Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co pouzivate za IM klienta  

1. 1. Co pouzivate za IM klienta

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak jen by me zajimala otazka jak jsme na tom s pouzivanim IM klientu. Sam pouzival sem doposud asi 5 uctu.. uz me to nebavi.. pouzivat tedka pouze jeden.. protoze uz na to nemam nervy, tak by mne zajimalo jak na tom tato komunita s pouzivanosti.. Vim ze to nema co do aut, ale preci toto je jen takova blbustka.. pro me celkem zajimava.

Dekuji vsem za nazory k IM a za hlasovani.

Odesláno

Všechny tyhle věcičky mi celkem va (vždycky jsem se zapomněl hodit do online stavu a lidi otravovali, když já potřeboval makat :D), ale občas potřebuju, tak na chvíli nainstaluju ICQ, nebo SKYPE (podle lidí) a myslim, že v průzkumu vyhraje ICQ;)

Odesláno

MSN. ICQ jsem opustil před lety, protože v té době bylo jedna velká bezpečnostní díra, haprovaly jim servery a navíc jsem tam měl moc kontaktů a furt mi nedali pokoj. :D MSN je spolehlivější a uživatelsky příjemnější.

Odesláno

Já už to radši nepoužívám, protože kdykoliv jsem se hodil online, tak mi vyskákalo 30 oken a mě fakt neba to číst, zvlášť když ti lidi nic nepotřebujou a jenom se nudí.

Odesláno

Ja používam ICQ, ale len keď potrebujem s niekym viesť súvislý rozhovor ( zadara :D ) o niečom čo nepočká alebo nedokážem sám vyriešiť :papa

Inak na iPhone používam Beejive, ktorý zgrupuje viacerých klientov ...

Odesláno

Doma QIP, na telefonu taky QIP. Jinak QIP má taky vlastní protokol, kdyžtak dolly1010@qip.ru ;)

Samozřejmě že hlavně používám (na QIPu) ICQ. Lepší by byl asi Windows Live Messenger ale ten moc lidí nemá. Škoda...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...