AnotherOne Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 V celej hre nepadlo jediné slovo, čo tam chceš počešťovať? Citovat
wooody Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 ááááááááááá zasek sem se hned v tý části za demem a nevim jak dál... hrál už to někdo?? Citovat
AnotherOne Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 V pravom hornom rohu spusti takú minihru s kľúčom, keď nevieš ako ďalej. Na jej konci ti zobrazí nápovedu. Inak až po ten dáždnik to bolo lineárne a jednoduché. Ďalej to už je zložitejšie a treba behať po tých istých obrazovkách viackrát. [upravil dne 2.11.2009 AnotherOne] Citovat
Qcko Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Presne, po ten dazdnik uplna brkacka, odtial uz stra dobra narocna klikacka:) Citovat
Péťa Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 Původně zaslal: wooody sakra peta, máš ale debilní avatar........ si řikám co to tam zase leze, a jak se to dostalo pod displej a pak mi to došlo To je věc názoru, mě zase vytáčí podpisy třikrát delší než text zprávy. Citovat
MatrixChose Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Teď jsem se zasekl u tý skříňky ve vězení, jak se tam otáčej ty šutry Citovat
wooody Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 já se zase sek u nějakýho orloje, ale už je to na mě dneska moc..... du spát, zejtra je taky den Citovat
MatrixChose Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 To už mám, teď řeším piškvorky Citovat
nemec.cb Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Včera dopoledne nainstalováno,a v noci dohráno. Piškvorky ti nic nedaj. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Ale daj, ako si to potom dohral? pozor spoiler: keď vyhráš naserie sa súper a rozhádže po zemi klávesy do trúby. Citovat
AKCZ Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Dohrano a dole u trubek kde se zaviraji kohouty aby netekla nahoru voda maj zrejme chybku ktera nema vliv na prubeh hry ale uzavrenim par kohoutu mi prestala tyc v jedny z trubek voda kam ale cestu voda mela Citovat
Qcko Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 No ja som teraz v tom skleniku hore nad mestom, treba tak robit nieco s premietackou, ale uz som hladny, budem drtit zas neskor:D, inak piskvorky treba vyhrat, to ho naserie a pozbieras tam cipliky do saxofonu pre toho hudobnika;) Citovat
oni Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 docela pekna hra, uz jsem si sehnal plnou... Citovat
nemec.cb Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Původně zaslal: AnotherOne Ale daj, ako si to potom dohral? pozor spoiler: keď vyhráš naserie sa súper a rozhádže po zemi klávesy do trúby. Máš pravdu,včera mi nějak ušlo že po prohře rozházel knofle od saxíku.:mad:Pozbíral jsem je až po opětovné návštěvě osvěžovny. Citovat
Qcko Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Aj ja to mam uz prejdene, bolo to vcelku zaujimave, ta melodia na konci, to ma vytacalo:bacha ... ale mam to, to je hlavne, ale raz som pouzil napovedu:mad: Citovat
wooody Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 jak mám vyrobit ten olej pro tojo dedka na vozejku??? dobrý už nepotřebuju [upravil dne 4/11/09 wooody] Citovat
Meldik Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 no jo, taky me to chytilo....paradni hra.... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Chytlo to i mne, ale prosel sem to uz dnes za necele 2 dni, takze dle miho kratke ... (jo prosel sem fullku) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.