Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to deska Qdi taky jsem jí míval, měl jsem tam athlon xp 1400mhz a 2x 256MB SDram S radeonem 9000 128MB jo to byly časy... na to jaká byla / je ta deska šlupka tak spokojeně premává doteď u tetky na psaní mailů a strejček na tom občas drtí GTA:SA :D odhadem rok 2000 / 01 tuším :D

Odesláno

Jo, na QDI jsem zapomněl - ale ty měly přece při startu přes celý monitor logo jako kráva (to s tou medailí). Že by si ho marco nevšiml?

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Jo, na QDI jsem zapomněl - ale ty měly přece při startu přes celý monitor logo jako kráva (to s tou medailí). Že by si ho marco nevšiml?

Jo jo, mali :) Viem ze som musel robit update biosu u jedne qdi dosky, nakolko v menu sa to nedalo vypnut to logu, iba u novsej verzie biosu :)

Zase aj zalezi, jak starej ma marco monitor, ci se rozvity este tak, aby marko logo uvidel, nebo se rozsviti az kdyz marko bootuje operacak :P

Odesláno

To by si tie deti tych rozpravok moc neuzily :D :D

Nebo ho ma marko cez redukciu s VGA na DVI a nasledne s DVI na HDMI prepojeny s novou 100 cm plazmou , a rozpravky pozeraju tam s Blue Ray mechaniky co v tom ma :P

[upravil dne 17/12/09 Lubk0]

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Bych mu nekřivdil. ISA sice má, ale taky má EjDžíPí slot a krásně nafouknuté kondenzátory u patice CPU. :aut

Mám doma taky celkem fosílii (80GB disk už má dneska málokdo) ale hračky teda schováváme jinam - zatím...

O nafouklejch kondíkách mi ani nemluv. Mám desku na opravě. Modrá obrazovka a 11 kondíků v tomhle stavu. Snad to bude po výměně OK. Doma se mi myslím válí jeden 40GB seagate na 5400 otáčkách.:papa

Odesláno

no pekne sa tu bavíte, ja ani neviem o čom:D

mám tam windows xp, a keď sa zapína PC, tak na obrazovke sa zobrazí nápis mercury.

niečo som odfotil, ale nevedel som čo mám fotiť:myslim

[upravil dne 17/12/09 marko306]

post-0-14109611581784_thumb.jpg

Odesláno

jinak otec měl na desce od intelu 18 vypraskaných kondíků.Mají tam nějakej tvrdocín,je to omrd to letovat,když se podařilo,položil desku na zem a po patici na procesor se mu proběhnul náš labrador honící kočku :D,takže se nový desce nevyhnul

Odesláno

Fuuuha, takze doska mercury :D Tak to sme netrefili nikdo :)

To som zabudol, ze aj nieco vyraba (co som od nich bral, vse se posralo)

Procak P3, 80 gb disk, este pamete odfot.

To su tie dlhe vedla processora co sa daju vyberat :)

200 Watt zdroj, to som uz dlho nevidel :)

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Jakou pájkou ten páječ vyměňuje kondíky? Trafopájkou, nebo mikropájkou?

[upravil dne 17/12/09 peugeot09]

Mikro samozřejmě a hlavně dělá přímo tuhle elektroniku takže vybavenej na to je (odsávačka apod.).

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Původně zaslal: peugeot09

Jakou pájkou ten páječ vyměňuje kondíky? Trafopájkou, nebo mikropájkou?

[upravil dne 17/12/09 peugeot09]

Mikro samozřejmě a hlavně dělá přímo tuhle elektroniku takže vybavenej na to je (odsávačka apod.).

Robil som to aj trafopájkou a klasickou odsávačkou. Chce to trocha citu, ale ide to.

Odesláno

Pozri na prvy pispevok.

V tretej vete mas FERARI ZO SHELL a rovno pod tymito pismenami su na obrazku pametove moduly, ktore sa tiahnu az dole ku grafike :)

Na kazdej strane maju 2x biely kolik :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...