Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V pořádku, mě se ospravedlňovat nemusíš, jen mě to zajímalo.

Nikde jsem neřekl, že mám radši Vistu než sedmičky nebo naopak. Nemám rád, pardon, nenávidím oba tyhle systémy, opravdu mi přijde, že jediný rozdíl je v podpoře nového HW a v pomalosti práce se systémem.

Počítače na kterých jsem sedmičky zatím zkoušel sestávaly výhradně z dvojjader o fy Intel, povětšinou E5300 a E7400, 2-4GB RAM, nějaký ten disk, grafika. Takže žádný trhač asfaltu, ale solidní mainstream.

Zlatý XPčka. :super

Odesláno

sry za OT : já momentálně používám toto http://www.alza.cz/asus-eee-pc-1101ha-cerny-d140779.htm ... výdrž opravdu dosáhne 8 hodin, někdy i více, záleží na nastavení jasu, použití wifi apod. myslím, že pokud to nemáš vyloženě na grafickou práci nebo jako náhradu stolních přehrávačů, tak bys jej využil. Já jsem ho volil jako alternativu mezi těžkým MSI, které mám doma a malými netbooky :roll

Odesláno
Původně zaslal: sucram®

sry za OT : já momentálně používám toto http://www.alza.cz/asus-eee-pc-1101ha-cerny-d140779.htm ... výdrž opravdu dosáhne 8 hodin, někdy i více, záleží na nastavení jasu, použití wifi apod. myslím, že pokud to nemáš vyloženě na grafickou práci nebo jako náhradu stolních přehrávačů, tak bys jej využil. Já jsem ho volil jako alternativu mezi těžkým MSI, které mám doma a malými netbooky :roll

Problem bude ze chce aspom 15 tku obrazovku :)

Odesláno

mam HP 6730, vydrzi mi neco pres 4 hodiny na kancelarske aplikace, cena je prijemna a nemuzu si stezvat. Prezil i zaliti pivem :-)

Odesláno

Já jenom taky potvrdím výdrž HP notebooků, mám 6510b a vydrží na baterku lehce přes 4 hodiny, v technické specifikaci sice píší skoro 5 a půl hodiny, ale toho jsem nikdy nedosáhl v běžném provozu.

Odesláno

Ja pouzivam Dell Latitude E6400, P8600 @ 2,4GHz, 4GB RAM, LED LCD atd., a baterka mi vydrzi kolem 6 hodin, coz si myslim ze je hodne dobre :D

Celkove mi prijde kvalitni, jedina vec kterou bych vytknul je priserna kvalita vestavenych reproduktoru, to i predchozi D630 hrala o hodne lepe. Toto chrasti jako radio z trznice.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Za ty peníze skvělej notebook, ještě by to ctělo vybrat ten s drsným povrchem, takovej vzor jako carbon nebo tak něco, není na něm tolik vidět prsty jako když je to lesklý.

Jen pro info, možná jsem to tady už psal, je to MADE FOR LENOVO není to na závadu, stejně je to všechno z jedný fabriky, ale tak pro informaci

Tady je vidět ten vzor

http://img.alza.cz/ImgW.asp?fd=FotoAdd&cd=nt355b3-03

[upravil dne 6/12/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

tak ja mám asus a v papiroch ma pisene vydrš baterie AŽ 2 hodiny..a ked bo novy tak na baterke vydržal necele 2 hodiny a po 9 mesiacoch ej baterka v takom stave že vydrži asi tak 20 minut a normálne som ho použival žiadne ničenie baterky že nustale zapinanie vypinanie a podobne.......a k tej visne a sedmičke asi tka že ked som book kupil mal osm k nemu vistu je to operačny nie moc podareny ale pre bežneho uživatela je to slušny a pekny OS ale na slabšom PC alebo booku je dosť pomala a žere vela z ramky a teraz mám win 7 na tej istej mašine ide ovlea živšie a je aj krajšia z hladiska uživatelskeho rozhrania....ja by som poveadl že 7 je o hodne lepši

Odesláno

lamancha: Výtečná volba! Jen mě mrzí ten pomalý disk, ale až Ti přestane stačit, tak si ho vyměníš za větší a rychlejší ;) To je jedna z komponent u notebooku, kterou není problém vyměnit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...