Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1. mám zacpanou jednu dírku na každé straně ostřikovačů. Strkal sem tam jehlu, nepomohlo. Vony stříkají, ale hrozně málo. Nevítě jak jím pomoct?

2. Mám strašně slabě vyraženej VIN. Nevím kde je původně ale já ho mám u dolívače vody do ostřikovačů. Občas se to policajtům nelíbí, mám přerážet? Kde?

3. Větrák motoru nefunguje po vypnutí auta. Některým autům to jede i po vypnutí. Mám s tím něco dělat nebo to je jedno?

4. Pro odborníky - existuje stejná poloosa (pravá) pro více typů 605? Můžu mít zadarmo z 3.0, já mám 2.0. Podle ceníků růz. firem jsou oboje 94cm. Liší se pak podle ABS. Měly všechny 3.0 ABS do \'94?

Díkec

Odesláno

To s tim ostřikovačem mě zlobí tak na mý 406ce. Levá dirka levýho ostřiku (od řidiče) taky moc nechce spolupracovat. Ale mám spíš pocit, že je tam nějakej špatnej tlak než že by to bylo zacpaný (dělá to taky někomu???). Když mám totiž plnou nádržku stříká to v pohodě, ale jakmile to jen trochu klesne, tak to jen líně cáká. Každopádně bych nedoporučoval špendlik, to olůvko (???), co je v tom ostřiku je poměrně měkký a mohlo by se různě rozžmoulat. Spíš to zkus vyndat a profouknout. :papa

Odesláno

Ostřikovače jsem taky řešil. A taky ne moc úspěšně. Ale ještě tomu budu věnovaz nějaká čas.

VIN bych asi neřešil, je tam, tak a? policajti hledají a bádají.

Doběh ventilátorů, myslím že není taky na závadu. Pokud ventilátory fungují když mají, tak proč to nějak měnit?

Jestli je poloosa stejná sám nevím, ale i když je délkově stejná, tak tam může být jiný počet drážkování (větší přemášený výkon). Byl tady odkaz na web, kde byla kompletní technická dokumentace s výkresama.

Odesláno

Ja kdyz jsem koupil svyho krapa, tak mi taky ostrikovace cintaly. V predni nadrzce byl nejakej vykrystalizovanej sajrajt. Tak jsem nadrzku vycistil, hadice proplachl a trysky ponoril do horke vody a lehce protahl dratkem. Od te doby spokojenost.:D

Odesláno

Mě ty ostřikovače zlobí průběžně. Většinou pomůže prostrčení drátku, ale nedávno už ani to nepomohlo. Tak jsem to odpojil od elektriky a vyndal a na chvíli ponořil do zředěnýho sava. Vyplavalo z toho trochu takovýho černýho jakoby prachu. Je to teď o mnoho lepší, ale zase nevím, jak dlouho to vydrží. Já už to měl kdysi rozdělaný a zjistil jsem, že se to zřejmě rozpadá zevnitř. Myslím, že novej stojí okolo šesti stovek a to je moc - je to ten s vyhříváním (který mně už nefunguje).

Větráky u chladiče se mi taky vypínají po vypnutí klíčku. Předělat by to šlo, kouknu, kolik by to dalo práce.

[Editován dne 20/8/04 Petr605]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...