Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Oproti Slovensku jsme na tom ještě dobře. Tam za poloviční počet km platí jen o nějaké tři stovky méně. :bojim

Nechapu tu souvislost :D

Vecsina lidi tak ci tak vyuziva pravidelne nejaky jeden kousek dalnice a je im suma fuk, kolik KM jich je nekde, kde nejezdi ...

Nekemu to vyhovuje, nekemu ne.

Osobne, kdybych jezdil kazde rano do BA do prace, co sa moze stat, budu rad, ze nalepka je o 3 stovky lacnejsi, a bude mi uplne u ... ze nekde na vychode postavili dalsich 100 km dialnic :D

Treba to brat s viacerych pohladov...

Odesláno

fakt tu někdo řeší vzhled dálniční známky?

Že se někomu nemusí líbit její cena, to chápu - ale osobně by mi bylo úplně buřt i kdyby dálniční známka byla třeba růžová s puntíkama. Je to jen důkaz, že jsem zaplatil pár stovek a tak můžu uhánět celý rok po dálnicích v ČR, jiný smysl známka nemá a ani ho mít nemůže - byla snad někdy DZ okrasným prvkem?

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Že se někomu nemusí líbit její cena, to chápu - ale osobně by mi bylo úplně buřt i kdyby dálniční známka byla třeba růžová s puntíkama. Je to jen důkaz, že jsem zaplatil pár stovek a tak můžu uhánět celý rok po dálnicích v ČR, jiný smysl známka nemá a ani ho mít nemůže - byla snad někdy DZ okrasným prvkem?

To zní hrdě : ,,uhánět\" po dálnici. Tankodrom zní lépe! A nebo testovací dráha podvozků:myslim:D:( ! Za ty peníze není vidět kvalita!! Máme nejdražší výstavbu kilometru dálnice!

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: Medvěd

To zní hrdě : ,,uhánět\" po dálnici. Tankodrom zní lépe! A nebo testovací dráha podvozků:myslim:D:( ! Za ty peníze není vidět kvalita!! Máme nejdražší výstavbu kilometru dálnice!!!!

Je mi úplně jedno, co si o dálnici myslí jedinci, kteří o ní jen slyšeli v televizi nebo četli v Blesku - já po dálnicích najel mnoho stovek km a opravdu po nich zcela bez problémů \"uháním\". Co se týče ceny za výstavbu 1km dálnice - Trundík (tuším) na fórum docela nedávno dal přehlednou tabulku, kde byla zhodnocena i další kriteria (složitost výstavby, počty mostů, šíře pruhů apod.) a dle této tabulky se pohybujeme s cenou za 1 km dálnice na průměrné ceně - jakýkoli problém se vždycky dá vysvětlit tak, aby výsledek co nejvíce vyhovoval zadavateli.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...