Jarek406 Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: qmysak taky bych řekl že je to drv ventil měnil sem ho asi před měsícem a vyšel mě aj s diagnostikou na 5000:grr ale od te doby pohoda mám 406 2,2 hdi a známý říkal že mění drv ventil každé 4 roky protože ta kvalita nafty je na hovno a jak se zasere drv ventil tak auto nejede:bojim auto mě dělalo co popisujete víše tzn. blbě startuje,za jízdy chcípá,.........a samozřejmě je auto v nouzáku takto vypadá že já sem asi tak na začátku všech problému , zatím jenom nestartuju když je zima a výkon není nic moc:fnuk (zatím nechcípám za jízdy) Citovat
Jarek406 Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 a jaktože si řídící jednotka nezapisuje stavy při nepodařeným startu ? vždyt o většině akcí co se dejou na motoru rozhoduje ona o tlaku jestli je v pořádku o vstřiku kdy ma byt o teplotě kapalin a tak nebo ne ? Citovat
Cune Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Mě se hodně často stávalo, že auto blbě reagovalo na sešlápnutí plynu. Například jsem to sešlápnul až na podlahu a ono se nedělo nic. Asi až po dvou vteřinách se to rozjelo. Tohle je extrém. Většinou to nebylo tak hrozný, ale každopádně něco nebylo něco v pořádku a pořádně to jelo, jen když se tomu zrovna chtělo. O tom DRV ventilu jsem vůbec nevěděl. Možná s tim souvisí můj poznatek. Od doby, kdy jsem do nafty začal přidávat VIF, můj problém pomalu vymizel. Ne tedy úplně, ale rozhodně došlo ke zlepšení o 99%. VIF přidávám při každém tankování a dělám to tak asi poslední třičtvrtě roku. Takže teď už asi znám přinu mého problému. Mám nemocnej DRV ventil. Co myslíte? Myslíte, že je, to co píšu, možné??? Citovat
lukáš.t Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 mně to dělalo když jsem prudce přidal plyn tak auto zdechlo,vyměnil jsem drv ventil a je to ok,i lepší to startuje. Citovat
Tosho27 Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Původně zaslal: ozzy56 A jakym zpusobem si mu promlouval do te duše:D hodně vulgárně jsem mu naznačil,že ještě jednou--a padá z baráku LOL tak toto si zabil... dobre som sa pobavil :D:D opravit auto vyhrazanim ked sa daco bude kazit tiez s autickom hodim rec.. :D :D Citovat
Jarek406 Odesláno 13. prosinec 2009 Autor Odesláno 13. prosinec 2009 tak hazení řeči s mím autem vůbec nepomohlo prostě nestartuju . Postavil sem ho do servisu a ono poslouchalo na slovo žádnej problém se startem:D Tak si ho dovezu domů a stačil mu jeden den a opět netartuje když se prochladlo . Ale aspon sem zjistil jednu věc , když nestartuje tak teče vstřikovaci čerpadlo (celkem fest ) dal sem ho do tepla a ony se dírky asi zatahly či co opět startuje tak snad to jsou jen těsnení a bude stačit přetěsnit . Už sem zněho dost na nervy Citovat
Ericce Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 mám podobnej problém. při mínus teplotách nekdy špatne startuje a nekdy v pohode. minulu zimu bylo v noci mínus 20 a ja jsem nastartoval až na sedmí krát. po další nasledujíci noci jsem už nenastartoval vubec. skontroloval jsem žhaviče a v pohode. a celkove či je zima nebo leto mi to nechce nekdy zrýchlit, jen se tak planda. ale když se mu chce tak zrýchli jako střela. a taky při jízde když uberu plyn začne to s ním cukat. když jemne pridám tak v pohode. ale mužu taky naspat, že za tu dobu co auto mám jeho výkon tak nenapadne klesá no a bylo mi řečeno, že je to regulační ventil tlaku paliva tedy DRV. ale jak píšeš jarku taky jsem asi na začátku Citovat
oko1980 Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 Dnes sa to stalo aj mne. Trochu primrzlo, a auto nie a nie naštartovať. Žhaviče sú OK, ale zo skrinky žhavenia ide do nich iba 9 voltov, nemalo vy ísť do nich 12? Citovat
Ericce Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 nekdo tu psal, že měl řez na kostre žhavíciho relé. skus na to mrknut Citovat
