Guest marjon1 Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Iilf95n0t4g http://www.youtube.com/watch?v=mPvq8gHH2rM vedel by mi niekto poradit co moze byt pricinou takychto kaslavych studenych startov na mojej xsare. riesil som tento problem aj na inych forach,ale zatial neuspesne.v lete ziaden problem,teraz sa ochladilo a je to cim dalej tym horsie.video je z minuleho roka. pripomeniem ze: filtre vymenene,zhavice v poriadku,trisky nastavene dopredu dakujem za kazdu radu alebo postreh Citovat
xmichaelox Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 SYTIC je holt bud uvolneny, alebo nefunkcny......... Citovat
Guest marjon1 Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 sytic je pravdepodobne automaticky,ale kde ho hladat ,popripade ako zistit ze je na nom nieco KO? ventili neboli kontrolovane,tie su asi samonastavovacie,ale radia mi to viaceri spolu s kontrolou kompresie vo valcoch,ale podla mojho laickeho usudku ak by s nimi bolo nieco v neporiadku a aj s tou kompresiou ,prejavovala by sa ta vada nielen pri studenych startoch za chladneho pocasia ale asi pri kazdom studenom starte...... Citovat
oddie Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Nejsou samonastavovací, a ten úsudek máš absolutně špatný. Tak začni od té kontroly. Citovat
Fusion Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Oddie, prosimtě když při/po startu je z výfuku takovej divnej smrad spáleniny tak to může být nespálená/špatně spálená nafta vytlačená výf. ventilama do výfuku? Zjistil sem, že sací ventily mají o něco málo větší vůli (což by asi nevadilo) ale výfuky mají všechny 4 nulovou vůli. marjon: mrkni sem na ty vůle. Je to práce pro amatéra tak na necelou hodinu, jenom by bylo dobrý vyměnit těsnění víka. [upravil dne 12/11/2009 Fusion] Citovat
Guest marjon1 Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 to tesnenie bolo menene v lete,lebo netesnilo a na ventily som vtedy nemyslel,ale dakujem za tip,len mi stale nie je jasne preco to ma suvis s tym chladnym pocasim........ Citovat
Fusion Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Ventily jsou pootevřený > válce nemají správnej tlak > blbě se startuje To těsnění budeš muset koupit znovu, psal sem to proto, protože když se dá nový, \"připeče\" se a ztvrdne, takže kdybys teď víko sundal a nasadil se starým těsněním tak to bude pravděpodobně prolínat. Citovat
Boronta Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Dým po startu (nejvíc v chladnu a vlhku) jsem považoval za pouhou vodní páru. Jsem zvyklý na staré stroje a karbon. HDi mám měsíc. Citovat
oddie Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Divnej smrad spáleniny - nevím, co máš na mysli. Pokud bylo těsnění víka ventilů měněné v létě, ztvrdlé nebude. Souvislost s chladným počasím to má takovou, že se s nižší teplotou vůle zmenšují, takže když je to při 10° natěsno, při 0° už může malinko nedovírat a kompresní tlak se tím snižuje. Citovat
Boronta Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Píše-li Fusion o smradu z výfuku, a ne o barvě dýmu (bílý atd.), připadá mi to jako ta studená pára. Za info o ventilové vůli jsem rád. A recyklované těsnění pod víkem jsem u Punta dával na červený olejivzdorný tmel. Jestli je to na těchto strojích jinak, tak se omlouvám svým nováčkovstvím. Citovat
oddie Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Boronta: pokud máš HDI, jak píšeš výše, tak toho se ventilová vůle netýká, HDI má hydroštely. V tomhle tématu je řeč o 1,9D, která je nemá. Citovat
Boronta Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Aháá, zatím jenom nevěřícně obcházím auto i diskuse. Mám těch záhadných otázek víc, jestli to nenajdu, budu Tě muset obtěžovat :-) Dík Citovat
Guest marjon1 Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 ok,skusim teda pozriet volu ventilov a ano dava to logigu,pokial je chladnejsie motorove sucasti sa stahuju,tym padom moze vznikat urcita vola ventilov a zmensuje sa kompresia ktora je potrebna na hladky chod motora. Citovat
Boronta Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Přidávám do oleje Lubrifilm, není to sice od Horsta z televize, ale dělá to dobře. Podstatu kašlání to třeba neřeší, ale na studený start pomáhá. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: Boronta Přidávám do oleje Lubrifilm, není to sice od Horsta z televize, ale dělá to dobře. Podstatu kašlání to třeba neřeší, ale na studený start pomáhá. spíš se tu propaguje aditivum VIF do nafty,doporučuju zkus jedno balení (cca 650 ml) za asi 190 kč máš na půl roku... Citovat
Boronta Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: ozzy56 Původně zaslal: Boronta Přidávám do oleje Lubrifilm, není to sice od Horsta z televize, ale dělá to dobře. Podstatu kašlání to třeba neřeší, ale na studený start pomáhá. spíš se tu propaguje aditivum VIF do nafty,doporučuju zkus jedno balení (cca 650 ml) za asi 190 kč máš na půl roku... : Dík, to aditivum si určitě dám (nevím na co předchudce jezdil, atd.) ,ale lubrikant potáhne třecí plochy, čím sníží tření a zvýši kompresi, naftové aditivum ošetří palivový okruh. Říkám něco blbě? :-) [upravil dne 13/11/09 Boronta] Citovat
21Grams Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Kolko take nastavenie ventilov stoji (1.9DT) a ako narocne je to na cas pre schopneho technika? Viem ze to treba robit pri 20stupnoch akurat:) Keby sa tu niekto nasiel kto to vie z okolia BA, TT, NR, LV, bol by som nesmierne rad:mrk Citovat
oddie Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Znamená to rozhodit rozvody a vyndat vačku. Takže nějaký čas to sežere. Čistý čas bych odhadl tak na tři hodiny, znamená to ale mít po ruce zásobu těch podložek, jinak to naskáče o jejich koupi. Nemusí to být nutně přesně při 20°, jen ten, kdo to dělá, musí vědět, jaké jsou ty vůle při jiné teplotě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.