Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nastavit aby topilo nejde. Při pokusu sní pohnout se tam akorát šprajcne:(

Už mám objednanou sadu klapek. Pult cca1850,- - nějaká ta slevička pro smluvní servis

Odesláno

tak jsme nelenili a zavolali do Peugeot original servisu a tam nám řekli, že se na auta do 4 let nebo 120tis vztahuje bezplatná oprava. takže auto dáme do servisu.

Odesláno

@ adam.bogocz: v zahranici tuto vec väcsinou opravuju na tzv. \"kulanciu\" pri splneni vyssie uvedenych limitacii, ale neni to pravidlo, kazdu vec na \"kulanciu\" centrala toho statu musi odobrit. PUG vie ze to spackali a v zahranici existuje take ako ochrana spotrebitela silnejsie:)

Niekedy ked to presiahne tie limity su ochotny ze napr. material (tam menia celu jednotku...narp.) znasa PUG, pracu majitel...alebo opacne atd.

Odesláno

tak a už nekúri vodičova strana ani mne..:grr

Zabudlo som pred vypnutím motora vypnúť rozmrazovanie okien..:bojim

niekto tu písal, že sa to vtedy môže stať a ponúkol tu aj nejaký postup (odpojiť baterku alebo niečo také)

len to na fóre nemôžem nájsť..:myslim

Odesláno

ja si spominam ze tam vadilo ak si rozmrazoval okno a hned prepol na klimu ci opacne ... a vymenu mam uz chvalabohu za sebou .. tak drzim palce vsetkym,ktorych to este len caka

Odesláno

chcel by som ešte vedieť, aká veľká je pravdepodobnosť, že je poškodená práve tá klapka:myslim

nemôže sa stať, že to spôsobí aj niečo iné?

pýtam sa preto, že mi mechanik radil, že to najprv rozoberieme a potom uvidíme a objednáme..:o

lenže je bez auta byť nemôžem, takže to by bol problém...:bojim

preto to chcem najprv objednať a až potom rozoberať palubku

Odesláno

aha, škoda, že tu na okolí nemá nikto dia, asi budem musieť ísť do peugeotu:(

možno bude ozaj chyba klimy, stalo sa mi to potom, čo som štartoval so zapnutým rozmrazovaním čelného skla:myslim

Odesláno

Na druhou stranu ty klapky jsou stejně problémové. Kdybych už to měl rozebírat, tak bych je rovnou vyměnil za ty zesílené, ať už je prasklá nebo není. Když nic jiného, tak alespoň předejdeš tomu, že bys to někdy musel třeba znovu rozebírat.;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...