Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Kdyby to aspoň nebylo tak divný chování. Ale takhle to při zařazení zpátečky občas napíše chybu, občas ne. Ale nejde nikdy :D Na BSI je přímo pro asistenta?

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
:D:DNevim co to je za konektor na tej fotce ale ta pojistkovka je jasná...
Odesláno

Áno je to konektor káblového zväzku ku CD meniču ale ten neriešte to foto som robil ešte za iným účelom. Tá čierna škatuľka to je tá poistková skrinka.

Marcel ako už vieš ja ťažné nemám origo a tak tam mám aj inú krabičku ale origo ťažné môže byť zapojené do tej na tom mojom obrázku.

Odesláno

Já jsem na to schéma koukal a přijde mi, že parkovací asistent nemá samostatnou pojistku v PSF2 (rozvodná jednotka v zavazadlovém prostoru). Tam jsou jen pojistky pro:

- motorek zadního stěrače (F1 - 15A)

- motorek uzamykání uzávěru pal. nádrže (F2 - 15A)

- zásuvka 12V vzadu (F3 - 15A)

- počítač aditivování paliva (F4 - 15A)

- vyhřívané zadní okno (F5 - 40A)

Alespoň pokud máš BSI COMM 2003, je to takhle. Pro novější BSI to přes PSF2 nejde vůbec a je to napojené rovnou na pojistku F12 v BSI1 (pod volantem).

Takže pokud používá pojistku společně s jiným zařízením (ale nepodařilo se mi najít jakou), nefungovalo by i něco dalšího. :myslim Já s tím také válčím už zhruba dva týdny, ale zatím jsem se bohužel ničeho nedobral. Na pondělí jsem objednaný v servisu a uvidíme co řekne dia. Ale já mám tu \"výhodu\", že mi tam chybová hláška skáče rovnou po nastartování a teď už pořád, takže dia by něco ukázat měla...

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Nevim jestli mám comm2003. Jak to zjistim? je to rv.2005 ale v SB jsem zadával že mám com2003 a vyjelo mi schema co jsem dával nahoře

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Děkuji ti :super jinak jsem hledal dál a mám další poznatek. Napájení pro asistent vystupuje z pinu 2 a 11 a mělo by to jít do té pojistkovky v zadu na pin 4 u konektoru 10v GR . Podle schemata pojistkovky jsem našel ten pin 4 a tam to vypadá že je to společná pojistka (F2) s nějakym tim čidlem víčka nádrže.. Vim že je to kravina ale nemohlo se to něja stát když mi Straki vypínal regenerace filtru? Je pravda že od tej doby to nejde vůbec. Samozdřejmně nechci na nikho házet vinu!! pouze konstatuju muj problém a příznaky kdy jak a co :super

[upravil dne 15/3/13 19:41 od Chozeluizskuner]

[upravil dne 15/3/13 19:45 od Chozeluizskuner]

Odesláno

Dnes dopoledne jsem byl v servisu na diagnostice. Výsledek je, že levé vnější a pravé vnitřní čidlo jsou vadné. Speciálně jsem se ptal na to, jestli to nemůže být kabelovým svazkem, ale říkali mi, že měli náhradní senzor a zkoušeli to prohazovat a opravdu to vypadá na senzory... Paradoxní ale je, že když jsem to přivezl domů, začalo všechno zase fungovat. Otázkou je na jak dlouho. Takže senzory nechám vyměnit a uvidí se. Každopádně ty původní budu chtít zpátky.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak dej vědět jak jsi dopadl :) Když se kouknu kolik stojí jeden senzor tak mám husinu :D to radši prvně vyměnim všechny dráty a pak budu vyměnovat čidla

Odesláno

Určitě dám vědět. Čidlo stojí 2349,- (se slevou 30% na stáří auta 1644,-). Je to docela raketa, ale např. kabelový svazek stojí 3582,-, takže také žádná láce.:( Doufám, že je to opravdu ono a bude zase klid.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím 407čkáři, chci Vás poprosit o radu, kde a co přesně v dia nastavit, aby parkovací senzory pípaly přes rádio a repráky tak aby se to vždy ozývalo ze strany kde je překážka. Mám RT5. Nejdříve se to ozývalo potichu někde z pod volantu, pak jsme změnili nastavení teď to jde někde z palubovky celkem hlasitě, ale pořád to není z repráků. Poradíte???

[upravil dne 3/4/13 22:17 od Jered]

Odesláno

Jo kluci ja mel vcera zazitek. Vecer jdu pred barak na kourovku a co to neslysim. Nejaky zvuk mezi autama. Rikal jsem si nejaky zvire ochcava kola.

Jdu se tam mrknout a pod mojim pazoutem lezel mladas a uz tam kostil moje cidla z narazniku. No ja mu dal nakladacku, ze mohl byt rad ze se jeste hejbal.

Pak klasika, policajti a skoro dalsi nakladacka. Policajt rikal, ze je to takova mistni celebrita co se zivi rozkradackama prevazne na zakazku. Tak ze bacha na fetaky a cidla radsi pridelat na pevno!!!

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Osobně bych ho přejel a dělal že sem o něm nevěděl :D To je drzost!

Odesláno

Dnes jsou to 3 týdny, co jsem byl v Plzni v IC-Westu na diagnostice a nové senzory stále nemám.:( Minulé úterý jsem tam volal a prý jsou v lakovně a až budou připravené, ozvou se mi... Zřejmě to tam nanášejí špendlíkem, že jim to tak dlouho trvá. :grr Nicméně pozoruhodné je, že jak se teď oteplilo, začalo to zase fungovat. Jsem zvědavý, co to bude dělat ráno, až bude zima, jestli to zase vyhodí chybu nebo ne.:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...