Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A pokud to nechám vyřídit samotný servis,tak někteří nabízejí i menší bonus v podobě roční dál. známky, 1000,- poukaz na benzín či naftu nebo třeba kompet mycí program s vyčištěním vnitřku auta.:mrk

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

No takový já zase nejsem. :myslim:D

Jednou je to moje auto, moje sklo a protože chci nové tak si nové zaplatím.;)

Škoda toho nevyužít,když to jde. Díky podvodníčkům,kteří se na tom slušně žíví, budo ti slušnější:D kteří to potřebují třeba jen jednou za 100 let :) platit o to víc.:)

Odesláno

ja neviem ja osobne by som chcel asi usetriť co sa da tak ci onak budem mat nove okno uz ide iba o to ako sa k nemu a za co dostanem a servis to robi tak ci onak:D:D ja v tom nevidim ziadnu nevýhodu napísat to na niekoho a robi sa to bezne:papa:papa

Odesláno

Nevím, jak to má která pojišťovna. U České musíš nejdříve nahlásit třeba telefonicky pojistnou událost, a pokud máš vybraný servis, kam to chceš dát, tak jim to nahlásíš. Oni už ho kontaktují a ze servisu se ti ozvou sami. Aspoň u mě to tak probíhalo. Přijel jsem na smluvený termín, ráno tam auto dal a zhruba ve 13 hod jsem si ho vyzvedl. Tím to skončilo a v klidu jsem odjel.

[upravil dne 20/11/09 HonzaZ]

Odesláno

2BoneDaddy: A se sklem máš teda co? Ďubku od kamínku nebo Ti praská?

Pokud je ďubku tak za 500,- to spraví každý autosklo a ani to nepoznáš.

Jinak bych se toho nebál to napsat na nějaký služební jak se to dělá. U služebních aut bonus stejně neplatí takže to dotyčnýmu může bejt šumák. ;)

P.S. jen ne na služebák u firmy kde děláš nebo někdo příbuznej. Pojišťovny si to zjišťujou. ;)

[upravil dne 20/11/09 Dave_k]

Odesláno

Bejt Tebou tak se tím tak netrápím.

V autoskle jsi se ptal jestli by to šlo opravit a případně za kolik?

[upravil dne 20/11/09 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

V autoskle jsi se případně ptal jestli by to šlo opravit a případně za kolik?

Já se tím netrápím, to já hlavně do budoucna. S tím jedním pavoučkem jsem to už koupil, jsou to dva roky.

Ten zbytek přibyl za poslední jízdu do Pardubic. :bacha:aut

Ptal jsem se. Od paní se mi dostalo odpovědi, že ona neví a už tam je sama. :)

Odesláno

Na jaře jsem si nechal vyměnit čelní sklo a bez problému. Sklo mám připojištěný u České, zajel jsem do servisu kde jsou smluvními partnery pojišťovny (http://www.autoskloaeg.cz/) sklo si nafotil, sepsal papíry a asi za 4 hodiny jsem odjížděl s novým sklem. Celková cena 12.440,- . Neplatil jsem ani korunu, všechno si s pojišťovnou vyřídí sami a pojišťovna to platí v celé výši. Toť vše. Čau

Odesláno

Ptal jsem se sousedů co dělají autoskla,bylo mi řečeno,že by tohle sklo vymněnili do 12,000 Kč v hotovosti,odečti pojistku co máš(zařizují si oni) a vyšlo by tě na 7000Kč doplatek.Jedinej problém je,že jsou z Prahy :(

[upravil dne 21/11/09 subin]

Odesláno

jak to tady ctu, to mi fakt chcete rict, ze celni sklo na 406new, klasicke, nemetalicke, s dest. senzorem prijde na tyto horentni sumy ??? :myslim

mam celni sklo pripojistene, hodnotu jsem dal 5000,- ... tak to jsem utrel ?

Odesláno

mam měněné sklo tento rok a stálo to 8500,- komplet, práce i materiál. tak že se nenechte odírat. Nemáš níhodou to atermické či jakého šlaka?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...