Přejít na obsah

Bo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Litvinov
  • Stát
    Česká republika

Bo's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Bo

    chip box recechip

    Mam koupen power box nove generace, cca GBP 100.- byla utrata na ebay. Je to znat pri rozjezdu a akceleraci, taha od spodnich otacek tak o 100-150 lepe, nez pred montazi. Montuje se na cidlo comon rail, je to takovy bypass. Ke koupi jsem se rozhodl az po peclivem prostudovani, klasicky chip tunning stoji cca 10tis Kc a to mi pripada prilis, ja jsem se svym power boxem naprosto spokojen, auto nezna kopec, nutno dodat, ze mam 2.2 hdi sedan.
  2. Bo

    prahy

    Vida, vida, takze muj mechos moc nekecal, ale s tou cenou?? Chjo, tak to budu muset rozbit prasatko.
  3. Bo

    mam 2 hmotnostný zotrvak???

    Nevim co presne shanite, ale zkuste toto : http://cgi.ebay.co.uk/PEUGEOT-607-406-807-MPV-ULYSSE-C5-Dual-Mass-Flywheel_W0QQitemZ270387504112QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item3ef459e3f0
  4. Bo

    Vadný homokineťák či ložisko?

    Kinetak poznas urcite 100% na tom, kdyz budes mit vytocena kola a auto bude v zaberu. Ozve se takove lehke cvakani, vetsinou jen pri rejdu. Tohle bude trvat par set km, mozna mene a pak jednou vyleti kulicka z loziska. To nevypada na kinetak, co popisujes.
  5. Bo

    prahy

    Mam podobne bebicko na prahu, mechanik mi navrhoval navarit nejake srouby a vytahnout, coz se mi moc nezamlouva, protoze by to pak mohlo zacit rychleji reznout, nebo ne? Jestli neni nejlepsi slusny tmel???
  6. Bo

    Ložisko zadního kola P 406

    Pokud nekdo mate ucet na ebay, toto lozisko s abs tam stoji GBP55.-, to je rozdil a stoji za zamyslenou, ne?
  7. Bo

    Spotřeba 406 2,2 HDi

    Zdravim 2.2hdi sedan, FAP, mesto cca 7l, dalnice 5 - 5,5 a fofrem
  8. Bo

    výměna filtrů a oleje

    Je urcite skvele cist, jak i pouhopouhe vymene oleje davate svym mazlickum tu pravou lasku protoze ono se to driv ci pozdeji majiteli vrati.
  9. Bo

    predni kotouce znacky SAMKO

    Sorry, myslel jsem ebay, chce to ale budto trochu anglictiny, nebo nemciny. www.ebay.co.uk, doporucuju opravdu kazdemu, protoze financni rozdil je opravdu znatelny.
  10. Toto je velmi zajimave a urcite casto debatovane tema. Kazdopadne za to nikdo nemuze vinit auticko, plechovy milacek je pouze nastrojem, nicmene pokud by se mi to melo stavat opakovane, asi bych se mozna casem neudrzel, nekde bych si sehnal stareho Moskvice a sakra....pri couvani by se mohla stat neprijemna nehoda. On ten pitomec by tam uz nikdy neparkoval.
  11. Bo

    Peugeot 406 HDI Antipollution fault

    Rovnez mi to prede dvema dny vyhazovalo Antipollution fault. Je to hlaska rikajici, ze se deje neco kolem FAP filtru. Mraky cteni a odkazu, toho je tady take dost a rovnez to pomohlo. Uz jsem si shanel wapku na poradne vycisteni a ono to dneska po 3. startovani zmizelo. Kazdopadne jako vetsina drobnych chyb hlasenych pocitacem. Take jsem se docetl, ze se to nekdy rozsviti, pokud jede motor na volnobeh, coz byl asi muj pripad.
  12. Bo

    chiptuning

    Zdravim, nejdrive si musime uvedomit rozdil mezi chip tuningem a power boxem, je to pomerne jednoduche a na netu toho jsou stovky odkazu. Kazdy motor je konstrukcne resen s rezervou a urcite tu neni nikdo kdo by po chipovani trvale zatezoval motor jak zavodnik, protoze otazka zni, na jakych silnicich a kde se da vyuzit potencial takoveho auta. Je velmi prijemne mit pod pedalem rezervicku v okamziku akcelerace. Sam jsem si koupil a namotoval Power Box, kde vyrobce udava jiste garantovane hodnoty. Nicmene muj 2.2hdi melo vykonu nazbyt i pred touto upravou. Vyzkouseno na dalnici v Nemecku, jede jako z praku, nezna kopce. Podle konzultace s dealerem a prodejcem Peugeot je chip tuning asi lepsi, protoze je implementovan primo do RJ motoru a zpracovava vice informaci, ale vysledna cena kolem 10tisic Kc mi nepripada moc prizniva. Power Box se da sehnat kolem 3tisic Kc, vysledek je znat okamzite. Necekejte vsak raketu. Podle mych zkusenosti se akcelerace mirne posunula o 100-150 otacek nize a silny turbo efekt prichazi na 2000 otacek. Kazdy ocekava asi neco jineho, ja jsem naprosto spokojen, avsak pokud bych mel 10 tisic Kc zbytecnych, rad bych to vyzkousel. Power Box pouze udajne zvysuje prisun paliva, kdezto chip tuning pracuje i s jinymi hodnotami a zvysuje tlak turba.
  13. Bo

    predni kotouce znacky SAMKO

    V okamziku, kdy jsme kupovali nasi 406, tak hazely predni kotouce pri brzdeni. Behem kratke doby jsem si sehnal na aukru originalni sadu kotoucu na cele auto, 2sady kotoucu, oblozeni, pakny, vsechno za GBP 100.- a myslim si, ze spousta dalsich veci je u nasich prodejcu v CR silne predrazene. Zadni lozisko v CR 4500.-Kc, UK GBP 55.- tak v cem je teda zakopanej pes? I kdyz si to nechate poslat kuryrni sluzbou, kazdopadne jste na priznive cene. Mimochodem, moje kotouce se po par tydnech srovnaly a tak mam v garazi schovanou sadu na pristi rok.
  14. Bo

    rosia sa mi predné svetlá

    Tak me se rosi jedno predni svetlo, dal jsem si tu praci, vyndal jej, rozdelal horkovzdusnou pistoli, opet zalepil a jeste jsem kolem dokola zalil bezbarvym silikonem. Rosi se opet a tak si rikam, co ted?
  15. Bo

    Kvapky oleja pod intercoolerom

    Konzultoval jsem tuto skutecnost s dealerem Peugeot, bylo mi receno, ze po jiste dobe nemaji urcita tesneni v motoru 100procentni vlastnosti a muze se stat, ze vzlina trochu oleje do hadice intercooleru. Mam neco podobneho, jenze motor nema temer zadnou spotrebu oleje, takze to neresim. Kdyz jsem rozebral hadici od inter. tak byla uvnitr pouze mastna, coz neni az tak hrozne a nechat generalkovat motor je asi proti logice.
×
×
  • Vytvořit...