MJSytic Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Včera byl u mě Ferry a při jeho odjezdu jsem si všimnul, že mu světla na jeho 406 kreslí trochu jinak, než na mojí Přikládám obrázek, jak to svítí mě. Vzhledem k tomu, že na fotce to trochu splívá, dokreslil jsem tam i to, jak vypadá hranice \"světlo/tma\" u každého světlometu (kupodivu je to u obou jiné) Ty oranžové čáry by měly značit jak zhruba vypadá rozložení světla na vozovce. S tím, že pravý světlomet opravdu kreslí takové obrácené \"C\" a navíc uprostřed se tvoří trošku stín (je tam menší intenzita světla). Mám auto po bouračce, takže světla nejsou úplně ve váze, ale byl jsem s tím loni na TK a dokonce i 2x na regloskopu (seřízení po opravě motorků) a vše je údajně v pořádku. Mohli by jste prosím kdyžtak udělat taky pár fotek, jak ty světla kreslí vám??? [upravil dne 19.11.09 MJSytic] Citovat
Guest servisman Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 sice foto nemám ale včera jsem byl na STK,takže světla seřízeny . tak to mám skoro jak u tebe.Taky se mi to občas nezdá .Jinak ten zub na pravým mám taky Nemá Ferry ve světlech něco jiné?? Já jsem třeba měl jednu H7 a ta mne svítila drobet pootočená světlo nešlo seřídit Citovat
urdemala Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 já dostal před půlrokem taky nový světla (po bouračce) a svítily úplně stejně debilně, jako ty co tam byly před tim. mezitím mě potkala ještě jedna srážka :-(, takže o víkendu se zase asi pokochám. jinak takový ty zuby tam mam taky, to bude asi normální.. přitom světla na 406 vypadaj moc hezky, nevim, proč musí svítit jako svíčka v hrnku Citovat
MJSytic Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 Tak to jste mě trochu uklidnili:) Uvidíme, co napíšou případně ostatní Citovat
Guest servisman Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 tu je foto ale je to foceno ted je světlo ale aspoň něco je vidět Citovat
MJSytic Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 Hmm, tak to je úplně stejný Moc díky Citovat
Guest servisman Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 od pátku mám noční tak bych pak mohl hodit i foto v noci za tmy pokud nezapomenu Citovat
lubokpz Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 u mna rovnako ako u teba, len som lavý svetlomet malinko nastavil smerom doprava a tak sa mi podarilo ten tien v prostriedku eliminovat Citovat
MJSytic Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 Hmm, zajímavé Ale když to pousunu do prava, tak se mi to zase rozhodí vůči regloskopu (do strany), jak mi to nastavili na STK, ne? Citovat
Ferry Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 zde porovnani zarovky H7 a xenony H7 na mym aute Citovat
MJSytic Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 To jsou starý fotky. Včera ti to svítilo jinak Nebo jsem měl halušky :aut Citovat
Ferry Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 no tohle jsou fotky hned po montazi pred 2 roky, je pravda ze jsem mezitim mel ty vybojky venku, budu na to teda muset mrknout mno stejne az se ti podari dostat se k tem svetlum, zkusim to vybrouseni + montaz cocky a bi-xenonu to pak bude kreslit 1+ Citovat
MJSytic Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 Pozor, já to nemyslel tak, že by ti to kreslilo špatně to vůbec. Jen jsem si všimnul, že ti to kreslí jinak než mě. Že to levý světlo nemá takový tvar _/ ale to pravý zase jo. Tak proto jsem nad tím začal bádat. A vzhledem k tomu, že mám ty světla měněný, tak jsme si myslel, jestli tam nemám nějaký problém. Ale když to tak vidím, tak to mám OK. JJ, světla jsou pořád na regálu. Večer jsem na to koukal a mohl jsem ti je klidně dát. Dosáhnu tam Citovat
Ferry Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 tak nekdy pristi tyden pojedu jeste k Davidovi udelat mu to sekvencni stahovani ke spolujezdci, tak se zastavim i u tebe Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Tady máš moje, jinak je to uplně normální, kritizovali to i v testech a už i několikrát se to tu probíralo, stará Š105 svítila líp, jo ty fotky jsou z mobilu takže nic moc, a ta stěna taky není asi uplně rovná, ale pro porovnání to asi stačí Citovat
MJSytic Odesláno 20. listopad 2009 Autor Odesláno 20. listopad 2009 Radku, super. díky moc:super Jednalo se mi halvně o to, jestli náhodou nemám s těma světlama něco špatně (jsou z druhý ruky a člověk nikdy neví, čím si prošly). Co se svítivosti týká, tak by to mohlo být určitě lepší, ale zase až tak špatný to není. Vím, že např. starší Passati svítí o hodně hůř [upravil dne 20.11.09 MJSytic] Citovat
Guest servisman Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 jí když to porovnal s dcerou s její felicií tak ta kreslí suprově oproti mojím světlům Citovat
lubokpz Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Původně zaslal: MJSytic Hmm, zajímavé Ale když to pousunu do prava, tak se mi to zase rozhodí vůči regloskopu (do strany), jak mi to nastavili na STK, ne? no ono to moc netreba a na stk sa chdí každé dva roky:o a tým, že to je malinko vpravo to nevadí oprotiidúcim a ty máš lepšie osvetlenú časť cesty kde sú výtlky na ceste, cyklisti a prípadne chodci [upravil dne 20/11/09 Ferry] Citovat
MJSytic Odesláno 20. listopad 2009 Autor Odesláno 20. listopad 2009 lubokpz: Hmm, to máš pravdu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.