Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Bourané auto, je to vážné?

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně opraveného auta. Mám fotky před opravou, zajímaly by mě vaše názory. Na dveře nárazník a blatník tak nějak kašlu. Ale podívejte na ten nosník pod blatníkem, ta špička je ohnutá. myslíte že to moho jít až do nápravy, zavěšení? Při pohledu zevnitř je to opravený jen na té špičce a uložení tlumiče vypadá netknutě. a pak jak jsou ty 4 černý asi nějaký ucpávky pod sebou přede dveřma, je to normální nebo je to pod tou horní zlomený? a na konec co ten sloupek?

Díky

[upravil dne 10.12.2009 Sobull]

Odesláno

Bylo prasklé sklo? Z té fotky to není dobře patrné, ale ten sloupek na mě působí dojmem, že se o něj něco spíš opřelo. Klobouk tlumiče podle mě zasažený nebude, ale pokud ten vnitřek není lakován, stačí se podívat kolem, zda jsou okolo něj a za ním nepatrné trhlinky v laku. Dále bych to vzal na kompletní geometrii, ta ti ukáže odklon atd.

Odesláno

co myslíš tím,,je to vážné\'\'?,náraz šel určitě dál,než jen do začátku nosníku--ale v menší míře,pro uložení nápravy jsou důležité konstrukční otvory (jejich přesnost i po nárazu),v případě,že jsou v toleranci,náprava půjde seřídit dle pokynů výrobce--když v toleranci nebudou,mohou být problémy se seřízením a tím pádem sjížděním pneumatik atd.,prostě bourané auto je bourané auto...

P.S.podle foto to není žádná hrůza, vyměnit pár plechů a je to :myslim

Odesláno

Díky moc

Abych to upřesnil, tohle není moje auto, ale mohlo by být, lvů v rodině není nikdy dost:). Auto je už opravené a nevypadá vůbec špatně, občas není spasování úplně 100%, ale nic co bych neviděl i u nebouraných aut. Lakování uvnitř je vidět jen na tom předním dílu, na uložení tlumiče ne. Mě se to taky nezdá nijak hrozný.

Takže otázka zní jak to co nejlépe prozkoumat. Pokud by to při jízdě jakkoli táhlo nebo klepalo, tak to bych od toho dal ruce hned pryč. Myslíte teda hodit to na gometrii? Ukáže se to tam? Sklo nevím jestli bylo měněné, jak jsou značený? Jak to poznám?

Může takovej náraz aktivovat airbagy? To už by asi nikdo neopravoval, ne?

Prodejce jednal podle mě fér, že to bylo bouraný neskrýval a ještě mi poslal fotky před opravou... Tak nevím

Odesláno

tu celkovou geometrii bych nechal udělat určitě,sklo by mělo být stejné značky jako zbylá skla,podle poškození myslím,že bagy jsou OK,a s tou jízdou--nesmí to nikam táhnout a vůbec už klepat--jinak když bude seřízení před. nápravy na hraně (dá se seřídit jen sbíhavost u tohoto typu nápravy)--pneu ti nevydrží třeba 40 000,ale jen 30 000,což při cenách pneu není takový problém--já bych do toho asi šel...

Odesláno

Nepotáhne to určitě, to by muselo bejt jak rohlík, a ne jen takhle škrtlé. A být to jak rohlík, to by při opravě srovnali. Na tu geo bych to dal, to je tak litr, a ukáže to, jestli je odklon OK nebo ne.

Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

Spis by me zajimalo, co udelas stim sloupkem...to jsem celekm zvedavej...

On asi nic, ved psal, ze auto uz je opraveno ...

Odesláno

Takže když to shrnu:

Dohromady tomu prd bylo.

Před koupí hodit na geometrii ať se ukáže.

Prolézt to na zvedáku a pořádně.

Ještě se uvidí, máme i kacířský myšlenky na focus:myslim

Původně zaslal: Fr3sh

Spis by me zajimalo, co udelas stim sloupkem...to jsem celekm zvedavej...

No já nic, auto je opravený. Ale taky by mě zajímalo jak se tohle opravuje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...