Kropi Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Dneska mě šíleně vytočili. Mám multifunkční švýcarák Victorinox. Jedna z funkcí jsou nůžky, který jsem použil jenom párkrát a rozhodně jsem s nima nikdy nestříhal žádný prasárny, neboť na svoje věci jsem opatrnej, díky čemuž jsem v dětství dokonce býval nařčen z lakomství. Když jsem nůžky jednoho dne potřeboval, zjistil jsem, že zadrhávaj- čepele maj ohoblovaný ostří asi tak po délce 7mm. Z mýho pohledu je to jasný- čepele jdou do sebe docela značnou silou a jestli se nedodržely pořádně podmínky při broušení (velkej přítlak), tak se hranka vyhřála, vytvrdila a ztratila houževnatost. Druhá čepel jí pak ostrouhala, ta první pokurvená pokurvila ještě druhou a je po nůžkách... Dneska jsem si byl pro vyřízenou reklamaci v obchodě, kde jsem nůž skoro za dva tácy koupil a samozřejmě mi to neuznali, ještě mi velkým písmem napsali na kus papíru, že se nejedná o výrobní vadu a že jsem si nůžky zničil sám. Já samozřejmě nemůžu dokázat, že jsem něco neudělal- člověk může dokazovat maximálně to, že něco udělal, že jo. Takže mně, skoro vystudovanýmu strojnímu inženýrovi, posuzoval reklamaci nějakej šuliprd, co se živí tím, že levně koupí a draho prodá a ještě mi tam řekl, co jsem zničil a co ne. Mimochodem Victorinox má jako jeden z hlavních reklamních taháků to, že poskytuje doživotní záruku na výrobní vady- tady v obchodě jsem se dozvěděl, že výrobní vada je vada, kterou má nůž během koupě, takže vlastně záruka tak na dva dny... Taky mi řekli, že ty nože jsou z \"fakt kvalitní nerezový oceli\" (tý vogo, já myslel, že normálně nože rezivěj). To je taky hodně platný u nůžek, kde ty dvě kvalitní ocele jdou proti sobě... Zkrátka- Byl to obchod Trapper to nejlepší ze světa nožů v Zenklově ulici v Libni. Vyhněte se mu, ze mě tam udělali totálního debila. Výsledek je, že nejen že mě to otrávilo tak, že už to nechci řešit dál a časem si koupim nový nůžky za svoje prachy, ale ještě mám zkaženej celej den. Měl jsem si koupit nůž z Číny, u něj bych věděl na čem jsem. Omlouvám se za výlev, ale bylo to silnější než já. Citovat
Driver Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Hm no koupit si nůž za dva litry a potom řešit tohle by mě taky štvalo. Co zkusit reklamaci přímo u výrobce? Předpokládám, že ten obchodník to výrobci ani neposílal k posouzení... Citovat
gedu Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 tiež by som chcel posudok od výrobcu a nie akéhosi šuflikanta. predajca je povinný poslať výrobok na reklamáciu výrobcovi a nie robiť zo seba pána boha. Citovat
Kropi Odesláno 27. listopad 2009 Autor Odesláno 27. listopad 2009 No, to neposlal. Během půl dne se mnou byl hotovej. Nevim jestli mám ještě sílu to nějak řešit. Zatim mě to stálo benzín a nervy... Citovat
gedu Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 ja by som to len tak nenechal. ak to nechce poslat vyrobcovi tak mu pošli do obchodu obchodnú inšpekciu. Citovat
Kropi Odesláno 27. listopad 2009 Autor Odesláno 27. listopad 2009 No, vlastně jsi mě asi přemluvil. Napíšu svojí story dovozci... Citovat
Honza z Nera Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Hele v klidu. Napiš dovozci, popiš situaci, vyhni se sprostým narážkám nebo vulgaritám a chtěj znát výsledek. Pokud je dovozce solidní ( což snad ano ) vše si prověří a ještě možná pošle omluvné psaní. Takovejch chytrolínů běhá po světě spousta. Člověk se nesmí nechat. Kálení na hlavu je v našich končinách běžná praxe a proč nechat kálet zrovna na svou že? Pak napiš jak tvoje story dopadla. Citovat
Qcko Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 gedu: poslal som SOIku do jedneho obchodu v Ziline, prisiel mi posudok ze vsetko je v najlepsom poriadku (jednalo sa o topanky) a aj tak sa rozpadli na tom istom mieste, kde uz 2x predtym, su to sraci vsetko, jedine co pomoze je televizia, ked sa nieco medializuje, deju sa zazraky:super Citovat
