Pe.Tr Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 nalepil jsem ji novou dálniční známku. Nevím jak ostatním ale to je snad nejhnusnejsi dalnicni jakou jsem kdy videl Citovat
Durko Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 no je fakt že som videl aj krajšiu ale čo narobíš? Citovat
Pata Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 s napětím koukám, klikám na nadpis ... aaaa ... PeŤa o5 nezklamal Citovat
Pata Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Pe.Tr: to je dobře Jak jezdí V6? Říkal jsem Ti o Vectře? Citovat
marko306 Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 ja, že si už buchol, chvála bohu nie Citovat
elton Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 škoda, že tak škaredá známka se nemůže nalepit, třeba pod palubovku, aby nešla vidět. Citovat
OK406 Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 :myslimAle ta cena známky je ještě ošklivější !!!!:grr Citovat
oddie Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Původně zaslal: OK406 :myslimAle ta cena známky je ještě ošklivější !!!!:grr Líbil by se ti víc francouzskej nebo italskej model bez známek? Citovat
peugeot09 Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Oproti Slovensku jsme na tom ještě dobře. Tam za poloviční počet km platí jen o nějaké tři stovky méně. Citovat
Creams Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Neumí někdo levněji daniční známku ? .-D Citovat
peugeot09 Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Samozřejmě, jenom to chce na vysoce kvalitní kopírce oskenovat kopii originálu známky. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Původně zaslal: peugeot09 Oproti Slovensku jsme na tom ještě dobře. Tam za poloviční počet km platí jen o nějaké tři stovky méně. Nechapu tu souvislost Vecsina lidi tak ci tak vyuziva pravidelne nejaky jeden kousek dalnice a je im suma fuk, kolik KM jich je nekde, kde nejezdi ... Nekemu to vyhovuje, nekemu ne. Osobne, kdybych jezdil kazde rano do BA do prace, co sa moze stat, budu rad, ze nalepka je o 3 stovky lacnejsi, a bude mi uplne u ... ze nekde na vychode postavili dalsich 100 km dialnic Treba to brat s viacerych pohladov... Citovat
KoudaK Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Co bys chtěl v týhle republice ?! :blicismajlik:roll Citovat
Medvěd Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 fakt tu někdo řeší vzhled dálniční známky? Že se někomu nemusí líbit její cena, to chápu - ale osobně by mi bylo úplně buřt i kdyby dálniční známka byla třeba růžová s puntíkama. Je to jen důkaz, že jsem zaplatil pár stovek a tak můžu uhánět celý rok po dálnicích v ČR, jiný smysl známka nemá a ani ho mít nemůže - byla snad někdy DZ okrasným prvkem? Citovat
OK406 Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Původně zaslal: Medvěd fakt tu někdo řeší vzhled dálniční známky? Že se někomu nemusí líbit její cena, to chápu - ale osobně by mi bylo úplně buřt i kdyby dálniční známka byla třeba růžová s puntíkama. Je to jen důkaz, že jsem zaplatil pár stovek a tak můžu uhánět celý rok po dálnicích v ČR, jiný smysl známka nemá a ani ho mít nemůže - byla snad někdy DZ okrasným prvkem? To zní hrdě : ,,uhánět\" po dálnici. Tankodrom zní lépe! A nebo testovací dráha podvozků:( ! Za ty peníze není vidět kvalita!! Máme nejdražší výstavbu kilometru dálnice! Citovat
oddie Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Pro srovnání pohled na jednu dálnici v Kanadě Citovat
gedu Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 ber to z toho lepšieho pohľadu veď to je len na rok a potom bude snaď krajšia. Citovat
praktik Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 mne ked sa znamka nepači tak ju nekupim:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Medvěd fakt tu někdo řeší vzhled dálniční známky? Že se někomu nemusí líbit její cena, to chápu - ale osobně by mi bylo úplně buřt i kdyby dálniční známka byla třeba růžová s puntíkama. Je to jen důkaz, že jsem zaplatil pár stovek a tak můžu uhánět celý rok po dálnicích v ČR, jiný smysl známka nemá a ani ho mít nemůže - byla snad někdy DZ okrasným prvkem? To zní hrdě : ,,uhánět\" po dálnici. Tankodrom zní lépe! A nebo testovací dráha podvozků:( ! Za ty peníze není vidět kvalita!! Máme nejdražší výstavbu kilometru dálnice!!!! Je mi úplně jedno, co si o dálnici myslí jedinci, kteří o ní jen slyšeli v televizi nebo četli v Blesku - já po dálnicích najel mnoho stovek km a opravdu po nich zcela bez problémů \"uháním\". Co se týče ceny za výstavbu 1km dálnice - Trundík (tuším) na fórum docela nedávno dal přehlednou tabulku, kde byla zhodnocena i další kriteria (složitost výstavby, počty mostů, šíře pruhů apod.) a dle této tabulky se pohybujeme s cenou za 1 km dálnice na průměrné ceně - jakýkoli problém se vždycky dá vysvětlit tak, aby výsledek co nejvíce vyhovoval zadavateli. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.