Operator Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 Si myslim, že tohle je jeden z vážných problémů na silnicích a něco by se s tim mělo dít. senioři - řidiči Kromě lékařských prohlídek, bych rovněž doporučil absolvovat jednou za čas preventivní jízdy pod dohledem instruktora autoškoly. Poňádž co člověk občas na silnicích vidí, tomu se nechce věřit. Doufám, že takhle jednou neskončim. Nemyslim to stáří, ale styl jízdy! :(:papa Citovat
destiny Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 JJ, nejhorší jsou pak Ti, co si každý den u baráku leští sou Škodověnku a vyjedou s ní jednou týdně na chalupu, nejlepe přezutí do pantoflí a s kloboukem na hlavě. Takový \"kamikadze\", když se vrhne do pražského provozu (kde mám co dělat i já ve svém věku, abych rychle reagoval a vše uhlídal), tak je to rovnou poukázka na průser. Smutným faktem na pražských vozovkách je statistika, která dokazuje, že je bezpečnější předpisy v Praze nedodržovat, než jezdit podle nich. V praxi to znamená, že když je někde povolená rychlost 50km/h a celá kolona tam jede 70km/h, tak nezbývá, než se přizpůsobit. Je pak menší pravděpodobnost, že to do Vás někdo narve. Pak si vemte, že se tam vylíhne 80ti letý strejda, který jede pro jistotu 40km/h, aby se mu nic nestalo, tak jak to asi dopadne. V lepším případě ho všichni vytroubí a on zemře u krajnice na infarkt nebo ho prostě někdo jedoucí 70km/h přehlídne a je malér na světě. Citovat
vector Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 Napsán autorem Operator Si myslim, že tohle je jeden z vážných problémů na silnicích a něco by se s tim mělo dít. senioři - řidiči Kromě lékařských prohlídek, bych rovněž doporučil absolvovat jednou za čas preventivní jízdy pod dohledem instruktora autoškoly. Poňádž co člověk občas na silnicích vidí, tomu se nechce věřit. Doufám, že takhle jednou neskončim. Nemyslim to stáří, ale styl jízdy! :(:papa Myslím, že když někdo nepříde na pravidelnou povinnou prohlídku, mělo by se to brát jako, že je nezpůsobilý a řidičák mu odebrat a vrátit až v případě, že se dostaví a projde. Dneska sem zrovna potkal umělce v Favoritu. Jel po Benečově 38-42 a když najel na silinic pro motorová vozidla, tak jel 48-50 , pochopitelně prostředkem. Citovat
Fusion Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 je to fakt nebezpečný, já většinou nenadávám, ale když jede po okresce 50 a tam, kde se nedá předjet, dost mě to štve. Nějak se jich bojím... a taky kapitola sama pro sebe jsou autoškoly. Já když sem jezdil v autoškole tak v 50 mě instruktor nechával v klidu jet 55, občas spěchal (pořad sem ho vozil po nějakých pofiderných obchodech) tak rychleji ale podle provozu. Nedávno sem málem do AŠ vletěl protože dívčina z ničeho nic zabrzdila. Myslel sem, že zešílím. Mě v autoškole nepustil do hustýho provozu dokud nevěděl že to zvládnu. Možná sem měl štěstí na instruktora... Citovat
Marlin Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 Napsán autorem Fusion je to fakt nebezpečný, já většinou nenadávám, ale když jede po okresce 50 a tam, kde se nedá předjet, dost mě to štve. Nějak se jich bojím... a taky kapitola sama pro sebe jsou autoškoly. Já když sem jezdil v autoškole tak v 50 mě instruktor nechával v klidu jet 55, občas spěchal (pořad sem ho vozil po nějakých pofiderných obchodech) tak rychleji ale podle provozu. Nedávno sem málem do AŠ vletěl protože dívčina z ničeho nic zabrzdila. Myslel sem, že zešílím. Mě v autoškole nepustil do hustýho provozu dokud nevěděl že to zvládnu. Možná sem měl štěstí na instruktora... no, ta ja kdyz delal autoskolu a vYjel sem na hlavni, tak instruktor na me zrval,at dam plnej a rozjedu to min na 90, nejlip na 100 a pak byl klid.... Citovat
