Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj fšichni,

tak nám pomalu končí prázdniny a čas dovolených, tak jsem si říkal, že by mohl být čas na Prigl Peugeot sraz č. 4. Co takhle čtvrtek 9.9.2004 na obvyklém místě a ve stejný čas?

Odesláno

Klucí, udělejte to o týden pozděj!, Já bych zase nemoh. Celý týden měříme na válcovce a budou to dlouhý šichty. Průměrně to půlnoc jistí.

Dikes za pochopení předem.

Odesláno

Jak se tak dívám, tak ta odezva je trochu malá. Myslím, že se nás tam scházelo trochu více. Ale teďka je mě jasný, že 2.9. to asi nebude, protože je to moc brzo. Což kdybychom se domluvili na toho 16.9.? Zatím by to vyhovovalo asi všem (vyjma Tomyky). Chtěl bych, aby i ostatní měli šanci si to přečíst a zúčastnit se.

Odesláno

Chlapi uděláme to 16.9. a bude to oddělený celorepublikový simultánní sraz Praha, Brno, Ostrava a Bohumil se bude muset přidat k někomu z nás.:D:D;):o:papa

Odesláno

to si děláte srandu!16.9.NEMOHU bohužel.Napřed jsem se chtěl podívat na oba dva(do Práglu fakt nepojedu). Na severní srazík do Ostravy,ale je to 16.9.a to nemůžu tak jsem se chystal na jih do Brna mezi starý známí,ale oni to naplánují taky na 16.9 no nezabily byste je?:(Co si tak trochu našetřit benzín nebo naftu a sejít se uprostřed MORAVY třeba v Prostějově?Sever proti jihu vlastně s jihem dohromady zapřemýšlejte o tom.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...