Guest MMMMM Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Chtěl bych se zeptat, dnes jsem byl na prohlídce jednoho auta P407 a cena je výborná akorát to má sem tam odřený lak a nějaké důlky od dveří. Lze to nějak profesionálně vyřešit. Něco se dá vyleštit ale neco určitě né, důlky nějak vytáhnout a nechat namíchat barvu a štětečkem nabarvit a rozleštit, i kdyby mi to udělala profesionální firma tak bych do toho šel. Máte s tím nějakou zkušenost? Citovat
Gibon83 Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 na SVK som nenasiel firmu, ktora by sa na taketo veci orientovala.. no vo viedni jedna je, a co som videl nejake videa, robia fakt vybornu robotu.. skus nieco vygooglit Citovat
jofo Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 napriklad tu http://www.preliaciny.sk/galeria.html Citovat
Guest MMMMM Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Když dám opravy vkarosérií tak něco z googlu vypadne ale chtěl bych kdyby měl někdo zkušenost s nějakou firmou Citovat
Guest MMMMM Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 www.renovecars.cz vypadá to že opravují pouze promáčkliny ale co když je porušen lak, tak je potřeba to nějak opravit. Citovat
Dundee Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Napiš SZ Vvittymu, ten si nechával opravovat kosmetické vady na svojí 306, třeba dělají i lak. Dokonce tu je o tom někde i vlákno... EDIT: Tady to je: [upravil dne 3/12/2009 Dundee] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Vždyť to tam Vvitty uváděl - http://www.karosar.websnadno.cz/Uvod.html Citovat
Guest MMMMM Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Potřebuji vyrovnat tři důlky na dveřích. Jsou to důlky od dveří když někdo na parkovišti otevřel. Pravděpodobně ale budu muset sundat vnitřní čalounění na předních i zadních dveří, ale bojím se že to tam nějak polámu a zpět nedám. Máte s tím někdo zkušenost na 407. Nerad bych nějaké cvoky ulomil. Nejlépe by bylo kdyby se to dalo vytáhnout bez rozebrání čalounění. Citovat
AnotherOne Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Nepomože ti to, z vnútornej strany je plech a všetko je nitované. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 plech tam je ale s dírama a ruku tam můžu dát a vmáčknout zpět ten plech Citovat
Medvěd Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 MMMMM - má smysl takovou \"kravinu\" řešit? Máš pocit, že zítra nebo za půl roku nebudeš mít na autě jiné důlky? Podle mě jsou to vyhozené prachy - pokud to není servaný až na kov, nemá smysl se tím zabývat. Pokud je lak prasklý nebo je vidět holý plech, pak bych to možná zaretušoval. Nevím, jací řidiči jsou v Jirkově a okolí (myslím si, že budou úplně stejní jako kdekoli v Evropě), ale jsem přesvědčenej, že ani opravami všech ďubek v laku nedocílíš toho, aby Tvé auto obcházeli minimálně s metrovým odstupem. Vždycky se najde někdo, kdo se postaví tak, že bez opření se o Tvé auto dveře neotevře nebo takový řidič, který se Ti při vyjíždění z řady 3x opře o nárazník - to tak prostě je a je potřeba se s tím naučit žít, jinak jsi na nejlepší cestě k Chocholouškovi. [upravil dne 27/12/2009 Medvěd] Citovat
AnotherOne Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Ako vieš že sú tam diery keď si to ešte nemal dole? Citovat
AnotherOne Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 A nemala vykuchanú sťahovačku okna? Citovat
Přema Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 No abych kvůli 3 dírkám trhla pěnovou vyplň a stejně je tam málo místa Citovat
The_DoctoR Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 http://aukro.cz/item867130307_tuzka_na_opravu_laku_jakekoliv_barvy_fix_it_pro.html Citovat
dolly1010 Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Však my známe takéto kokotiny...zázračný přípravky z ameriky Jestli chceš prodám ti takovej ten hajzl na vytahování děr v kastli (taky z Aukra). Koupil jsem to, protože jsem toho kupoval od jednoho prodejce víc a chtěl jsem to vyzkoušet - stálo mě to asi 150 Hádej, jak bezvadně to funguje. Oni tam s tím srovnali něakýho pontiaka a já ani pežota Už prvn věta: \"Fix It Pro, jak ho znáte z reklamy.\" mě zvedá ze židle :D Ale třeba to funguje a já taky píšu jen blbosti [upravil dne 27.12. 09 dolly1010] Citovat
The_DoctoR Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Taky to nekoupím, jen jsem to sem hodil, jestli to už někdo nevyzkoušel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.