Jarek406 Odesláno 14. prosinec 2009 Autor Odesláno 14. prosinec 2009 Původně zaslal: oko1980 Dnes sa to stalo aj mne. Trochu primrzlo, a auto nie a nie naštartovať. Žhaviče sú OK, ale zo skrinky žhavenia ide do nich iba 9 voltov, nemalo vy ísť do nich 12? 9V je asi málo mělo by tam jít zhruba 11V mě tam jde 10,8 V a v dokumentaci u žhavičů je že jsou 11 voltové. Citovat
Jarek406 Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 tak auto už mám doma po repase vstrikovacího čerpadla a zatím -4 a stratuje a nic zněho neteče :-) dokonce i tah v nízkých otáčkách se vrátil Snad uz to bude všechno vpoho a bude mi ted nějakou dobu jen sloužit . Citovat
ozzy56 Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 už tam nemáme vstřikovací čerpadla, ale vysokotlaká víš co všechno měnili při té repasi ?? Citovat
Jarek406 Odesláno 29. prosinec 2009 Autor Odesláno 29. prosinec 2009 Původně zaslal: ozzy56 už tam nemáme vstřikovací čerpadla, ale vysokotlaká víš co všechno měnili při té repasi ?? no nějak významně se vtom nevyznám tak dík za upřesnění. No při tom repasi měnili hřídel nějaky pistky či ventily to přesne nevím a cely to přetěsnili (no celkem šupa za ten repas) ale snad už to bude v pořádku , ale kde to dělali to nevím poslali to někam do prahy a zpátky přišlo opraveny čerpadlo a vyměněny původní díly. Předtím sem měl 106 sice benzín ale motorem žádnej problém tak snad si to ted ta 406 nevybere protože jinak sem spokojenej jak s pohodlím, jízdou a ten kufr jen to čerpadlo:grr. kdyby nezlobylo Citovat
Hauke Ivo Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Máme problém, studený nestartujeme a hned po startu máme nepravidelný chod. Čerpadlo je slyšet jako kdyby byla v háji kladka. Motor má tvrdej chod, turbo tahá až na 2.500 otáčkách a to jsem mezi sebou prohodil elektromagnetický podtlakový ventily, momentálně jezdím na plnej podtlak s natvrdo zavřeným Wastegatem. Takže kde je zakopanej pes? BTW, kde se dá dobře a celkem levně udělat repas čerpadla a vstřiků? Citovat
Pazoutak Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Bratr má taky 406 HDI a taky se mu stalo ze nastartoval treba až na podesátý a chyba byla ve špatný naftě od Tesca. Citovat
Hauke Ivo Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 já tankuju jen u OMV, takže naftou to bejt nemůže, i když je pravda že možný je všechno :-( Citovat
foxo Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 skus pridat adivivum do nafty. Nekdy to pomuze, kdyz je spatna nafta... Citovat
Hauke Ivo Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Původně zaslal: Hauke Ivo Máme problém, studený nestartujeme a hned po startu máme nepravidelný chod. Čerpadlo je slyšet jako kdyby byla v háji kladka. Motor má tvrdej chod, turbo tahá až na 2.500 otáčkách a to jsem mezi sebou prohodil elektromagnetický podtlakový ventily, momentálně jezdím na plnej podtlak s natvrdo zavřeným Wastegatem. Takže kde je zakopanej pes? BTW, kde se dá dobře a celkem levně udělat repas čerpadla a vstřiků? Nikdo nic?? Naftou to opravdu není tankuju opravdu jen OMV, zaváží jim společnost Klacska. Naftu berou každej den, takže jim tam neleží. Potřebuju opravdu pomoct. Když je nemocná přítelkyně, tak ji uložím do postele, ale z nemocnýho auta jsem na prášky... Citovat
Jarek406 Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 Kamoš taky tankuje u OMW a zatím s naftou neměl problém . Jinak je fakt že s aditivem je chod motoru tižší. Čerpadlo sem měl špatny a projevilo se to podobně jak píšeš zátah v nízkejch otáčkách se vytratil a vykon se projevil až nekdy po 2200 ot. a to někdy nešlo skoro poznat. Po repasu čerpadla vše vpořádku zatím tahne už od 1500 .Akorát se mě zdá že to víc bumbá než před tím repasem , ale jelikož v zimě sem stím ještě nejezdil tak nevím jestli je to normální [jezdím 6,8l/100] A ten nepravidelnej chod hodně přisuzovali Ventilu DRV Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.