Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Krádež komplet kola - bezp. srouby

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.

Včera jsem přezul na zimní a ráno jsem měl auto na špalkách. Už to došlo i k nám na maloměsto na Vysočinu. Přes noc pod okny.

Jen tak, abych měl pocit, že jsem udělal něco navíc. Kdybyste se někdo někde při shanění setkal.

Zimní Kleber Krisalp HP 2 195/65 R15 jeté jednu zimu, vzorek tudíž hodně pěkný. Origo plechové disky, zánovní a originál kryty kol. Jeden je/byl škráblý. Nevím název, dám foto doma.

Podezření bych měl, ale stejně se s tím nic neudělá a nemusel bych zase přijít o okna. A ani bych to nedokázal...

Takže jen náhodou, kdyby byli tak blbý a prodávali to komplet, a někdo na to narazil, prosím o info. Ale už jsem se rozloučil..

Štěstí, že to položili na špalky a nechali tam šrouby.. Aspoň

Jinak kdyby někdo měl disky na 307 6Jx15 ET 27 ve slušným stavu do 800,-, rád bych.

A nemůžu ani na dálnici do PHA.

Jaký máte zkušenosti s pojistkou? Mám pov. ručení u CPP a nabizeji i proti kradezi, vandalismu apod.

Díky. H

[upravil dne 3.11.2009 hloze-ja]

Odesláno

Tak to je pěkný,to ti nezávidim,a z který strany vysočiny seš? Že bych nedával zimáky,dneska sem chtěl přendavat,a taky jetý jednu zimu,ruce bych lámal hned na místě:bacha

Odesláno

Došlo i k nám na naloměsto - no, nechci ti brát iluze, ale pokud mi někde vykradli auto, ukradli poklice, vycucali nádrž apod., zcela zásadně to bylo na takovém maloměstě či vesnici...

Odesláno

jj je to kazdej rok a je to svinstvo, fakt by asi jedine pomohlo zavest trest - ukradnes - prijdes o ruku, chce to alespon jeden pojistnej sroub na kazdy kolo, ale spis aby mel clovek na kazdym kole aspon dva a jeste ruzne poprehazeny, aby to co nejvice ztizilo a odradilo

Odesláno

jj, srouby koupit musim.

jj, oddie asi mas pravdu. Jen se mi to zatim vyhnulo.

Vendi: z KA, v HU dobry?

Objednany u Pesicka, komplet MP59 s disky za 8300,- Na moje jezdeni staci.

Cajzli :bacha

Z policajtem mame tip, ale tezko se to dokaze a nemusi to byt pravda.

A to mi nekdo z ALU tuhle slohnul stribrny cepicky na ventilku :-) Takovymhle tempem tam za chvili auto ani mit nebudu...

Odesláno

A to jsem chtel mit hodnyho psa (N. boxer). Je jeste malej, tak nestekal, ale kdyz sel rano potme kolem auta, tak vrcel, takze to v sobe ma. A pak uz jen potichu: Vem si ho a jeste ho naucit, aby na \"nech toho\" pridal :-)

Odesláno

Keby som nejakých takýchto prichytil pri aute, kým by prišli cajti tak by sa lopkári niekoľkokrát šmikly a privodili si nepríjemné zranenia :bacha

Inak súcitim s tebou , sú to hajzli ...

Odesláno

Taky me postrasili na Corse.. oprejskany plechace.. nevalne zimaky a rano odmontovane srouby jen je asi nekdo vyrusil.. takze bezpecaky na jakakoliv kola.. bohuzel :bojim Btw. auto na osvetlenem namesticku primo pod okny pred barakem.. je to tak dva roky zpet

Odesláno

Ono aby ste se nedivili, kamaradovmu brachovi to pred 2 lety ukradli z firemnej Fabie Combi ... Mal tam 15ky disky, fabia mala par let za sebou, ale pneu tam mala cisto nove... Kdyz se vecer vracel s baru, tak pri aute videl cloveka, jak mu odmontuvava kola, tak se tam rozbehl, zacel na nho kricet, a v tom se postavil i druhej, ktoreho pred tym nevidel, a toho meho kamarada este zmlatili.

Co je na tom nejhorsi, tak jak ho zmlatily, tak si jeste ty kola domontovali, a odjeli. Nejaka pani co to videla, zjela potom dolu, a kdyz ho zbadala, tak zavolal zachranku. Mal zlomenou ruku a lehsi otras mozgu ...

A vtedy si hovoril, ze keby tak v bare ostal este par minut dlhsie... Dosiel by o kolesa, ale nemusel byt pomaly mesiac PN ...

Dneska uz se neboji niceho...

Odesláno

Jestli sháníš zimáky tak mám doma dvě gumy v 15\" zimní.. Nechal bych ti dobrou cenou... Kdysi jsem je koupil od Neona na 605 ale nějak k tomu nedošlo... (k přezutí..)

Odesláno

Dik za nabidku, uz jsem je objednal. Ted jen cekam, protoze v tomhle obdobi to bude asi na dyl.

Bezpecnostni srouby shanim, ale jeste nejsem rozhodnutej. McGuard jsou dobry, ale kdyz jsou na plechu, tak stejne vycnivaji a hasakem to povoli. Jeste jsem koukal na Bloc nebo tak, ktery maji nejakou protaceci hranu. To by slo. Jde mi o to eliminovat smazky apod., profiky nezastavi nic..

Nemate zkusenosti? Diky. H

Odesláno

Nám asi tři roky zpátky na služební Fábii odmontovali kola s úplně novýma letňákama za staré ojeté s minimem vzorku. Kola jsou plecháče s poklicemi, ty tam byly vráceny. Přišlo se na to asi po dvou týdnech od montáže nových kol. Nevíš kde, nevíš kdy a tím pádem ani nemůžeš nic dokázat. Jen stojíš a koukáš....

Odesláno

Tady je téma o bezpečácích -

Jinak myslíš asi bezpečáky BLOCA, jsou ještě Blocky ale to je něco jiného. Já používám McGuard a spokojenost. Nicméně tvoje důvody jsou jasné.

Kromě bezpečáků se dají použít i klasické šrouby ale na každém kole každý s jinou hlavou (vnitřní šestihran, vnější 17mm i 19mm hlavu). Profíka neodradíš ale nevybavené poberty ano. Nesmíš ale zapomenou pak doplnit vhodné nářadí a nástavce pro případ defektu.

Každopádně u bezpečáků (jakýchkoli) si pohlídej aby ti v pneuservisu ten ořech dobře nasadili a nešahali na něj pistolí. Jinak brzo odejde. Pak je dobré si i zjistit jak je dostupný a za jakých podmínek náhradní zámek.

Odesláno

sou to hajzlové :bacha , ale aspon to byli ty slušnější, že tam dali špalky, strejdovi ukrali z fabie jenom 2 kola na straně řidiče, a kámošovi ukradli celou sadu z octavky, a hodili mu to na zem, škodu měl ještě na vejfuku, katalyzátoru, brzdách...

Sohlasim se sekánim ruk

Odesláno

dnes bezpečáky -podle mě vyhozený prachy,zloději dnes typujou a většinou jdou na jisto a jsou připravený na všechny varianty

dnes jedině auto které samo střílí a to přímo na komoru :bacha:bacha:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...