hloze-ja Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Zdravím. Včera jsem přezul na zimní a ráno jsem měl auto na špalkách. Už to došlo i k nám na maloměsto na Vysočinu. Přes noc pod okny. Jen tak, abych měl pocit, že jsem udělal něco navíc. Kdybyste se někdo někde při shanění setkal. Zimní Kleber Krisalp HP 2 195/65 R15 jeté jednu zimu, vzorek tudíž hodně pěkný. Origo plechové disky, zánovní a originál kryty kol. Jeden je/byl škráblý. Nevím název, dám foto doma. Podezření bych měl, ale stejně se s tím nic neudělá a nemusel bych zase přijít o okna. A ani bych to nedokázal... Takže jen náhodou, kdyby byli tak blbý a prodávali to komplet, a někdo na to narazil, prosím o info. Ale už jsem se rozloučil.. Štěstí, že to položili na špalky a nechali tam šrouby.. Aspoň Jinak kdyby někdo měl disky na 307 6Jx15 ET 27 ve slušným stavu do 800,-, rád bych. A nemůžu ani na dálnici do PHA. Jaký máte zkušenosti s pojistkou? Mám pov. ručení u CPP a nabizeji i proti kradezi, vandalismu apod. Díky. H [upravil dne 3.11.2009 hloze-ja] Citovat
hloze-ja Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 Z fin. důvodů, které jsou lepsí: Matador MP 59 Nordica nebo Barum Polaris 2. Citovat
vendelinek Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Tak to je pěkný,to ti nezávidim,a z který strany vysočiny seš? Že bych nedával zimáky,dneska sem chtěl přendavat,a taky jetý jednu zimu,ruce bych lámal hned na místě Citovat
oddie Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Došlo i k nám na naloměsto - no, nechci ti brát iluze, ale pokud mi někde vykradli auto, ukradli poklice, vycucali nádrž apod., zcela zásadně to bylo na takovém maloměstě či vesnici... Citovat
Ferry Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 jj je to kazdej rok a je to svinstvo, fakt by asi jedine pomohlo zavest trest - ukradnes - prijdes o ruku, chce to alespon jeden pojistnej sroub na kazdy kolo, ale spis aby mel clovek na kazdym kole aspon dva a jeste ruzne poprehazeny, aby to co nejvice ztizilo a odradilo Citovat
hloze-ja Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 jj, srouby koupit musim. jj, oddie asi mas pravdu. Jen se mi to zatim vyhnulo. Vendi: z KA, v HU dobry? Objednany u Pesicka, komplet MP59 s disky za 8300,- Na moje jezdeni staci. Cajzli Z policajtem mame tip, ale tezko se to dokaze a nemusi to byt pravda. A to mi nekdo z ALU tuhle slohnul stribrny cepicky na ventilku :-) Takovymhle tempem tam za chvili auto ani mit nebudu... Citovat
hloze-ja Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 A to jsem chtel mit hodnyho psa (N. boxer). Je jeste malej, tak nestekal, ale kdyz sel rano potme kolem auta, tak vrcel, takze to v sobe ma. A pak uz jen potichu: Vem si ho a jeste ho naucit, aby na \"nech toho\" pridal :-) Citovat
marQo Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Keby som nejakých takýchto prichytil pri aute, kým by prišli cajti tak by sa lopkári niekoľkokrát šmikly a privodili si nepríjemné zranenia Inak súcitim s tebou , sú to hajzli ... Citovat
hloze-ja Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 Dneska asi nebudu moc spat. Kdyby se to stalo nekde pryc, ale pred barakem... Dik za podporu a co nejmin takovejch grazlu. Uz jen to, co se deje na hrbitovech Citovat
markus1974 Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Kam ten svet speje do hajzlu.:bacha:bacha Citovat
