jjjirkaaa Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 A pokud to nechám vyřídit samotný servis,tak někteří nabízejí i menší bonus v podobě roční dál. známky, 1000,- poukaz na benzín či naftu nebo třeba kompet mycí program s vyčištěním vnitřku auta. Citovat
jjjirkaaa Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Původně zaslal: BoneDaddy No takový já zase nejsem. Jednou je to moje auto, moje sklo a protože chci nové tak si nové zaplatím. Škoda toho nevyužít,když to jde. Díky podvodníčkům,kteří se na tom slušně žíví, budo ti slušnější kteří to potřebují třeba jen jednou za 100 let platit o to víc. Citovat
valig Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 ja neviem ja osobne by som chcel asi usetriť co sa da tak ci onak budem mat nove okno uz ide iba o to ako sa k nemu a za co dostanem a servis to robi tak ci onak:D:D ja v tom nevidim ziadnu nevýhodu napísat to na niekoho a robi sa to bezne:papa:papa Citovat
HonzaZ Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Nevím, jak to má která pojišťovna. U České musíš nejdříve nahlásit třeba telefonicky pojistnou událost, a pokud máš vybraný servis, kam to chceš dát, tak jim to nahlásíš. Oni už ho kontaktují a ze servisu se ti ozvou sami. Aspoň u mě to tak probíhalo. Přijel jsem na smluvený termín, ráno tam auto dal a zhruba ve 13 hod jsem si ho vyzvedl. Tím to skončilo a v klidu jsem odjel. [upravil dne 20/11/09 HonzaZ] Citovat
valig Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 ano spravne a tak je to aj tu poistnu udalosť musiš nahlasiť tak do 24 hod a potom je to presne tak ako piše honzaz:super Citovat
Dave_k Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 2BoneDaddy: A se sklem máš teda co? Ďubku od kamínku nebo Ti praská? Pokud je ďubku tak za 500,- to spraví každý autosklo a ani to nepoznáš. Jinak bych se toho nebál to napsat na nějaký služební jak se to dělá. U služebních aut bonus stejně neplatí takže to dotyčnýmu může bejt šumák. P.S. jen ne na služebák u firmy kde děláš nebo někdo příbuznej. Pojišťovny si to zjišťujou. [upravil dne 20/11/09 Dave_k] Citovat
BoneDaddy Odesláno 20. listopad 2009 Autor Odesláno 20. listopad 2009 Na okně mám 3x ránu kamínkem a z ní leze vždy malý pavouček. K tomu mám jako bonus jeden docela hluboký škrábanec. Citovat
Dave_k Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Bejt Tebou tak se tím tak netrápím. V autoskle jsi se ptal jestli by to šlo opravit a případně za kolik? [upravil dne 20/11/09 Dave_k] Citovat
BoneDaddy Odesláno 20. listopad 2009 Autor Odesláno 20. listopad 2009 Původně zaslal: Dave_k V autoskle jsi se případně ptal jestli by to šlo opravit a případně za kolik? Já se tím netrápím, to já hlavně do budoucna. S tím jedním pavoučkem jsem to už koupil, jsou to dva roky. Ten zbytek přibyl za poslední jízdu do Pardubic. Ptal jsem se. Od paní se mi dostalo odpovědi, že ona neví a už tam je sama. Citovat
valig Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 pokial je tam pavučina tak to už nejde spraviť ale hovorim na niekoho to napiš napr. firemak Citovat
Luboš406k Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Na jaře jsem si nechal vyměnit čelní sklo a bez problému. Sklo mám připojištěný u České, zajel jsem do servisu kde jsou smluvními partnery pojišťovny (http://www.autoskloaeg.cz/) sklo si nafotil, sepsal papíry a asi za 4 hodiny jsem odjížděl s novým sklem. Celková cena 12.440,- . Neplatil jsem ani korunu, všechno si s pojišťovnou vyřídí sami a pojišťovna to platí v celé výši. Toť vše. Čau Citovat
subin Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Ptal jsem se sousedů co dělají autoskla,bylo mi řečeno,že by tohle sklo vymněnili do 12,000 Kč v hotovosti,odečti pojistku co máš(zařizují si oni) a vyšlo by tě na 7000Kč doplatek.Jedinej problém je,že jsou z Prahy [upravil dne 21/11/09 subin] Citovat
BV406 Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 jak to tady ctu, to mi fakt chcete rict, ze celni sklo na 406new, klasicke, nemetalicke, s dest. senzorem prijde na tyto horentni sumy ??? mam celni sklo pripojistene, hodnotu jsem dal 5000,- ... tak to jsem utrel ? Citovat
mmmb Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 mam měněné sklo tento rok a stálo to 8500,- komplet, práce i materiál. tak že se nenechte odírat. Nemáš níhodou to atermické či jakého šlaka? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.