Medvěd Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 O kálení na hlavu často můžeme slyšet třeba v Černých ovcích. Ve čtvrtek to ale bylo fakt drsné - paní si koupila za \"směšných\" 20 000,- Kč kočárek, kterému praskla konstrukce. O.K. - konstrukce byla vyměněna, následně ale praskla znovu - to už nebyla vyměněna, ale pouze svařena, aby za pár týdnů znovu praskla. A od té chvíle se paní hádá s prodejcem, který tvrdí, že protože poprvé byla konstrukce vyměněna, dotyčná nemůže odstoupit od smlouvy, protože nebyla prokázána 3x stejná závada (a i kdyby vyhrála soud, ona jí vrátí peníze pouze za tu poškozenou konstrukci, protože vše ostatní se dá ke kočárku dokoupit a tak z pohledu prodejce jde o různé zboží. Že to kupovala jako jeden celek = v podstatě nezájem) http://www.ceskatelevize.cz/program/cerneovce/clanek1622/26.11.2009-18:25-1.html Citovat
Kurt Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Tihle domácí přizdisráčové, co si nechají všechno dovézt až do krámu, aby si na to dali 50 a více procent marži a prodali to nějakýmu moulovi, co na to nějaký čas šetřil, jsou prakticky všichni stejní. V takovýchto případech zásadně ani výrobce (resp. svého dodavatele) nekontaktují a rozhodnou sami. Tobě nezbývá nic jiného, než napsat Röslerovi, nebo přímo do Victorinox AG (píšeš-li po švýcarsku). Pravda je to, že jako \"vada při koupi\" je našimi zákony brána vada, která se projeví nejpozději do 6 měsíců od koupě, na druhou stranu - \"Společnost VICTORINOX poskytuje doživotní záruku na veškeré závady materiálu či výrobní nedostatky.\". Takže to zkus. BTW: co to je za model nože? Citovat
TomThom Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Přesně jak píše Kurt. Jinak mrkni ještě na knife.cz, kde o Vinoxech najdeš celé vlákno a zároveň tam jistě najdeš i další rady ohledně reklamace. Jsou tam popsány i případy, kdy výrobce bezplatně vyměnil zlomenou čepel apod. Je to sice čtení na delší dobu, ale pokud máš slabost pro švýcarské nože, tak si to užiješ. Citovat
Edison Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Já bych to viděl taky tak... Prostěq bavit se s ofiko zastoupením - dovozcem. Já mám tohodle švajcá už mnoho let a jediný, co jsem měnil byla pružinka v nůžkách za asi 20 kaček. Moc mile mě překvapilo, že je to k dotání skladem jako ND. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko gedu: poslal som SOIku do jedneho obchodu v Ziline, prisiel mi posudok ze vsetko je v najlepsom poriadku (jednalo sa o topanky) a aj tak sa rozpadli na tom istom mieste, kde uz 2x predtym, su to sraci vsetko, jedine co pomoze je televizia, ked sa nieco medializuje, deju sa zazraky:super SOI ty nepomoze vo veciach ohladne reklamacie samotnej Mozu pozret ci ma vyveseny reklamacny poriadok, ci prijal reklamaciu, ci ma zalozene spisy atd. Ale o vysledku alebo vrateni penazi SOI nerozhoduje, ani za to nemoze davat pokuty. Odporucia ta na sud ... Citovat
Qcko Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Lubk0: ja som dal SOIke posudit celu tu reklamaciu a oni este aj dali na zvlast posudenie samotne topanky, islo mi o princip a vysledok ma extremne sklamal, ale to je tak so vsetkym... ...ako som uz pisal, kym sa neda nieco do telky, tak to nema zmysel riesit:roll Citovat
Rejty Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 tohle este nic neni.budte radi ze nejste dodavateli ovoce a zeleniny do supermarketovych řetezců.tam se deji veci fakt..hnus fialovej:((( nenech si srat na hlavu,ty prodejci jsou schvalne takovi aby ti to otravili a nemuseli nic resit,spolehaji na to ze te naserou a ty to radsi rtesit nebudes...tady jde o pricip.keby to tady takhle delal kazdy,tak by to vypdalo,nastesti vim ze vsici nejsu stejni:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.