli že to bylo bourané celé i střecha a začali nám ukazovat co vše je znát že je po laku,po tom,co jsem se na ně obořil a ukázal jim na kameře v jakém bylo auto stavu,obrátili že se asi pletou:myslim Pak začali že má najeto minimálně o 100tkm víc a podvozek vyžaduje velkou údržbu.Už v tu chvíli jsem byl docela nasrán.Poté se auto jelo projet,kde nám řekli že tomu nefunguje ABS a posilovač má slabý účinek (řízení) což je blbost,protože po cestě byla docela krizová situlace a ABS mi hnátu pěkně promasírovalo.Posilovač také chodil jak měl a celkově to auto bylo v bezvadném stavu,vše se měnilo dřív než se pokazilo...nakonec nám dali nabídku která byla spíše vtipem a pak jsme odjeli....Jinak kamarád ´tam kupoval auto a v pohodě,druhý kamarád kupoval taky v áčkách a bylo to docela na prd..... Citovat
FrantaCV Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Původně zaslal: obaf pkr: nie som si s tymi klucmi taki isty, musim sa ho spytat. Kazdopadne, keby nebol taky zbrkli a nenechal sa ukecat ich recami, tak by to auto nemusel vobec kupovat. S těmi klíčky je to skutečnost. Když jsem se objednával na diagnostiku s předpokladem, že bude nutné smazat a znovu nahrát program, tak mne technik upozorňoval, ať vezmu i druhé klíče aby je mohli aktivovat, jinak mi budou ty záložní k ničemu. P.S. to Medvěd: Má to jeden malý háček, ten bazar v \"Horním Dolním\" dneska je a zítra po něm není vidu ani slechu. Pak je docela jedno zda proti Tobě stojí tlupa vypráskaných právníků, nebo zavřená vrata Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Původně zaslal: FrantaCV Původně zaslal: obaf pkr: nie som si s tymi klucmi taki isty, musim sa ho spytat. Kazdopadne, keby nebol taky zbrkli a nenechal sa ukecat ich recami, tak by to auto nemusel vobec kupovat. S těmi klíčky je to skutečnost. Když jsem se objednával na diagnostiku s předpokladem, že bude nutné smazat a znovu nahrát program, tak mne technik upozorňoval, ať vezmu i druhé klíče aby je mohli aktivovat, jinak mi budou ty záložní k ničemu. P.S. to Medvěd: Má to jeden malý háček, ten bazar v \"Horním Dolním\" dneska je a zítra po něm není vidu ani slechu. Pak je docela jedno zda proti Tobě stojí tlupa vypráskaných právníků, nebo zavřená vrata To nemusi byt celkom pravda, poznam kopu takych malych bazarov, ktore stoja na svojom mieste dlhsie, ako existuje AAA auto Citovat
Medvěd Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Franto CV - v mém příspěvku jsem žádný bazar NEUPŘEDNOSTŇOVAL, jen jsem psal svůj názor na co si u kterého typu bazaru dát bacha. Sám jsem auto prodal do sítě (1x AAA, 1x GLOBAL PD) i soukromníku, sám jsem auto koupil jak v malém bazaru, tak i od soukromníka a mým známým jsem doporučil jak auto z malého bazaru, tak ze sítě, ale i od soukromníka. Vzhledem k tomu, že všechna auta byla prohlídnuta bezprostředně před koupí mechaniky, nebyl nikdy žádný zásadní problém - a to ani s Fávem z AAAček za 15 000,- Kč. Citovat
peugeot09 Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Když už jsme u těch bazarů, jaký názor, či zkušenosti máte s Auto bazarem Cajzl v Plzni? Citovat
KoudaK Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Kamoš si tam koupil Fronteru a zjistil,že to auto bylo fest bouraný a že i šasí bylo svařovaný... A oni mu pak řekli,že podepsal smlouvu na koupi auta skupiny C (auto na náhradní díly) Takže si může tak akorát políbit (_._) . A tokovéjch bylo víc.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.