Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Môj cukríček 3,0 V6 coupé Pininfarina

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: wojtěch

Ten přední nárazník jsi upravoval z origo nebo ten je tak kupovaný. chtěl bych něco podobného na moji 307 ale co se normal prodávají se mi nelíbí

je to originál z plastu

Odesláno

Jo tak to je pěkně udělané Coupé. :):super Jediné, co mi tam trochu nesedí, je ta prohnutá stříbrná lišta v předním nárazníku, v kombinaci s tou rovnou pod ní. Osobně bych asi buď prohnul obě, nebo nechal obě rovné. Ale celkově paráda. :)

Odesláno

Pekne...aj ked sa mi nepacia tie neoriginalne narazniky a prahy.

A mne osobne ku stastiu chyba v tomto aute koza.

Ale inak chvalim...najma kola.

Odesláno

mě se prostě líbí ty jemné niance mezi našimy jazyky :)

Jinak moc pěkné auto a v kombinaci s touto barvou mě neorigo nárazníky nijak nedráždí :super

Odesláno

ďakujem pekne za komentare. Este budu nejake tie mensie upravy, chcel by som kozu dnu aby to bola dokonala full vybava :)

A hlavne idem v stredu dat nanu nove letne pneu, lebo v zime nebudem jazdit s cukrikom, tak nahodim nove letne pneu 225/45/R18 a asi MATADOR HECTORA II sa mi celkom pozdava cena/kvalita... alebo GOODYEAR ale to uz velke palky su.

A KOZY :D :D :D bude vsetko hehe len zima je teraz na take fotky hehe

Odesláno

NiKi406 tie kola su 17 abo 18 ? ja mam goodyear 225/40/18 a elektrony mam tiez take ako ty ale v prevedeni Titan 18 palcove

fotene mobilom kedze nemam pri ruke fotak

fo3uyet2.jpg

[upravil dne 16/11/09 Tomazy]

Odesláno

Proč ne Matador, vždyť se to dělá ve stejný fabrice jako continental, ale za jinou cenu :super, měl jsem je na MI16x4 a byly vážně dobrý

maximálně je to rok starej typ, ale to může být jedno, to je jako kdybys koupil continentály loňskej model ;)

Odesláno

Pretoze tak ako nejde nafta do coupe tak na neho nejde ani Matador :D

Na sedan to je jedno :P

PS: A hlavne ked to je \"cukricek\" :roker

[upravil dne 16.11.2009 Y2K]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...