lamancha Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Prohlédávám alzu apod a už jsem z toho:aut Chci NB s LED LCD 15\", s DVD mech., s co nejv. výdrží, kolem 15tis. Nevyznám se jak velký vliv mají procesory na chod, nebude to NB na práci s fotografiemi. Ani žádné super nejmoder. hry, nějaké video, hra, internet .... Díky za rady, kdysi se blbě hodnotil ACER, u HP se říká že se platí za název. Toshiba je obecně drahá ...kdo se v tom má vyznat:bacha Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Dobrou výdrž má HP 6730s na intelu, mladej ho má a ve škole i 4,5hodiny, a to nekecám, kluci ve třídě s Toshibou a Sony Vaio mu nemužou konkurovat, ale ty už se spíš jen doprodávají, myslím že ProBook od HP na tom bude podobně [upravil dne 22/11/09 Radek Hurvajz] Citovat
peugeot09 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Lenovo nebo DELL, jenže ty už jsou cenově někde jinde. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Tak S řada od Lenova není až tak drahá http://www.alza.cz/ibm-lenovo-thinkpad-sl500-2746-erg-d129645.htm [upravil dne 22/11/09 Radek Hurvajz] Citovat
peugeot09 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Což to ne, ale výdrží neoslní. Tak ty 4 hodiny bych chtěl v praxi fakt vidět! [upravil dne 22/11/09 peugeot09] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 No to je asi druhá stránka věci Citovat
lamancha Odesláno 22. listopad 2009 Autor Odesláno 22. listopad 2009 a co tohle? Notebook ACER Aspire 5810T-354G32Mn TimeLine/ C2S SU3500/ 15.6\" LED CB 1366x768/ 4GB/ 320GB/ DVD/ WF/ BT/ CAM/ HDMI/ VIS HP Citovat
peugeot09 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Ne! Poslední dobré Acery byly ze řady Travelmate. Řada Aspire aspiruje na jedny z nejproblémovějších notebooků vůbec. :bacha Citovat
lamancha Odesláno 22. listopad 2009 Autor Odesláno 22. listopad 2009 béééé a pak si něco vyber - ale díky, to víš koukám co tam píšou, vidím 9hodin výdrž, no neber to:mrk a co ASUSy taky nic? Třeba:Notebook ASUS UL50AG-XX046V/ C2D SU7300/ 15.6\" LED CS 1366x768/ 4GB/ 500GB/ DVD/ WF/ BT/ CAM/ HDMI/ WIN 7 HP ale to už jsem cenou jinde:myslim [upravil dne 22/11/09 lamancha] Citovat
wooody Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 notebook dell 3 můžu mít se slevou, stačí si vybrat, napsat mi a já ti řeknu cenu, jinak mám služební fujitsu a cca 3,5 hodiny Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Peugeot09, snad te trocha opravim. Notebooky ACER byli vselijake, a patril sem medzi odporce... Rada TIMELINE, je vsak viacmenej bezproblemova, a je to jedna s vyssich rad. Tazko sa mu hlada konkurencia v podobne vydrze baterky, velkosti notebooku, a ceny. Predal sme na predajne nespocetne mnozstvo notebooku, ted je treba ich najvecsi sezora. Od aceru se najvic snad reklamovali extensy, ale s timelinom tuk tuk ziadny problem. Mame oblubene modely, ktore sa predavaju, s deklarovanou vydrzou 8 hodin. V reale my vydrzal bez par minut 6 hodin hrania Warcraft 3 jky ... Bohuzial vsetko ma svoje plusy a minusi. Tie, ktora maju vydrz 8 hodin, su osadene processormi Core 2 Solo, cize jednojadrove CPU. Je to kvuli uspore energie. Pocitac je i tak velmi svizny, pracuje uplne v pohode, ale ked das treba napalovat DVD, netreba pocitat s tym, ze budes moct neco este pohodlne delat. Takze laicky jen jedna narocna operace ... Treba tenhleten sme prodali viackrat, podareny kusok http://www.alza.cz/acer-travelmate-tm8571-353g32mn-d137682.htm Stoji neco vic jak 15 tis kc, ale je pomerne tenky a lahky, ma uz DDR3 , velmi pekny display, ale bohuzel je este s vistou ... Hladal by som neco obdobneho, bez OS alebo s WIN 7 ... Na vzdory svojich nevyhod, ma ale uzasnou vydrz na baterka. Pro tebe bude este minus integrovana grafika, takze nejake lepsi hry si asi jen tezko zahrajes. Ale je to o kompromisu, velkou vydrz na baterii bez hovadsky velke baterky nebude mit zadny notebook s dvojjadrem a neintegrovanou grafikou ... Citovat
