Vvitty Odesláno 15. prosinec 2009 Autor Odesláno 15. prosinec 2009 ty vanocni jsme delali jen jako vanocni edici, v eshopu budou tusim vanilka, broskev, cena kolem 50.- jestli trvas na te vanocni, tak Ti poslu muj Citovat
Šalda Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 voní mě moc ta vánoční, ale klidně si počkám i na vanilku:D Tvoji po tobě nemůžu chtít, byl to přece vánoční dárek:D A jaká je to vlastně vůně?? Nějak nemůžu přijít na to nemůžu přijít:aut Citovat
peugeot09 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Vánoční voňavka? O tom mi nikdo nic neřekl, nikdy jsem nic takového neviděl. Můj modrý stromeček s vůní čerstvé záchodové mísy už pomalu vyčichá. Vanilku nebo broskev bych taky upotřebil :) Citovat
Šalda Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 bylo to jen pro řádný členy, seš řádnej člen?? Citovat
Medvěd Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Kdybys byl řádným (platícím) členem, asi bys jí na srazu dostal (pokud jsi a nevyzvedl sis jí, pak Ti přijde kurýrem). Citovat
Neon Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Původně zaslal: Šalda Jen jsem se chtěl zeptat na ty voňavky do auta s logem clubu, voní to naprosto úžasně, plánujete že je dáte do e-shopu?? Nebo je jejich cena vysoká?? Myslim, že nějaký zbyly (asi 2) měl by je mít Vvitty z toho, co jsem mu dával na Vánočním (ale ruku do ohně za to nedám). Cena bude kolem 50,- pro řády ... Jinak bude v E-shopu cca 90ks Vanilka a cca 90ks Broskev Citovat
MatrixChose Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Fuj broskev, udělejte kokos Citovat
Vvitty Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 v eshopu se objevi behem par dni, jen je nafotim a poprosim Kurtika, aby je tam nahazel. Matrix: pozde uz jsou hotove, braly se proto aby jsme splnili minimalni odberove mnozstvi, jinak to byla limitovana edice, po jejim doprodani dalsi nebudou. Duvodem je minimalni mnozstvi 500ks, ktere ma smysl jen pokud se vetsina pouzije hned, napr. jako darek. Napresrok vymyslime neco jineho, tak treba pristi vedeni toto muze zopakovat, kdyz se budou clenum libit. Salda: vune je \"vanocni mix\" ) [upravil dne 16.12.09 Vvitty] Citovat
Šalda Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 děkuji za odpověď, i když pořád nevím tu vůni, vánoční mix mě nic neříká Ale voní to vážně moc pěkně, byla to dobrá volba:super Citovat
Vvitty Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 me taky ne, ale je to oficialni oznaceni od dodavatele asi neco jako v restauraci tajemstvi sefkuchare nebo tak :D Citovat
Bazus Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Tak si to dnes frčím z nákupu, když najednou rup! a upadnul střední díl výfuku. Naši \"spoluobčané\" z toho měli zážitek.Byl jsem pěkně vytočený.Dojel jsem domů, otevřu schránku a tam obálka s přáním hezkých vánoc od Peugeot - clubu.Byla to taková pěkná tečka za mým dnešním programem.Ale vážně.Děkuji za dáreček, potěší to moc. Citovat
chechet Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 triko Colormix cerveno-cerne je paradni! dostanu ho od Jeziska! Citovat
gedu Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 pre mňa má ježiško to modro černé a je :super:super Citovat
Vvitty Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 tak ted by me jen zajimalo, ktere z tech cisel uctu patri jeziskovi :D hezke svatky! Citovat
jarda12 Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 chtel jsem se zeptat kdy budou nejake ty klicenky ??? Citovat
Kurt Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Klíčenky v e-shopu jsou. Ty nestačí? Citovat
Vvitty Odesláno 29. prosinec 2009 Autor Odesláno 29. prosinec 2009 jarda12: jestli myslis ty snurky s webovkou, tak ty jsou zatim pribalovany jako darek pri vetsich nakupech, a proto jeste nepribyly jako samostatna polozka do eshopu. Citovat
Šalda Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Ty klíčenky by mohli být aji v modré barvě, ta červená mě moc nebere:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.