Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Keď som štartovával s rozsvietenými svetlami, tak mi praskali žiarovky. Odkedy štartujem s vypnutými svetlami je to OK. :roker

Nehovorím, že mi nepraskne vlákno, ale je to podstatne lepšie ako predtým.

A ešte jedno: Kupujem si žiarovky s modrým efektom. Predtým ich mali v Baumaxe, ale teraz ich kupujem vo Forstingerovi. :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Ferin007

Původně zaslal: ozzy56

zkuste dát žárovku za 49 z Baumaxu (v modré krabičce)--vydrží mi víc než půl roku!!! značkové vydržely cca 3 měsíce:o

To je co? H1? H4? H7?

je to H7 a mám klid :), neměnil jsem ani nepamatuju, koupil jsem jich pak 10 v akci za 49 kč a už neřeším

Odesláno

Pokud si někdo myslí , že při startu mu ve špičce alternátor spálí H7, tak ať startuje s pozsvícenými parkovačkami. Nemají takový odběr a startu nevadí a odblokují denní svícení, které při startu nenaběhne. ;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Chlapy má niekto skúsenosť s niečim takýmto??? http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=452&id_tovar=24825&uroven=4&zaradenie=452&ukaz=detail&hlzaradenie=1 Síce viem že nie su schválené ale na to sa možem... nakoľko svetlo LED SMD diod ma krasnu bielu farbu a hlavne ma zaujala tá životnosť len neviem ako to bude so svietivosťou v noci... Ak ma niekto skúsenosť tak sem s názorom :)

Odesláno

Ja som to vyriešil soft startom čo sa to tu už niekde písalo a bola tam i schéma.Šetrí to žiarovky a i efekt to má zaujímavý.Mám zapnuté automatické svietenie po otočení kľúčika a výhoda je i v tom že sa mi pomaly rozsvietia keď už motor beží takže neodoberajú prúd štartéru.

Odesláno
Původně zaslal: ado7980

Chlapy má niekto skúsenosť s niečim takýmto??? http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=452&id_tovar=24825&uroven=4&zaradenie=452&ukaz=detail&hlzaradenie=1 Síce viem že nie su schválené ale na to sa možem... nakoľko svetlo LED SMD diod ma krasnu bielu farbu a hlavne ma zaujala tá životnosť len neviem ako to bude so svietivosťou v noci... Ak ma niekto skúsenosť tak sem s názorom :)

Nechapem, preco su neni schvalene?

Odesláno

Také měním čas od času žárovky H7,ale nyní už jsem měnil během dvou dnů dvakrát.

Není to prasknutí vlákna, kde si říkám zdali je prasklé, ale dojde k úplnému odpálení vlákna na malou kuličku.

Odesláno

Zdar páni, tak predsa len som objednal a skusil tie LED SMD ziarovky H7 do stretávacích svetiel. Sú genialne krásne jasno bielo žiaria, cez deň ich je vidieť oveľa lepšie ako klasické H7 len obávam sa osvetlenia v noci. Dnes večer ich vyskúšam a dám info... Pokiaľ je životnosť 50.000 hodín ako píšu tak už v živoe nebudem musiet meniť žiarovku :D

Odesláno

Takže po nočnej jazde môžem konštatovať sklamnie, síce ich je lepšie vidieť z diaľky ale nemaju požadovaný kužeľový tok svetla a preto neosvetlujú dostatočne vozovku... Ale neva pri použití hmloviek je všetko OK a nechávam si ich kôli imageu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...