valig Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 ja som mal acer a bol celkom dobry fungoval ako hodinky no a vydrz nebola nic moc tak 2,5hodiny ak som na nom robil stale. teraz mam lenovo a to je stroj:papa a vydrz asi 6,5hodiny neustalej prevadzky a nabyti je asi za dve hodky:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Původně zaslal: valig ja som mal acer a bol celkom dobry fungoval ako hodinky no a vydrz nebola nic moc tak 2,5hodiny ak som na nom robil stale. teraz mam lenovo a to je stroj:papa a vydrz asi 6,5hodiny neustalej prevadzky a nabyti je asi za dve hodky:D Tohleto uz je len prispevek To ako keby som napisal, ze mal som FIAT isiel celkom dobre, ale celkom dost zral, a teraz mam SKODOVKU a to je stroj, a velmi malo zozerie ... Citovat
peugeot09 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Lubk0, dovolím si tvrdit, že řada Timeline není na trhu tak dlouhou dobu, abys ji mohl nějak komplexněji hodnotit. Windows 7 je kapitola sama pro sebe... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Původně zaslal: peugeot09 Lubk0, dovolím si tvrdit, že řada Timeline není na trhu tak dlouhou dobu, abys ji mohl nějak komplexněji hodnotit. Windows 7 je kapitola sama pro sebe... Na trhu neni nejak extra dlouho, ale muzu videt, co sme predali, za vsechny 4 pobocky co mame, a velmi lahko muzu videt, co se jak casto reklamuje... Dale si pockam, v januari budu mit od znameho z velkoobchodu spravu, kolik jakych NTB se predalo, a kolik z nich bylo na reklamaci , potom budu moc uplne objektivne posoudit, jak sou na tom Teraz to mam len s ruky maloobchodu. Neviem co mas proti 7 cke ? Urcite lepsie ako VISTA, a XP cko je uz bohuzel po technicke strance trocha vzadu ... Citovat
peugeot09 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Když už jsi to nakousnul, v čem jsou dle Tebe lepší sedmičky než Vista? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 V prvem, a pre mna najdolezitejsom faktore je to RYCHLOST. Vista nema problem, jet celkem rychle na bezne masine ala stolni PC, bohuzel notebooky sou az tak vykonne neni, a je tam spomaleni od visty znacne znat... V kazdem pripade 7 cka ma jadro visty, cize az tak odlisny system to neni... Dale co mne ako IT ckara velmi tesi, sou veci jako driveri Instaloval sem ji uz asi na 20 kompiku, zatim iba na jednem nenasla zvukovou kartu. Inac vse. Co se tyce notebooku, normalne i sfunkcni talcitka pro zapinani wifi a podobne... Tohle se mi u visti v takovemhle merku nestavalo ... Ale pro mne number one je rychlost Citovat
peugeot09 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Tak rychlost říkáš... Lubk0, co když Ti řeknu, že jsem těch počítačů na sedmičkách už taky několik instaloval a díky tomu, že bereme počítače a notebooky od jednoho jediného dodavatele, navíc ve třech nejprodávanějších konfiguracích pro stolní PC, mám docela dobré srovnání? Lubk0, sedmičky mi nepřišly o nic rychlejší než Visty, občas dokonce pomalejší, třeba při samotné instalaci sady programů...zaznamenal jsem pouze vyšší svižnost při instalaci aktualizací.... Lubk0, řekni mi, na jaké pozici a u jaké firmy pracuješ? Někdy se tváříš jako servisní technik, jindy jako ředitel některé z maloobchodních poboček... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Pracuji ve firme ATEC s.r.o. inak zvanej Atec Computers. Officialne na zmluve som MANAGER POBOCKY inak povedane Veduci predajne. Pracujem na pobocke v Trnave, treba mystni clen JKM ci Pastorek ma tam uz boli navstivit, radi dosvedcia. Zvysek poslu v SZ Nevim, na jakych PC si vedel 7 cku pomalejsi, kedze jak sem psal, je to jadro Visty, a pri vyvoji se zameriavali s velkej casti na zrychlenie Trebars v piatok som robil reinstal notebooku EMACHINE 625 kde bola vista. Jedna sa o jednojarovi 64 bit AMD procak, 2 gb ram atd. Po vymene za Win 7 znatelen rychlejsi, a to tak ze o dost. Nehovoriac o startovani samotneho WINU. Naviac, neviem ci je to len moj nazor, ale si PRVY clovek, ktoreho vidim ze ma radsej VISTY ako 7 cku, alebo ktory ma VISTU vobec rad ako dobry system Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.