Operator Odesláno 10. srpen 2004 Autor Odesláno 10. srpen 2004 Napsán autorem Fusion je to fakt nebezpečný, já většinou nenadávám, ale když jede po okresce 50 a tam, kde se nedá předjet, dost mě to štve. Nějak se jich bojím... a taky kapitola sama pro sebe jsou autoškoly. Já když sem jezdil v autoškole tak v 50 mě instruktor nechával v klidu jet 55, občas spěchal (pořad sem ho vozil po nějakých pofiderných obchodech) tak rychleji ale podle provozu. Nedávno sem málem do AŠ vletěl protože dívčina z ničeho nic zabrzdila. Myslel sem, že zešílím. Mě v autoškole nepustil do hustýho provozu dokud nevěděl že to zvládnu. Možná sem měl štěstí na instruktora... Já, když vidim autoškolu, tak si držim patřičný odstup, protože právě pár těchto příhod už jsem taky měl. A co se týče instruktorů, ten můj byl naprostej borec. Celý jízdy jsme prokecali o ženskejch a je fakt, že dost často jsem si taky spíš připadal jako jeho osobní šofér. Ale s rychlostí jsem s nim nikdy problémy neměl, možná i pro to, že už jezdim od 11let. (zn.: polní cesta to jistí!) :D:D Citovat
lexa Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 :DTaky jsem měl štěstí na instruktory. Ale je to spíš v člověku.:D:papa:papa Citovat
Luger Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 Já jednou cestou kolem výstaviště potkal TYPA 70++, slamák, plato vajíček vzadu na \"galerce\" a nedivil bych se ani dvěma slepicím v autě... Každopádně jel proti mě, setkali jsme se na křižovatce, kde jsme každy odbočili ke své levici (jako teda doleva ) a ten dědula mě prostě objel postaru - čili mihnul se kolem mě vlevo... a to se ještě v té své snaze musel dost vracet doprava, protože já už měl odbočku téměř dokončenou... No... musel jsem zastavit a vychechtat se tomu jeho vyděšenému obličeji, když jsem ho chtěl objet podle \"nových\" pravidel... Citovat
Operator Odesláno 10. srpen 2004 Autor Odesláno 10. srpen 2004 :D ... to mi připomnělo, jednou jsem dělal brigádu u Forda. Umejval jsem nový auta a i ty, co tam byly v servisu. Na celý to léto jsem měl za úkol vyčistit zadní sedačku z Mondea. Byl tam nějakej neidentifikovatelnej (to je strašný slovo!!! ) smradlavej flekanec, o kterým jsem se dozvěděl, že jsou rozbitý vajíčka až když si pro to přišla bába předposlední den tý mý brigošky. Že nevíte, jak se jí to stalo? No jasně, měla to, jak říká Luger, \"na galerce\" a zabrzdila na červenou!! :D:D:D:D Jen podotýkám, že ačkoli jsem to celý léto, den co den, ráno kropil všema možnejma saponátama a wapkou a přes den nechal vyschnout na sluníčku, flek zůstal a nezaměnitelnej zápach taky!!! :D:D A to mi baba ještě dala \"na pívo\" za snahu! Citovat
Fusion Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 mě to zas připomělo kámoše, kterej dělal AŠ ve 120ce a po cestě se instruktor ptal např. \"viděls tu babu? že bys jí lízal ku*du?\" a podobně. Když ale udělal kamoš něco blbě, instruktor měl pod sedadlem flašku od piva a vyhrožoval, že mu s tím rozmlátí koule. Citovat
Operator Odesláno 10. srpen 2004 Autor Odesláno 10. srpen 2004 Ježiš, tak to musel bejt fakt macek! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Úplně si ho umim představit: těžkotonážní upocenej děda, shade pod vrstvou prachu, vevnitř zahuleno, on rozvalenej, ruku na opěradle řidiče a čumí všude jinde než na to, co dělá jeho žák! Ani nechci vědět, co řikal holkám, když udělali něco blbě. Třeba si na ně vymejšlel tělesný tresty. :D:D Citovat
