Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prohlédávám alzu apod a už jsem z toho:aut

Chci NB s LED LCD 15\", s DVD mech., s co nejv. výdrží, kolem 15tis.

Nevyznám se jak velký vliv mají procesory na chod, nebude to NB na práci s fotografiemi. Ani žádné super nejmoder. hry, nějaké video, hra, internet ....

Díky za rady, kdysi se blbě hodnotil ACER, u HP se říká že se platí za název. Toshiba je obecně drahá ...kdo se v tom má vyznat:bacha

Odesláno

Dobrou výdrž má HP 6730s na intelu, mladej ho má a ve škole i 4,5hodiny, a to nekecám, kluci ve třídě s Toshibou a Sony Vaio mu nemužou konkurovat, ale ty už se spíš jen doprodávají, myslím že ProBook od HP na tom bude podobně

[upravil dne 22/11/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

béééé a pak si něco vyber - ale díky, to víš koukám co tam píšou, vidím 9hodin výdrž, no neber to:mrk a co ASUSy taky nic?

Třeba:Notebook ASUS UL50AG-XX046V/ C2D SU7300/ 15.6\" LED CS 1366x768/ 4GB/ 500GB/ DVD/ WF/ BT/ CAM/ HDMI/ WIN 7 HP

ale to už jsem cenou jinde:myslim

[upravil dne 22/11/09 lamancha]

Odesláno

Peugeot09, snad te trocha opravim.

Notebooky ACER byli vselijake, a patril sem medzi odporce...

Rada TIMELINE, je vsak viacmenej bezproblemova, a je to jedna s vyssich rad. Tazko sa mu hlada konkurencia v podobne vydrze baterky, velkosti notebooku, a ceny.

Predal sme na predajne nespocetne mnozstvo notebooku, ted je treba ich najvecsi sezora. Od aceru se najvic snad reklamovali extensy, ale s timelinom tuk tuk ziadny problem.

Mame oblubene modely, ktore sa predavaju, s deklarovanou vydrzou 8 hodin. V reale my vydrzal bez par minut 6 hodin hrania Warcraft 3 jky ...

Bohuzial vsetko ma svoje plusy a minusi. Tie, ktora maju vydrz 8 hodin, su osadene processormi Core 2 Solo, cize jednojadrove CPU. Je to kvuli uspore energie. Pocitac je i tak velmi svizny, pracuje uplne v pohode, ale ked das treba napalovat DVD, netreba pocitat s tym, ze budes moct neco este pohodlne delat. Takze laicky jen jedna narocna operace ...

Treba tenhleten sme prodali viackrat, podareny kusok

http://www.alza.cz/acer-travelmate-tm8571-353g32mn-d137682.htm

Stoji neco vic jak 15 tis kc, ale je pomerne tenky a lahky, ma uz DDR3 , velmi pekny display, ale bohuzel je este s vistou ...

Hladal by som neco obdobneho, bez OS alebo s WIN 7 ...

Na vzdory svojich nevyhod, ma ale uzasnou vydrz na baterka.

Pro tebe bude este minus integrovana grafika, takze nejake lepsi hry si asi jen tezko zahrajes. Ale je to o kompromisu, velkou vydrz na baterii bez hovadsky velke baterky nebude mit zadny notebook s dvojjadrem a neintegrovanou grafikou ...

Odesláno

ja som mal acer a bol celkom dobry fungoval ako hodinky no a vydrz nebola nic moc tak 2,5hodiny ak som na nom robil stale.

teraz mam lenovo a to je stroj:papa a vydrz asi 6,5hodiny neustalej prevadzky a nabyti je asi za dve hodky:D

Odesláno
Původně zaslal: valig

ja som mal acer a bol celkom dobry fungoval ako hodinky no a vydrz nebola nic moc tak 2,5hodiny ak som na nom robil stale.

teraz mam lenovo a to je stroj:papa a vydrz asi 6,5hodiny neustalej prevadzky a nabyti je asi za dve hodky:D

Tohleto uz je len prispevek :D

To ako keby som napisal, ze mal som FIAT isiel celkom dobre, ale celkom dost zral, a teraz mam SKODOVKU a to je stroj, a velmi malo zozerie ...

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Lubk0, dovolím si tvrdit, že řada Timeline není na trhu tak dlouhou dobu, abys ji mohl nějak komplexněji hodnotit.

Windows 7 je kapitola sama pro sebe... :bojim

Na trhu neni nejak extra dlouho, ale muzu videt, co sme predali, za vsechny 4 pobocky co mame, a velmi lahko muzu videt, co se jak casto reklamuje...

Dale si pockam, v januari budu mit od znameho z velkoobchodu spravu, kolik jakych NTB se predalo, a kolik z nich bylo na reklamaci , potom budu moc uplne objektivne posoudit, jak sou na tom :) Teraz to mam len s ruky maloobchodu.

Neviem co mas proti 7 cke ? Urcite lepsie ako VISTA, a XP cko je uz bohuzel po technicke strance trocha vzadu ...

Odesláno

V prvem, a pre mna najdolezitejsom faktore je to RYCHLOST. Vista nema problem, jet celkem rychle na bezne masine ala stolni PC, bohuzel notebooky sou az tak vykonne neni, a je tam spomaleni od visty znacne znat...

V kazdem pripade 7 cka ma jadro visty, cize az tak odlisny system to neni...

Dale co mne ako IT ckara velmi tesi, sou veci jako driveri :) Instaloval sem ji uz asi na 20 kompiku, zatim iba na jednem nenasla zvukovou kartu. Inac vse. Co se tyce notebooku, normalne i sfunkcni talcitka pro zapinani wifi a podobne... Tohle se mi u visti v takovemhle merku nestavalo ...

Ale pro mne number one je rychlost :)

Odesláno

Tak rychlost říkáš...

Lubk0, co když Ti řeknu, že jsem těch počítačů na sedmičkách už taky několik instaloval a díky tomu, že bereme počítače a notebooky od jednoho jediného dodavatele, navíc ve třech nejprodávanějších konfiguracích pro stolní PC, mám docela dobré srovnání? Lubk0, sedmičky mi nepřišly o nic rychlejší než Visty, občas dokonce pomalejší, třeba při samotné instalaci sady programů...zaznamenal jsem pouze vyšší svižnost při instalaci aktualizací.... :aut

Lubk0, řekni mi, na jaké pozici a u jaké firmy pracuješ? Někdy se tváříš jako servisní technik, jindy jako ředitel některé z maloobchodních poboček... :roker

Odesláno

Pracuji ve firme ATEC s.r.o. inak zvanej Atec Computers. Officialne na zmluve som MANAGER POBOCKY inak povedane Veduci predajne.

Pracujem na pobocke v Trnave, treba mystni clen JKM ci Pastorek ma tam uz boli navstivit, radi dosvedcia.

Zvysek poslu v SZ :)

Nevim, na jakych PC si vedel 7 cku pomalejsi, kedze jak sem psal, je to jadro Visty, a pri vyvoji se zameriavali s velkej casti na zrychlenie :) Trebars v piatok som robil reinstal notebooku EMACHINE 625 kde bola vista. Jedna sa o jednojarovi 64 bit AMD procak, 2 gb ram atd. Po vymene za Win 7 znatelen rychlejsi, a to tak ze o dost.

Nehovoriac o startovani samotneho WINU. Naviac, neviem ci je to len moj nazor, ale si PRVY clovek, ktoreho vidim ze ma radsej VISTY ako 7 cku, alebo ktory ma VISTU vobec rad ako dobry system :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...