AKCZ Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Taky me postrasili na Corse.. oprejskany plechace.. nevalne zimaky a rano odmontovane srouby jen je asi nekdo vyrusil.. takze bezpecaky na jakakoliv kola.. bohuzel Btw. auto na osvetlenem namesticku primo pod okny pred barakem.. je to tak dva roky zpet Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Ono aby ste se nedivili, kamaradovmu brachovi to pred 2 lety ukradli z firemnej Fabie Combi ... Mal tam 15ky disky, fabia mala par let za sebou, ale pneu tam mala cisto nove... Kdyz se vecer vracel s baru, tak pri aute videl cloveka, jak mu odmontuvava kola, tak se tam rozbehl, zacel na nho kricet, a v tom se postavil i druhej, ktoreho pred tym nevidel, a toho meho kamarada este zmlatili. Co je na tom nejhorsi, tak jak ho zmlatily, tak si jeste ty kola domontovali, a odjeli. Nejaka pani co to videla, zjela potom dolu, a kdyz ho zbadala, tak zavolal zachranku. Mal zlomenou ruku a lehsi otras mozgu ... A vtedy si hovoril, ze keby tak v bare ostal este par minut dlhsie... Dosiel by o kolesa, ale nemusel byt pomaly mesiac PN ... Dneska uz se neboji niceho... Citovat
KoudaK Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Jestli sháníš zimáky tak mám doma dvě gumy v 15\" zimní.. Nechal bych ti dobrou cenou... Kdysi jsem je koupil od Neona na 605 ale nějak k tomu nedošlo... (k přezutí..) Citovat
hloze-ja Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 Dik za nabidku, uz jsem je objednal. Ted jen cekam, protoze v tomhle obdobi to bude asi na dyl. Bezpecnostni srouby shanim, ale jeste nejsem rozhodnutej. McGuard jsou dobry, ale kdyz jsou na plechu, tak stejne vycnivaji a hasakem to povoli. Jeste jsem koukal na Bloc nebo tak, ktery maji nejakou protaceci hranu. To by slo. Jde mi o to eliminovat smazky apod., profiky nezastavi nic.. Nemate zkusenosti? Diky. H Citovat
Midloch Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Nám asi tři roky zpátky na služební Fábii odmontovali kola s úplně novýma letňákama za staré ojeté s minimem vzorku. Kola jsou plecháče s poklicemi, ty tam byly vráceny. Přišlo se na to asi po dvou týdnech od montáže nových kol. Nevíš kde, nevíš kdy a tím pádem ani nemůžeš nic dokázat. Jen stojíš a koukáš.... Citovat
Midloch Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Tady je téma o bezpečácích - Jinak myslíš asi bezpečáky BLOCA, jsou ještě Blocky ale to je něco jiného. Já používám McGuard a spokojenost. Nicméně tvoje důvody jsou jasné. Kromě bezpečáků se dají použít i klasické šrouby ale na každém kole každý s jinou hlavou (vnitřní šestihran, vnější 17mm i 19mm hlavu). Profíka neodradíš ale nevybavené poberty ano. Nesmíš ale zapomenou pak doplnit vhodné nářadí a nástavce pro případ defektu. Každopádně u bezpečáků (jakýchkoli) si pohlídej aby ti v pneuservisu ten ořech dobře nasadili a nešahali na něj pistolí. Jinak brzo odejde. Pak je dobré si i zjistit jak je dostupný a za jakých podmínek náhradní zámek. Citovat
hloze-ja Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 A ani policajti ti neuveri, zes to tak bylo Citovat
Mik.e Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 sou to hajzlové , ale aspon to byli ty slušnější, že tam dali špalky, strejdovi ukrali z fabie jenom 2 kola na straně řidiče, a kámošovi ukradli celou sadu z octavky, a hodili mu to na zem, škodu měl ještě na vejfuku, katalyzátoru, brzdách... Sohlasim se sekánim ruk Citovat
Haryk Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 dnes bezpečáky -podle mě vyhozený prachy,zloději dnes typujou a většinou jdou na jisto a jsou připravený na všechny varianty dnes jedině auto které samo střílí a to přímo na komoru :bacha:bacha Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.