vix Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Ja nevim, me dedove v nalestenejch skoduli nevadi... spis ti typci s ksiltem dozadu, s pravou rukou na radicce a levou na volantu v poloze 12:05 a oplastovanym Golfem I generace s napisem NO FEAR na zadnim okne. Jsou poznat stejne dobre jako starici v nalestenych skodovkach jedoucich tech 50/h. Akorat ti starici mi pripadnou min nebezpecny, jedou si tolik, na kolik se citi. treba to bude tim, ze mam tunerskej vek uz za sebou a ten seniorskej me ceka. Jj, nalesteny bledemodry kilo.... to uz se jen tak nevidi. Citovat
Majkie Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Mam podobný názor. Staříci mi tak nevadí jako machýrci s černejma brejlema na očích (i když je pod mrakem jak hrom). Určitě jsou ti staříci nebezpeční, páč jejich reakce musí stát za to, ale myslím, že u nás to porád ještě jde ve srrovnání s tím, co jsem viděl v Americe. Je známo, že tam se bez auta nehne nikdo, ale člověku docela zatrne, když před obchoďákem vidí vystoupit starce, který se na svých neudrží. Hned sednul na vozejk a tradá... To je vrahovina. (pozn. nešlo o auto nikterak upravené pro invalidy... napadlo mě to a koukal jsem se) Citovat
Marlin Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 no, ktem typkum v tech brejlich (cernych) ja mam dipotricky brejle, a kdyz je slunicko tak si beru dioptircke slunecni, a kdyz je behem jizdy pod mrakem, tak odmitam si behem jizdy menit bryle...... tot muj prispevek Citovat
vector Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Napsán autorem Majkie Mam podobný názor. Staříci mi tak nevadí jako machýrci s černejma brejlema na očích (i když je pod mrakem jak hrom). Určitě jsou ti staříci nebezpeční, páč jejich reakce musí stát za to, ale myslím, že u nás to porád ještě jde ve srrovnání s tím, co jsem viděl v Americe. Je známo, že tam se bez auta nehne nikdo, ale člověku docela zatrne, když před obchoďákem vidí vystoupit starce, který se na svých neudrží. Hned sednul na vozejk a tradá... To je vrahovina. (pozn. nešlo o auto nikterak upravené pro invalidy... napadlo mě to a koukal jsem se) Tak mi včera jeden senior v černejch brejlích zmastil blatník a nárazník a ani si debil nevšim, že mě naboural a to si orval celej levej bok asi v 70ti v hodině. To bude překvapení až dojede před barák a bude si chtít tu svojí hnusnou filcku přeleštit asi se mu z toho kousne pumpa. [Editován dne 13/8/04 vector] Citovat
Operator Odesláno 13. srpen 2004 Autor Odesláno 13. srpen 2004 A to si ho nechal jen tak jet? Citovat
Majkie Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Napsán autorem Operator A to si ho nechal jen tak jet? Přidávám se k otázce. Tos ho (napsal bych KURVA, nebýt slušným ogarem) nechal odjet?? Citovat
jbily Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 To ještě není všem \"srandám\" konec. Moje známá dělá v Hradci Králové ve firmě Tyflo-servis (nebo tak nějak...), která se stará a pomáhá slabozrakým a slepým lidem. Nedávno mi ale popisovala, jak někteří jejich klienti přijedou na nějakou tu jejich seanci vlastním autem!!! Při představě, že je za volantem člověk, který vidí ostře max. na 2-3 metry, zelenou na semaforu rozezná tak, že se ostatní rozjedou n. na něj zatroubí, se mi ježí chlupy po celém těle... Bohužel, nebo spíše bohudík, přistoupili na to, že tyto hazardéry okamžitě \"udávají\" PČR.... J. Citovat
Operator Odesláno 13. srpen 2004 Autor Odesláno 13. srpen 2004 No jasně, nemilosrdně je napráskat! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.