paye Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 čau, hloupej dotaz... Potřebuju koupit nový stěrače, zima je svině... hlavně bych potřeboval vědět, co to mám za uchycení těch stěračů, abych je podle toho mohl objednat...přikládám pár fotek Citovat
Přema Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Úplně normální......u každyých stěračů máš na to redukce..... Citovat
paye Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 jsem právě koukal, že třeba Bosch mají úplně jinej systém uchycení, tak jsem v tom hledal vědu... takže řešit jenom délku? Citovat
farky Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 neoplati sa viac vymenit za 30 korun gumicky nez za 500 cele stierace? Citovat
paye Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 Původně zaslal: farky neoplati sa viac vymenit za 30 korun gumicky nez za 500 cele stierace? dík za radu, přesně na tohle jsem se neptal... Citovat
Qcko Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 A este ked mas hi-aerodynamic performance:aut Inak kup iba gumky, odrez presne na rozmer a mas:mrk A stierace maju vsetky rovnake uchytenie, ci BOSH, ci VALEO (mal som uz oba) A este jedna vec, kup si bezramienkove stierace, nedavno som ich kupil a je to luxus, oba ma stali 20 eur;) Myslim taketo: [upravil dne 3.11.2009 Qcko] Citovat
paye Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 tak u Bosch vidím třeba tohle, jako teoreticky kdybych ze svých dostal ty ,,svorky´´ tak by to tam mohlo padnout jinak jsem chtěl právě něco lepšího než kupovat gumičku, která bude za dva týdny vrzat a houby stírat... Citovat
Qcko Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 A inak ta svorka je sucastou stieraca, ty ci ju vycvakol, ale ked das dole stierac, na aute ti ma ostat len to kovove \"U\";) Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 bud je uchyt na háček nebo na rovnou planžetu , ty máš háček . jiny typ není, u každych steracu mas pak ruzně velke redukce na uchyceni. Citovat
jofo Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Ak chces mat dobre stierace tak gumycky isto nie. Prvy den dobre stieraju ale potom buchaju, vrzgaju a prestavaju dobre stierat. Mal som ich a uz nechcem. Boli to urcene na zimu nejake silikonove. Teraz mam bosch silent a maximalka. Citovat
bačus Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 já si nedávno koupil taky bezramínkové od Heyner a jsem velice spokojen,psalo se tu,že bezramínkové nevidrží,ale záleží taky na tom co je to za značku a neuškodí si připlatit,než kupovat každou chvilku nějaký šmejdy Citovat
BV406 Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 ja mel taky bezraminkove, chvili, ale mam trochu vice odstavajici jedno rameno od skla, a nechci to nejak ohybat , takze mi ten bezraminkac moc nestiral takze mam klasiky ... Citovat
mmmb Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 taky mám klasiku, bezramínkáč heyer před řidičem nestíral na krajích cca5cm. Jinak jsou i uchyty které na 406 nenasadíš, prostě to oko tak moc nevyhneš abys tam ten úchyt zacvaknul, já jsem dal nové stěrače na staré úchyty. obr nemám. Citovat
KingSpade Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 naposled sem kupoval nouzovku stěrače v InterSparu..no ty redukce byli úplně na h*vno...tak jsem to dal na staré úchyty...no později sem je vyměnil za úchyty ze Seatu Toledo II co měl otec nepotřebné...a spokojenost:) Citovat
opa.key Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 ja na 106 chtel taky bezrameckovy, jenze nez jsem je stihnul koupit, odesli ty co jsem mel a prachy nebyli tak jsem skocil do kramu s dilama a koupil normalni sterace, jeden za 60kc nejaky nemecky s grafitovou gumickou, uz je tam mam pres pul roku, stiraj perfektne, nevrzaj. neni na co si stezovat Citovat
Fífa307 Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Koupil sem ted sterace bezraminkovy Bosch Aerotwin a sou fakt super.Mam standartne bezraminkovy sterace takze vymena trva asi 5 sekund. Stiraji presne tak jak by mely stirat vsechny sterace. Staly me sice asi 1100kc ( rozmer 700/650 mm) ale vracel sem se ted z hor a celou cestu prselo a o proti starym steracum to byl fakt zazrak. Po kazdym setreni nechavaji uplne cisty sklo..zadny rozmazavani vody. Muzu teda jen doporucit:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.