Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak vám \"kreslí\" světla na 406 old?

Recommended Posts

Odesláno

Včera byl u mě Ferry a při jeho odjezdu jsem si všimnul, že mu světla na jeho 406 kreslí trochu jinak, než na mojí:myslim

Přikládám obrázek, jak to svítí mě. Vzhledem k tomu, že na fotce to trochu splívá, dokreslil jsem tam i to, jak vypadá hranice \"světlo/tma\" u každého světlometu (kupodivu je to u obou jiné:nevim) Ty oranžové čáry by měly značit jak zhruba vypadá rozložení světla na vozovce. S tím, že pravý světlomet opravdu kreslí takové obrácené \"C\" a navíc uprostřed se tvoří trošku stín (je tam menší intenzita světla). Mám auto po bouračce, takže světla nejsou úplně ve váze, ale byl jsem s tím loni na TK a dokonce i 2x na regloskopu (seřízení po opravě motorků) a vše je údajně v pořádku.

Mohli by jste prosím kdyžtak udělat taky pár fotek, jak ty světla kreslí vám???

[upravil dne 19.11.09 MJSytic]

post-0-14109611010333_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

sice foto nemám ale včera jsem byl na STK,takže světla seřízeny . tak to mám skoro jak u tebe.Taky se mi to občas nezdá .Jinak ten zub na pravým mám taky

Nemá Ferry ve světlech něco jiné?? Já jsem třeba měl jednu H7 a ta mne svítila drobet pootočená světlo nešlo seřídit

Odesláno

já dostal před půlrokem taky nový světla (po bouračce) a svítily úplně stejně debilně, jako ty co tam byly před tim. mezitím mě potkala ještě jedna srážka :-(, takže o víkendu se zase asi pokochám. jinak takový ty zuby tam mam taky, to bude asi normální.. přitom světla na 406 vypadaj moc hezky, nevim, proč musí svítit jako svíčka v hrnku

Guest servisman
Odesláno

tu je foto ale je to foceno ted je světlo ale aspoň něco je vidět

Guest servisman
Odesláno

od pátku mám noční tak bych pak mohl hodit i foto v noci za tmy pokud nezapomenu

Odesláno

Hmm, zajímavé:myslim Ale když to pousunu do prava, tak se mi to zase rozhodí vůči regloskopu (do strany), jak mi to nastavili na STK, ne?

Odesláno

no tohle jsou fotky hned po montazi pred 2 roky, je pravda ze jsem mezitim mel ty vybojky venku, budu na to teda muset mrknout ;) mno stejne az se ti podari dostat se k tem svetlum, zkusim to vybrouseni + montaz cocky a bi-xenonu :D to pak bude kreslit 1+ ;)

Odesláno

Pozor, já to nemyslel tak, že by ti to kreslilo špatně to vůbec. Jen jsem si všimnul, že ti to kreslí jinak než mě. Že to levý světlo nemá takový tvar _/ ale to pravý zase jo. Tak proto jsem nad tím začal bádat. A vzhledem k tomu, že mám ty světla měněný, tak jsme si myslel, jestli tam nemám nějaký problém. Ale když to tak vidím, tak to mám OK.

JJ, světla jsou pořád na regálu. Večer jsem na to koukal a mohl jsem ti je klidně dát. Dosáhnu tam ;)

Odesláno

tak nekdy pristi tyden ;) pojedu jeste k Davidovi udelat mu to sekvencni stahovani ke spolujezdci, tak se zastavim i u tebe

Odesláno

Tady máš moje, jinak je to uplně normální, kritizovali to i v testech a už i několikrát se to tu probíralo, stará Š105 svítila líp, jo ty fotky jsou z mobilu takže nic moc, a ta stěna taky není asi uplně rovná, ale pro porovnání to asi stačí

post-0-14109611015823_thumb.jpg

Odesláno

Radku, super. díky moc:super

Jednalo se mi halvně o to, jestli náhodou nemám s těma světlama něco špatně (jsou z druhý ruky a člověk nikdy neví, čím si prošly). Co se svítivosti týká, tak by to mohlo být určitě lepší, ale zase až tak špatný to není. Vím, že např. starší Passati svítí o hodně hůř;)

[upravil dne 20.11.09 MJSytic]

Guest servisman
Odesláno

jí když to porovnal s dcerou s její felicií tak ta kreslí suprově oproti mojím světlům

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Hmm, zajímavé:myslim Ale když to pousunu do prava, tak se mi to zase rozhodí vůči regloskopu (do strany), jak mi to nastavili na STK, ne?

no ono to moc netreba a na stk sa chdí každé dva roky:o a tým, že to je malinko vpravo to nevadí oprotiidúcim :myslim a ty máš lepšie osvetlenú časť cesty kde sú výtlky na ceste, cyklisti a prípadne chodci

[upravil dne 20/11/09 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...