Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Netesnost motora a prevodovky pisu uplne kazdemu autu co viem, su to smejdi, mne z motora netecie nic, o prevodovke tiez neviem, este som ho pred STK umyl riadne a aj tak to tam mam napisane:bacha ... takze neriesit, su to zmrdi:nevim

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Jo a ty emise, ad a) se měří při přeběhových otáčkách, tak se nediv tomu vytočení, ad b) je velmi vhodné auto před tím pořádně prohnat, avy se vejfuk vyfoukal, pokud tam přijedeš po týdenním poskakování městem, neprojde na první měření žádné auto.

měřil jsem emise na nákl.vozech (papíry na školení mi už přestaly platit)--takže o tom něco vím;)--a když píšu,že nechci,aby to točil,tak vím proč :)

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Netesnost motora a prevodovky pisu uplne kazdemu autu co viem, su to smejdi, mne z motora netecie nic, o prevodovke tiez neviem, este som ho pred STK umyl riadne a aj tak to tam mam napisane:bacha ... takze neriesit, su to zmrdi:nevim

mě je uplně šumák co tam napíšou hlavně že to technickou prošlo:super
Odesláno

mno ono je to o tom ze ty zvady nejsou z hlavy vymyslene... vsechno co tam bylo se mnou pod autem mi rekl co je co.. viz to pretesneni.. normalne ze spodu z motora byl olej... kapka mi kapla na ruku mokry od oleja...

a vyz ty osstatni srandy.. vusde mi ukazal totok spatny tamtok spatny....

nejvic me sere ze pred mesicem delana rucka a na brzde sem sam videl jak mi jedno kolo brzdiolo pul kN aa drhy necelym 1kN... coz neni normalni...

na zadnich kolech mi ukazal na analogu jak se mi vrtijou zadni kotouce.. ze prej sou zkrouceny...

na prednich brzdach mi ukazal ze tam nejsou desticky ukazal tu a tu a tu... je to dobrej kamarad... ten mi nekeca na technicke... vse poctive ukazal.

a vyfuk to samy.. dira vedle diry.. on mi to nepsal jen tak.. co je napsane...to tam je...

brzdy byly delany rok a pul zpatky, jak dlouho maji vydrzet??? :fnuk

/servis zatim psat nebudu. v utery tam jdu tak se zeptam co s tim budeme delat.

/dneska uz sem fakt premyslel ze to asi napalim do nejakyho stromu a koupim si druhy auto... uz mi z toho zacina jit hlava kolem.. a do toho mi jeste zacal cuka nechutne ten motor.. to sem to fakt uz skoro vrazil nekam...

Odesláno

Do toho servisu už nechoď. Nic nepořídíš a zbytečně se na...eš. Zavolej a jeď tam, jak jsem Ti psal. Svěř jim i STK.

Zkus to a neodkládej to.

[upravil dne 20.11.2009 P607Olda]

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak dnes sem byl v servise v Zabřehu. A věřte nebo ne... ale mazec.. byl mi doporucen P607Olda, a jsem mu nesmirne vdecny za doporuceni.

Prijel sem tam dnes v 10:00 a odjizdel sem okolo pul seste....

Ale tolik casu bylo primo vycerpavajicich, tolik informaci sem vstrebal.. tomu se ani nechce verit.

Vsecko na aude bylo spraveno, i veci se kteryma jsem byl v autorizovanym peugeotu a nevedeli, proste mazec.

Vsechno co mi kdy na aude vadilo... vsechno bylo spraveno...

Brzdy, tyce rizeni, proste vsechno co bylo potreba.. priznam se pan vedouci primo odvedl velky kus prace.... moooc velky kus... brzdy vymeneny zadni brzdy rozhybany.. vyfuk vymenen a spraven... proste vsechno co bylo....

Kdo z moravy potrebuje neco spravit na pazoutu nebo na citronu... musim jenom doporucit... pristup a vse okolo vice nez vynikajici. a k tomu byly schopni opravit i to co jsme tu na foru resily mnohokrat tim chci rict kolisani otacek.... takze dobry mno... vsechno spravily a ani nepotrebovaly poradit... vse vedely... jen se podivaly a bylo.. vim ze sem moc nadsen... ale fakt konecne sem videl ze na tom se neco poradnyho udelalo... a uprimne takovych nadavek na predchozi servis sem slysel... fakt mi toho na aute zkurwily hodne.. a v zabrehu mi toho co nejvic opravily.... ted byla prvni vlna... a pristi tyden tam pojedu jeste jednou aby jsme dodelaly to co jsme nacaly.. coz zbyva silentblok na motoru co nemeli skladem a vlnovec, a pri tom priapade mi budou preskladavat cely cumak ktery nejaky frajer slozil uplne na picu... chladice nejsou usazeny nic neni tam kde ma byt tak to pujde cely dolu a k tomu se i vycisti chladice a vysajou.

Konecne sem byl u odborniku... a jejich ceny? uplne smesne oproti tomu co me to stalo... Na to ze skvely autor. peugeot chce 8set na hodku a oni ani ne polovinu tak je to mazec... Proste jenom samy +++++++

Jeste raz dekuji P607Olda...

:aut:aut:aut:aut:aut

Odesláno

to Chepp: tak blahopreji, vybrat si servis je fakt umeni, ja jsem taky rad, ze jsem nasel servis, ktery mi zatim vyhovuje ...

jeste dlouho z toho spat nebudes :)

Odesláno

servis zmrdu...

mam doma zadni dil vyfuku, kdybys chtel, cenovka je, nevim, kolik za nej b udes chtit dat, tolik das :)

jo pockej, ty mas naftu, tak to nic

[upravil dne 3/12/2009 Scratch]

Odesláno

jj dneska si servis nevyberem, ale ponauceni mam v olomouci zadny servis.... ani autorizovany peugeot nebyl schopen, spise neschopen...

uz mam nove zazemi... a sem opravdu nadsen jeste dnes :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...