Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau,

hloupej dotaz...

Potřebuju koupit nový stěrače, zima je svině...

hlavně bych potřeboval vědět, co to mám za uchycení těch stěračů, abych je podle toho mohl objednat...přikládám pár fotek

post-0-1410961070446_thumb.jpg

Odesláno

jsem právě koukal, že třeba Bosch mají úplně jinej systém uchycení, tak jsem v tom hledal vědu...

takže řešit jenom délku?

Odesláno
Původně zaslal: farky

neoplati sa viac vymenit za 30 korun gumicky nez za 500 cele stierace?

dík za radu, přesně na tohle jsem se neptal...

Odesláno

A este ked mas hi-aerodynamic performance:aut

Inak kup iba gumky, odrez presne na rozmer a mas:mrk

A stierace maju vsetky rovnake uchytenie, ci BOSH, ci VALEO (mal som uz oba):papa

A este jedna vec, kup si bezramienkove stierace, nedavno som ich kupil a je to luxus, oba ma stali 20 eur;)

Myslim taketo:

stierace_aero.jpg

[upravil dne 3.11.2009 Qcko]

Odesláno

tak u Bosch vidím třeba tohle, jako teoreticky kdybych ze svých dostal ty ,,svorky´´ tak by to tam mohlo padnout

jinak jsem chtěl právě něco lepšího než kupovat gumičku, která bude za dva týdny vrzat a houby stírat...

post-0-14109610707819_thumb.jpg

Odesláno

Ak chces mat dobre stierace tak gumycky isto nie. Prvy den dobre stieraju ale potom buchaju, vrzgaju a prestavaju dobre stierat. Mal som ich a uz nechcem. Boli to urcene na zimu nejake silikonove. Teraz mam bosch silent a maximalka.

Odesláno

já si nedávno koupil taky bezramínkové od Heyner a jsem velice spokojen,psalo se tu,že bezramínkové nevidrží,ale záleží taky na tom co je to za značku a neuškodí si připlatit,než kupovat každou chvilku nějaký šmejdy

Odesláno

ja mel taky bezraminkove, chvili, ale mam trochu vice odstavajici jedno rameno od skla, a nechci to nejak ohybat :), takze mi ten bezraminkac moc nestiral :D

takze mam klasiky ... :xvul

Odesláno

taky mám klasiku, bezramínkáč heyer před řidičem nestíral na krajích cca5cm.

Jinak jsou i uchyty které na 406 nenasadíš, prostě to oko tak moc nevyhneš abys tam ten úchyt zacvaknul, já jsem dal nové stěrače na staré úchyty. obr nemám.

Odesláno

naposled sem kupoval nouzovku stěrače v InterSparu..no ty redukce byli úplně na h*vno...tak jsem to dal na staré úchyty...no později sem je vyměnil za úchyty ze Seatu Toledo II co měl otec nepotřebné...a spokojenost:)

• O 2 týdny později...
Odesláno

ja na 106 chtel taky bezrameckovy, jenze nez jsem je stihnul koupit, odesli ty co jsem mel a prachy nebyli tak jsem skocil do kramu s dilama a koupil normalni sterace, jeden za 60kc nejaky nemecky s grafitovou gumickou, uz je tam mam pres pul roku, stiraj perfektne, nevrzaj. neni na co si stezovat

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Koupil sem ted sterace bezraminkovy Bosch Aerotwin a sou fakt super.Mam standartne bezraminkovy sterace takze vymena trva asi 5 sekund. Stiraji presne tak jak by mely stirat vsechny sterace. Staly me sice asi 1100kc ( rozmer 700/650 mm) ale vracel sem se ted z hor a celou cestu prselo a o proti starym steracum to byl fakt zazrak. Po kazdym setreni nechavaji uplne cisty sklo..zadny rozmazavani vody. Muzu teda jen doporucit:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...