Otan Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Jenže, ta se rozpíná a může výfuk rozervat..:myslim Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 tak nemuzes tam toho narvat tubu Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Původně zaslal: Otan Jenže, ta se rozpíná a může výfuk rozervat..:myslim OT: To je sice pravda, ale Scratch určitě myslel narvat mu tam celou tu tubu, ne ji tam foukat. Třeba u jeho výfuku by se to dalo udělat si myslím a dokonce u obou. :D:D:aut:aut:aut Citovat
Ajdamek Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Docela dobře funguje silikonovej sprej, pěkně tim postříkat okna a kliky, nebo taky neuškodí přilepit vteřiňákem vzkaz na čelní sklo Citovat
Otan Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Tak když ne tubu, tak ji:potleskž držím hubu. Citovat
Haryk Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 sousedovi parkoval rybář ve vysoký trávě,chtěl mu rozbí okno,ale nakonec mu vypustil kola a je po parkování,ublížil nikoliv autu,ale řidiči, musel si pěkně zacvičit :super [upravil dne 6/11/09 Haryk] Citovat
Qcko Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 No tak ja sa pochvalim tiez, u nas pred garazami dost casto parkuju auta, uz som si zvykol, som zhovievavy ked vidim ako je to na sidliskach... Ale jeden ma tam casto sral, ani som nemohol vliezt do garaze niekedy a jedneho dna ma dozral, idem si do garaze po auto a od stal priamo pre garazovou branou (asi 20cm od nej), tak som to nevydrzal a na zadne dvere som mu spravil ciaru nozom so sustruhu (viete si predstavit aky je tvrdy:aut) a ked sa pol hodinu neobjavoval, tak som mu obehol vsetky dvere a zadne som mu totalne vytuningoval.... pockal som na policii, nech ho vykopnu a odvtedy som ho tam nevidel:P ... a vobec ma to nesralo, nech si to da priestriekat komplet:nevim Citovat
Bo Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Toto je velmi zajimave a urcite casto debatovane tema. Kazdopadne za to nikdo nemuze vinit auticko, plechovy milacek je pouze nastrojem, nicmene pokud by se mi to melo stavat opakovane, asi bych se mozna casem neudrzel, nekde bych si sehnal stareho Moskvice a sakra....pri couvani by se mohla stat neprijemna nehoda. On ten pitomec by tam uz nikdy neparkoval. Citovat
Medvěd Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Už jsem tu kdysi psal mou metodu - do plastové lahvičky od tekutého citronu jsem přelil cca 0,2 dcl vyjetého oleje a v momentu, kdy nějaký bezmozek parkoval před průjezdem (měl jsem sklad nedaleko ROXY, což hovoří za vše) jsem mu čelní sklo jemně postříkal - myslím si, že odmastit sklo aby skrz něj mohl zase koukat určitě stálo nějaké úsilí, během něhož mohl dotyčný pouvažovat, kde mohl koho tak vytočit, že se mu stala tak ošklivá věc. Citovat
Marcel505 Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 Zajímavé názory... Asi se budu držet hesla, oko za oko... Takže příště, ať mi tam zase někdo zaparkuje, zaparkuju já za ním. Koneckonců, bude to spravedlivé, on zablokoval mě a já jeho... Se asi bude divit... Jen se ale bojím, že to bude nějakej magor, a když se magor naštve, nedopadá to dobře. Kdybych mu něco s autem udělal, ví že se má pomstít tomu co blokuje. Pak je otázka, co bych zmohl na MP s jeho RZ, že mi poškodil auto... Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 nic, nedokazal bys mu to..... ja ted nedokazal zlodeji, ktery vlezl do fantasy parku, ze znicil pozarni dvere, kteryma se dostal dovnitr. Tvrdi, ze bylo otevreno, mechanicky poskozeny to skoro nevypada a kamera tam neni.... Citovat
Otan Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Hmmm, líbí se mi od Medvěda ten olejíček, neškodný, ale asi účinný. Dobrý! :papa Citovat
Marcel505 Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 Původně zaslal: Scratch nic, nedokazal bys mu to..... ja ted nedokazal zlodeji, ktery vlezl do fantasy parku, ze znicil pozarni dvere, kteryma se dostal dovnitr. Tvrdi, ze bylo otevreno, mechanicky poskozeny to skoro nevypada a kamera tam neni.... Fantasy? Předpokládám že jsi tam byl pracovně... [upravil dne 8/11/2009 Marcel505] Citovat
MatrixArwen Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 chudáci auta akorát trpí jen kvůli tomu jaký k.k.ty mají za volantem:bacha Citovat
shwaara Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Nikdy. Přijde mi ubohý mstít se na autě, které nemá šanci se nijak bránit Citovat
Péťa Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Jééé, tak to se u nás na vsi neděje Svého času jsem častěji (tak 1x za 14 dní) parkoval přes den na vyhraženém parkovišti u základní školy, které je pořád prázdné. Ale jen do doby, než jsem přišel k autu a blokoval mě někdo jiný, i když bylo parkoviště určitě volné. Tak jsem pokorně došel do školy, vyhledal majitele auta, slušně ho požádal a on v klidu za pár minut přišel přeparkovat. Od té doby jsem tam nestál a raději si bral klíče od dvora univerzity a zajel tam, protože by se situace před základkou určitě opakovala. Citovat
destiny Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Jsem pro se pomstít na autě, ale pouze takovým způsobem, abych autu nezpůsobil škodu. Například vypuštění pneumatiky. Kdysi mne štvalo u baráku jedno auto (respektive jeho řidič stylem parkování). V práci jsem si z fólie vyplotroval patřičný text a písmenka textu jsem nechal řezacím plotrem rozřezat na malinké kousíčky, aby se samolepka nedala odtrhnout v kuse. V podstatě jsem napodobil systém ochrany proti strhnutí, jaký je použitý třeba na dálničních známkách. Tento nápis jsem mu nalepil na přední sklo. Majitel vozu měl myslím na nějakou chvíli o zábavu postaráno. Tento způsob je rychlý a tichý proti vypuštěné pneu a autu nezpůsobí žádnou škodu, jen nasere majitele a o to jde především, aby si své jednání uvědomil, když klasické vzkazy za stěračem nezabírají. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.