Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V pravom hornom rohu spusti takú minihru s kľúčom, keď nevieš ako ďalej. Na jej konci ti zobrazí nápovedu.

Inak až po ten dáždnik to bolo lineárne a jednoduché. Ďalej to už je zložitejšie a treba behať po tých istých obrazovkách viackrát.

[upravil dne 2.11.2009 AnotherOne]

Odesláno
Původně zaslal: wooody

sakra peta, máš ale debilní avatar........ si řikám co to tam zase leze, a jak se to dostalo pod displej a pak mi to došlo

To je věc názoru, mě zase vytáčí podpisy třikrát delší než text zprávy.

Odesláno

Dohrano a dole u trubek kde se zaviraji kohouty aby netekla nahoru voda maj zrejme chybku ktera nema vliv na prubeh hry ale uzavrenim par kohoutu mi prestala tyc v jedny z trubek voda kam ale cestu voda mela :)

Odesláno

No ja som teraz v tom skleniku hore nad mestom, treba tak robit nieco s premietackou, ale uz som hladny, budem drtit zas neskor:D, inak piskvorky treba vyhrat, to ho naserie a pozbieras tam cipliky do saxofonu pre toho hudobnika;)

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Ale daj, ako si to potom dohral?

pozor spoiler: keď vyhráš naserie sa súper a rozhádže po zemi klávesy do trúby.

Máš pravdu,včera mi nějak ušlo že po prohře rozházel knofle od saxíku.:mad:Pozbíral jsem je až po opětovné návštěvě osvěžovny.

Odesláno

Aj ja to mam uz prejdene, bolo to vcelku zaujimave, ta melodia na konci, to ma vytacalo:bacha ... ale mam to, to je hlavne, ale raz som pouzil napovedu:mad:

Odesláno

Chytlo to i mne, ale prosel sem to uz dnes za necele 2 dni, takze dle miho kratke ... (jo prosel sem fullku)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...