henrich Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 prosim vas poradte mi niekto pocas jazdy mi zacne pipat multi.displej pipa to aj 10 krat ale neukazuje to ziadnu chybu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 je mu zima a to bez legrace -melo by to psat risk of ice nebo tak neco , upozornuje te to na moznost naledi, delato vzdy po prekroceni teloty +3 Citovat
AnotherOne Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Skôr to bude nejaký problém s autom ak to robí často. Najskôr málo chladiacej alebo brzdovej kvapaliny. Citovat
vlado-.m Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Priklanam sa k malemu mnozstvu vody v chladiacej sustave. Tiez mi to robilo za studena pri prudsom rozbehu. Nestihne vybehnut hlaska ale zapipa. Citovat
lucascz Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 ja mel to same pred mesicem. nejdriv jen pípaní a pak superrychle problikavala kontrolka chladici kapaliny. stacilo dolit a byl klid. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.