Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Má1,8/16v snímač otáček vačkového hřídele?

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

enikybeniky

máš starý model tak tam je jen snímač otáček nic jiného :)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Bohužel. :nevim

jj dneska jsem s nim zrovna bojoval u 2.0 16V - kod RFN (ma ten samy sensor) v C5

zatim jsem vyzkoumal toto, za studena nepravidelny volnobeh, hlasky Antipollution a Catalytic converter Fault, pri vytoceni motoru nad 5500 otacek chyba a deaktivace systemu ESP/ASR, liny motor

po vymene toho cidla za jine (zatim pouzite pujcene z jineho motoru) zmizela chyba ESP, motor je subjektivne zivejsi a lepe tahne, jeste uvidime, jak to bude po dalsich nekolik dni a studenych startech, snad to pomuze :)

To Enikybeniky, ty dva odkazy jak jsi daval nahore, tak to je prave to cidlo vackoveho hridele, to je pouze u novych benzinovych motoru rady EW, u nasich XU neni, my mame jen to cidlo z tveho posledniho odkazu

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: enikybeniky

Tak pak nevim, co ty katalogy nabízejí.... Takže tam mám jenom tu první možnost, ok? Nebo co je pak ještě toto?

to je čidlo otáček pokud je špatne nenastartuješ nejedeš řešil to OK406 asi rok zpět;)

Odesláno

Nemusí být tak docela pravda,u mne se závada projevovala sporadicky a jen za jízdy,chvilkovým vynecháním motoru,i když si myslím,že tebou popisovaná závada bude častější.

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

jj dneska jsem s nim zrovna bojoval u 2.0 16V - kod RFN (ma ten samy sensor) v C5

zatim jsem vyzkoumal toto, za studena nepravidelny volnobeh, hlasky Antipollution a Catalytic converter Fault, pri vytoceni motoru nad 5500 otacek chyba a deaktivace systemu ESP/ASR, liny motor

po vymene toho cidla za jine (zatim pouzite pujcene z jineho motoru) zmizela chyba ESP, motor je subjektivne zivejsi a lepe tahne, jeste uvidime, jak to bude po dalsich nekolik dni a studenych startech, snad to pomuze :)

No tak tohle mě hodně zajímá. Začínám mít trochu problém s volnoběhem a trochu líný se mi zdá taky (oproti tomu co bylo na začátku). Mohl by ten snímač mít vliv i na spotřebu? :myslim

Odesláno

ahojte aj ja mam jeden problem,pravdepodobne mi blbnne snimac otaciek,ale na service box som to nasiel,ale kde je presne umiestneny tak aj to som nasiel,ale tam kde som si myslel ze je na prevodovke tak mi napisalo ze stikac svetiel.nechapem!!?? ked pozriem na motor z hora tak by mal byt umiestne na prevodovke z hora.mam tam biely konektor.ci sa mylim??diki jedna sa o motor 2.0 16v 99kw.

[upravil dne 17/12/09 martis]

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

No tak tohle mě hodně zajímá. Začínám mít trochu problém s volnoběhem a trochu líný se mi zdá taky (oproti tomu co bylo na začátku). Mohl by ten snímač mít vliv i na spotřebu? :myslim

tak antipollution a catalytic converter fault se objevilo opet, takze tezko rict, jeste zase zkusim vratit to stare cidlo, jak se to bude chovat a jestli se vrati chyba ESP, mozna ze jsou to dve ruzne chyby zpusobene dvema ruznyma vecma, dalsi podezreni totiz pada na RJ LPG a jeji spatne nastaveni

• O 2 týdny později...
Odesláno

ahojte tak zase pisem,ale mam trosku trapny problem,mam vadny snimac otaciek,ale problem je ten ze sa k tej srubke neviem dostat,a ktomu aj sruba je strahana!! vsetky kluce 10 som pouzil kombinacky nic nepomaha,a je tam strasne malo miesta,neviete nejaky typ ako to vybrat von???prosiiiiiiiim.

a inak som ho meral moj snimac ma az 430ohm.a ma mat 400 ohm :o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...