Guest Chozeluizskuner Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Kdyby to aspoň nebylo tak divný chování. Ale takhle to při zařazení zpátečky občas napíše chybu, občas ne. Ale nejde nikdy Na BSI je přímo pro asistenta? Citovat
Marcel00 Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 jaaaj do kelu... som bol v tom ze sme vo vlakne o taznom zariadeni... sory beriem spat Citovat
Marcel00 Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 to co sem dal judes neni nahodou na tazne? preto ma to zmiatlo... Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 :DNevim co to je za konektor na tej fotce ale ta pojistkovka je jasná... Citovat
Brizan Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 jestli se nepletu tak to je konektor k CD Changeru. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Ten je na druhej straně a měl by bejt modej Citovat
Judes Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Áno je to konektor káblového zväzku ku CD meniču ale ten neriešte to foto som robil ešte za iným účelom. Tá čierna škatuľka to je tá poistková skrinka. Marcel ako už vieš ja ťažné nemám origo a tak tam mám aj inú krabičku ale origo ťažné môže byť zapojené do tej na tom mojom obrázku. Citovat
Mike407 Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Já jsem na to schéma koukal a přijde mi, že parkovací asistent nemá samostatnou pojistku v PSF2 (rozvodná jednotka v zavazadlovém prostoru). Tam jsou jen pojistky pro: - motorek zadního stěrače (F1 - 15A) - motorek uzamykání uzávěru pal. nádrže (F2 - 15A) - zásuvka 12V vzadu (F3 - 15A) - počítač aditivování paliva (F4 - 15A) - vyhřívané zadní okno (F5 - 40A) Alespoň pokud máš BSI COMM 2003, je to takhle. Pro novější BSI to přes PSF2 nejde vůbec a je to napojené rovnou na pojistku F12 v BSI1 (pod volantem). Takže pokud používá pojistku společně s jiným zařízením (ale nepodařilo se mi najít jakou), nefungovalo by i něco dalšího. Já s tím také válčím už zhruba dva týdny, ale zatím jsem se bohužel ničeho nedobral. Na pondělí jsem objednaný v servisu a uvidíme co řekne dia. Ale já mám tu \"výhodu\", že mi tam chybová hláška skáče rovnou po nastartování a teď už pořád, takže dia by něco ukázat měla... Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Nevim jestli mám comm2003. Jak to zjistim? je to rv.2005 ale v SB jsem zadával že mám com2003 a vyjelo mi schema co jsem dával nahoře Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Děkuji ti jinak jsem hledal dál a mám další poznatek. Napájení pro asistent vystupuje z pinu 2 a 11 a mělo by to jít do té pojistkovky v zadu na pin 4 u konektoru 10v GR . Podle schemata pojistkovky jsem našel ten pin 4 a tam to vypadá že je to společná pojistka (F2) s nějakym tim čidlem víčka nádrže.. Vim že je to kravina ale nemohlo se to něja stát když mi Straki vypínal regenerace filtru? Je pravda že od tej doby to nejde vůbec. Samozdřejmně nechci na nikho házet vinu!! pouze konstatuju muj problém a příznaky kdy jak a co [upravil dne 15/3/13 19:41 od Chozeluizskuner] [upravil dne 15/3/13 19:45 od Chozeluizskuner] Citovat
Mike407 Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Dnes dopoledne jsem byl v servisu na diagnostice. Výsledek je, že levé vnější a pravé vnitřní čidlo jsou vadné. Speciálně jsem se ptal na to, jestli to nemůže být kabelovým svazkem, ale říkali mi, že měli náhradní senzor a zkoušeli to prohazovat a opravdu to vypadá na senzory... Paradoxní ale je, že když jsem to přivezl domů, začalo všechno zase fungovat. Otázkou je na jak dlouho. Takže senzory nechám vyměnit a uvidí se. Každopádně ty původní budu chtít zpátky. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Tak dej vědět jak jsi dopadl Když se kouknu kolik stojí jeden senzor tak mám husinu to radši prvně vyměnim všechny dráty a pak budu vyměnovat čidla Citovat
Mike407 Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Určitě dám vědět. Čidlo stojí 2349,- (se slevou 30% na stáří auta 1644,-). Je to docela raketa, ale např. kabelový svazek stojí 3582,-, takže také žádná láce. Doufám, že je to opravdu ono a bude zase klid. Citovat
Jered Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Zdravím 407čkáři, chci Vás poprosit o radu, kde a co přesně v dia nastavit, aby parkovací senzory pípaly přes rádio a repráky tak aby se to vždy ozývalo ze strany kde je překážka. Mám RT5. Nejdříve se to ozývalo potichu někde z pod volantu, pak jsme změnili nastavení teď to jde někde z palubovky celkem hlasitě, ale pořád to není z repráků. Poradíte??? [upravil dne 3/4/13 22:17 od Jered] Citovat
Lada78 Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Jo kluci ja mel vcera zazitek. Vecer jdu pred barak na kourovku a co to neslysim. Nejaky zvuk mezi autama. Rikal jsem si nejaky zvire ochcava kola. Jdu se tam mrknout a pod mojim pazoutem lezel mladas a uz tam kostil moje cidla z narazniku. No ja mu dal nakladacku, ze mohl byt rad ze se jeste hejbal. Pak klasika, policajti a skoro dalsi nakladacka. Policajt rikal, ze je to takova mistni celebrita co se zivi rozkradackama prevazne na zakazku. Tak ze bacha na fetaky a cidla radsi pridelat na pevno!!! Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Osobně bych ho přejel a dělal že sem o něm nevěděl To je drzost! Citovat
Judes Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Senzory dorobíš napevno a potom ti ukradne celý nárazník . Citovat
chuck11 Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Tak tak přejet a v klidu říct senzory nefungovaly jak do nich štoural:D Citovat
Mike407 Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 Dnes jsou to 3 týdny, co jsem byl v Plzni v IC-Westu na diagnostice a nové senzory stále nemám. Minulé úterý jsem tam volal a prý jsou v lakovně a až budou připravené, ozvou se mi... Zřejmě to tam nanášejí špendlíkem, že jim to tak dlouho trvá. Nicméně pozoruhodné je, že jak se teď oteplilo, začalo to zase fungovat. Jsem zvědavý, co to bude dělat ráno, až bude zima, jestli to zase vyhodí chybu nebo ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.