pipistrel Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 to by bolo dobre sa spytat aj v sekcii 5008. tam ich je zopar s tymto motorom. Citovat
p.rose Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 kedze pri prevod.stupni 3 4 alebo 5 ked dosiahne okolo 3500rpm tak sa objavy kratka diera vo vykone na zlomok sekundy a potom sa to vrati nazad.. a robi to skoro po kazdom ked to skusam..z 10 pripadov 8krat sa to stane urcite Stejnou závadu jsem měl také, na diagnostice žádný chybový kód. Vyřešeno výměnou vysokotlakého čerpadla. Citovat
p.rose Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 S technikem jsme to auto projížděli , viděl jsem na notebook s diagnostikou a opravdu tam žádná chyba nebyla. Závadu technik uznal a po konzultaci s Něměckem vyměnili to čerpadlo. To druhé čerpadlo bohužel po roce bylo nutné znovu vyměnit - jiné příznaky, trvalejší pokles výkonu, ale tam už byl nějaký P-kód. Citovat
p.rose Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 S tím logováním chyb bych si u tohoto motoru nebyl moc jistý. Momentálně řeším řachtání studeného motoru, které se projevuje cca obden.Diagnostika nic. Pokles výkonu na 6- stupeň - po ustálené jízdě, při sešlápnutí plynu dojde ke ztrátě výkonu, zpomalení auta a po cca. 2 vteřinách to jede. Pokud tomu šlapu na krk , tak zcela výkonově bez problému, žádné škubnutí. A diagnostika opět nic. Několikrát stav, že na 3 max. rychlost 60 km/h a diagnostika opět nic. Kontrolováno i vlastní diag. Jsou tam samozřejmě náznaky jako korekce klepání rozdílné na jednotlivých válcích,ale na to servis nereaguje.Chyby nejde jednoznačně vyvolat, auto jede a némají svůj P-kód a tak je vše OK. Citovat
buga Odesláno 23. leden 2012 Autor Odesláno 23. leden 2012 tak chlapi, je mi luto, ze som kupil peugeot, je mi luto ze som mal predtym 206 ze som kupil ***** ojazdene predvadzacie auto 207 a najvacsie luto ze otec ostal taktiez verny znacke peugeot... no najvacsie luto mi je to ze neplati zakaznik je nas pan, ale u nas plati ze ho maju v pazi, hoci mal by som pisat v p... Citovat
Ferry Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 neni duvod tema mazat, nejde tu jen o tve prispevky, ale i o prispevky dalsich clenu. takove zasahy na pozadani neprovadime Citovat
Přema Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Téma si založil to jo ale nemyslím si že je dobrý důvod to smazat...pokud tě někdo \"napadl\" dej tlačítko hlásit a admini si to s ním vyřídí....... Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 buga , asi vim na co narážiš , když pominu ten problem s autem , tak ten druhy problem je bohuzel realitou dnesni doby , i ja vim ze sem chodí lide z importu čr a nekdy sem to dostal sezrat i ja , kor kdyz mam to stesti ze i v peugeotu pracuju. Nemyslim že je to spatne , ale pokud sem pises pravdu tak neni proc to mazat , navic je tu vlozeno nejen jinymi ale i tebou dost zajimavych postrehu ktere pomohou i ostatnim. to je to proc je to forum takove. pokud mohu poradit tak to chce na 24hod zvolnit a rozchodit to . co se tyka vozu s tim poradit bohuzel neumim . Citovat
pretekar Odesláno 24. leden 2012 Odesláno 24. leden 2012 Nema zmysel mazat temu! Na to tu je aby ked ma niekto problem mohol aspon co to zistit. A ked nie tak preto aby si PEUGEOT alebo THP nekupil. Citovat
robozv Odesláno 24. leden 2012 Odesláno 24. leden 2012 sorry nieco mi uslo? co sa ma mazat a preco?? povedane fandim tejto teme pozorne ju citam a drzim palce ze ako sa to vyvinie alebo vyriesi Citovat
buga Odesláno 24. leden 2012 Autor Odesláno 24. leden 2012 neries to robo, aj ja dufam ze sa mi vyriesi problem ze pri 3500 otackach dostanem kratku dieru vo vykone, na zlomok sekundy, napriek tomu ze cez diagnostiku nemam chyby a ani pri jazde autom a sledovani diagnostikou sme nezbadali ziadne nezrovnalosti.. no viem ze pri starom motore som tento problem nemal a pri \"novom\" repasovanom motore toto mam!!!!! takze ja neviem, asi som debil, ktory vymysla... Citovat
Guest mischko11 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 poculi ste niekto o oil catch tank ? po hladani na nete som nasiel pre thp toto http://www.forgemotorsport.co.uk/images/products/FMCTDS3.jpg co vy na to ? (jedna sa o krabicku na veku ventilov Citovat
pretekar Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Ano ano, poculi. Aj som to mal v plane riesit ale potom som z toho upustil. Urcite je to dobra vec, aby sa ti nezasravalo cele sanie olejom a nasledne aj intercooler. Citovat
Guest mischko11 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Ano ano, poculi. Aj som to mal v plane riesit ale potom som z toho upustil. Urcite je to dobra vec, aby sa ti nezasravalo cele sanie olejom a nasledne aj intercooler. a nasledne aby sa neusadzovali carbonove usadeniny na sacich ventiloch ze ? tiez nad tym rozmyslam no musi najst nieco co uplne presne zapasuje a nieco co bude cenovo dostupne Citovat
Cinicman Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Ja mám jedno \"čínske\" OCT doma odložené nepoužité, keby si chcel... zapasuje úplne všade... Citovat
Guest mischko11 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 ale no vtacik tisko nic cinske tam nebude Citovat
Cinicman Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Ako keby polovica elektroniky a plastových hovadín v tom aute nebola z číny... :D:D Citovat
P607Olda Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Známá má s THP také problémy, tak jsem si přečetl celé vlákno. Na to téma jsem zjistil, že v současných ceníkách nových aut (od 1.3.2012) se motor THP vůbec nevyskytuje, u žádného typu Peugeota. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.