Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

honza406: no, vy to mate asi inak, ale u nas podla okresu najdes kazdeho, lebo okresov mame ako maku:aut

...kazdopadne uvadzanie mesta je fajn, georgegg ma pravdu, tato otazka tu pada casto:nevim

Odesláno

my dříve narození si pamatujem,že každé větší město bylo okresem:D

pokud se někdo stydí za vesničku kde bydlí,tak může uvést nebližší věčší město,hned bude lepší přehled:super

Odesláno
Původně zaslal: domikra

my dříve narození si pamatujem,že každé větší město bylo okresem:D

pokud se někdo stydí za vesničku kde bydlí,tak může uvést nebližší věčší město,hned bude lepší přehled:super

no ono je lepší napsat to větší město protože nějaká horní dolní to je jak kdyby tam nemněl nic:super taky jsem z vesnice:D:D
Odesláno

aj ja som z Dražoviec, takzvaná Dražovská Mara:D

a mimochodom, my kopeme tri studne,

prvá na studenú vodu,

druhá na teplú vodu

a tretiu kopeme na to aby sme z tých dvoch studní mali kde zem dať

a tiež sa za to nehanbím:P

Odesláno

Třeba na jiném klubu (Volvo) Tě při nevyplnění povinných údajů (patří mezi ně třeba i auto, což je v P-C též často řešený problém) admin upozorní, že Ti chybí to či ono, dá Ti tuším týden čas a když nedoplníš = :papa

Když jsem se ještě staral o registraci řádných členů a následnou výrobu kartiček, jistě si mnozí vzpomenou jakým způsobem jsem základní údaje musel shánět.

Jsem pro nejen uvádět aspoň nejbližší velké město, ale i typ a motorizaci auta - radilo by se zde mnohem snadněji.

[upravil dne 12/12/2009 Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...