BV406 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 zdar, primacky autosalon sponzoruje i tato \"znacka\" oleju, tak jsem koukal na net na tuto stranku www.carlson-oil.cz a chci se zeptat jestli nekdo nevite, kdo to je za touto znackou a odkud se vzala ? pisou cesky vyrobce svetove kvality, no nevim, neznam ... osobne si myslim, z to budou podobni \"vyrobci\" jako hekra (ted pod DCT ) nebo cinol nebo tak neco ... pravdepodobne se ale bude jednat o balice, nemyslite ? a kdo z vas bude prvni odvazny a nalije si tento olej do auta ?? Citovat
oddie Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Při ceně normálních olejů nevidím sebemenší důvod. Citovat
BV406 Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 co myslis temi normalnimi oleji ? Citovat
Vvitty Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 spousta kecu, cena zadna... a podle toho krasneho grafu zavislosti zivotnosti motoru na teplote oleje jsem prave zjistil, ze jsem se dostal s motorem na dvojnasobek jeho zivotnost (dle ukazatele teploty oleje a najetych km) Citovat
Ferry Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 pri eshopove cene 5l Totalu 7000 za 560Kc taky nevidim duvod prejit na tenhle olej za 518Kc/5L kazdopadne zajimava by bylo srovnani chemickych analyz napr. po 15tis km ,treba toho Totalu 7000 a tohodle Carlsonu, pokud by se mi to v praci podarilo zaridit zanalyzovani zdarma, tak mozna, ale davat 500Kc za jednu analyzu to si radsi koupim dve baleni Totalu a mam na rok vystarano [upravil dne 9/12/09 Ferry] Citovat
ozzy56 Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 nechápu obchodní politiku fy Carlson--opravdu si myslí,že někdo koupí ,,neznámý\'\'olej za 518 kč místo doporučeného za 560 kč ? Citovat
BV406 Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 hmm, blazni, me spis zajima kdo za touto \"znackou\" stoji, jen pro zajimavost ... urcite nebudou vyrobce oleju, ale jen prebalovaci, v tom pripade, od koho to tahaji .... dneska dela do oleju kazdy, kdo diru do prd..ele Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.